Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ece canım kusura bakma elektrik gitti baktım zil calıyo asagıya indim sarteller inmiş nasıl olduysa bu arada ben fenayım ya göbeğim agrıyo neden ki acaba

ece tebrik ederim dün gece baya bi okudum yazılanları :) ve çok da heyecanlandım.. umarım hepimize nasip olur sana bişi sorcam regl gününü beklediğinde yapmıştın dimi testi ? benim bu ay sağ kasığım çok ağrıdı hastaneye bile gittim acilde yattım yumurtalar çatlarken ağrılı oluyormuş bende..ve hala olmadım bir umut ama tek çizgiyi görmek istemiyorum..

öle ya sevcan yazmadan çıktı
cnm ya gecmısten alıntı yaptım sonra bır baktım yazdıktan sonra sıte yonetımınden msj war yazdı çalışma warmış sitede.sinir oldummmm o kadr da alıntı yapıp cewap yazmıstım
kk yöneticileri şikayetım war haberınız ola yazmadan once uyarı alırsak daha ıyı olr saçmalık yanııı

canım arkadaşlarım hepınızın yazısını tek tek okudum alıntı yaparakl cewap yazdım ama işte yukarda yazdıgım sorunla karşılaştım.hepınıze ıyı dıleklerınız ve tebrıklerınız için teşekkurler!...
ALLAH en kısa zamanda hepınıze nasıp etsın.bu aralar bereket war zaten topıcte dewamı da gelecek ınşallah.
dualarımdasınız her zaman yatarken olan dualarımda da warsınız...
eceee cnm çok mutlu oldum super hab er bu.allah dewamını getrsın sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın ınşallah

uebesli cnm yazmadıgıma takılmışsın ama o gun guzel haberı yazdıktan sonra tekırdağ tarafına gıdecgımı yazmıstım gormedın sanırım...sen de takma cnm hayrlı zamanda olur ınşallah.

derinım cnm işten cıkmısın hayrlısı olsun gülüm takmayın bu hayrlıydı belkı daha guzel işler bulacaksınız inşallah cnmm

cnm testı bende merak etmıstım nedne senın ıdrarda hep sılık de olsa 2.cızgı cıkıyor acaba ya???***

HEPINIZI TEK TEK OPUYORUM KIMSE ALINMASIN BEN BALIK HAFIZA ISIMLERI YAZMIYIM unuturum kesın ama hepsı içimden gecıyor tüm yazıları okudum.amin dıyorum sağolun canlar...

ece canım kusura bakma elektrik gitti baktım zil calıyo asagıya indim sarteller inmiş nasıl olduysa bu arada ben fenayım ya göbeğim agrıyo neden ki acaba
hım ya zaten bende çıktım canım o zaman sistemde bakım var diye yazdı hiç bilmiyorum canım ya neden acaba
sağol canım benimamin inş herkes bu duyguyu tadar en kısa zamanda inş canım ben adet günümde yaptım sayılır cuma ve cumartesi bekliyordum zaten belirtide vardı sağ olsun ranacım bütün belirtilerimi doğruladı onun sayesinde yaptım cumartesi günü testi ve pozitif çıktı inş tek çizgiyi görmezsin canım allah göstermesin bende senin gibi korkuyordum ama allahıma bin şükür görmedim

ah canım ya bende neden yazmadıkı diye merak ettim ve acıkcası üzülmüştüm ama elde olmayan sebeplarden olunca önemli değil canım aminnn canım inş inş keseyide görürüzde içim rahat eder

allahım hepimizin yawrusunu sağlıklı kılsın inşallah.araştırıyorum da netten kalp atışları ne zaman başlar diye.5. hafta yazan da war 8.hafta da war kafam karıştı canım çok sıkıldı.benım duyulmaması normal mı acaba yaa 5+6 da...dr a çok kez soırdum normal haftaya gel duyarsın dedı cuma gdceğim ama o güne kadar nasıl beklerım bılmem ...bırazdan kuran okuyacagım dualara yawrularım sağlıklı olsun dıye.dokunsalar ağlayacak gibiyim.dr oncekı olaydan dolayı üzüldüm diye hemen mı soylemedı acaba kotu bısey warsa bıle dıye düşünüyorum
allahım lutfen yardım et

slm canlarım ben çok yoğunum giremiyorum sık sık her gece misafirim oluyo yoruşuyorumö uyuyakalıyorum
iyisiniz inş hepinizi tek tek öperim canlrım geçmişe bakamadım kusura bkamayın çıkıcam hemen bugün bişey duydum onu sisinle paylaşmak için girdim
bebk olması iç,in 41 hamile kadından 41 milyon alınıcakmış herbirinden birer milyon daha sonra hacca giden birine bu para verilecekmiş oda hacdan bu parayla bir hediye getirip çocuğu olmayan bayana veririse biiznillah bebeği olurmuş ben paylaşmak istedim
sizleri seviyorum v-canalr iyi bakın kendinize ben çıkıyorum

ece cnm ewet yaaa sorun wardı şimdi bıle yavaş site.
cnm inşallah kesenızı gorursun sağlıklı şekılde

ewt ya bi msj yıllayana kadar çok zaman geciyo
amin canım inş görürüz ya görmeden sanki bi rüyamişda uyanacakmışım adet olacakmısım gibi geliyo daha şoku atlatamadım sanırım

canım normaldır sen takma kafana okadar üzülme bak bebişlerde etkilenir cuma günü inş pıt pıt ları duyacaksın ikiside sana anne biz buradyız diyecek kalp atışlarıy la inş üzülme takma kafana ok

canım nasılsın ya hiç görüşemiyoruz seninle misafirlerin oluyormuş ramazan gecsin inş görüşürüz kib aeo by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…