Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar nasılsınız benim çok uykum var esma uyudu fırsat varken bakıyım dedim nasıul geç,iyo ramazan havalr sıcak ama tutanlar sabrını veriyo mevlam diyo ben bu sene çok istemem rağmen gelemiyorum geceleri her güne misafirm var çok yoruluyorum ama aklım sizlerle
inş güzel haberler vardır

slm kızlar biz bugün hastanedeydik ameliyat olabilir kararı çıktı yarın sabah 8.30 en geç 9 da ameliyata girecek emrecik eğer kolay olursa dr sünnetide yapıp öyle çıkacak ama zor olursa sünnet başka bahara derinim hiç üzülme üzülnce daha çok sorun çıkıyo iş bulursunuz merak etme ümitsizliğe kapılma canım lagrima sende sinirlenme ne kadar uğraşırsan başkalarıyla sorunlar peşini bırakmıyo boşver canım sevcanım dr 8 haftaya kadar bekletiyo merak edip kendini üzme hemde 2 tane birden duyacan Allah hayırlısını versin canım derdam dünürüm demişki 41 hamileden 1 er tl toplayacan kadın doğum bölümü olan bi hastaneye gidin 10 dk toplannır bu arada kızlar bende adet olmadım geçen ay 9 da olmuştum neyse hayırlsı kızlar ben çok yorgunun yarında yorucu olacak emrecikle ilgili ben bi şekilde haber veririm size hepinize iyigeceler

slm, ben tüp bebek tedavisi oldum sonuç geçen salı negatif çıktı...bu gün 1 hafta oldu hala adet olmadım...lekelenmeler var ama az...doktorum 10 gün içinde olursun demişti...sizde böyle bişey oldumu...adet olmak için ne yapmalıyım

derdanur cnm hoşgeldın bebeğinlesın hep sanırım görünmüyorsun nasıl esma kız ıyı mı cnm?

canım çok geçmiş olsun mevlam korusun emremizi

canım takma olan olmuş sen kendinle ilgilen yoksa böyle kendine olur olanlar onlara bişi olmaz ok
İyi geceler hanımlar. Hepimizin duaları yakın zamanda kabul olur inşallah..
amin inş cümlemizin olur hsg
artık yapmamaya calışıyorum olacakla öleceğe çare yokmuş artık çok mutlu olacağım inş
canım hsg öncelikle ya belirtiler tutuyo inş bebişin vardır
canım doğru diyorsun da ne bileyim bi an öncekine dönecek diye kortum işte ama artık mutlu olacağım hiç bir şeyi takmayacağım ben ne kadar mutlu olursam bebişim okadar sağlıklı olacak artık biliyorumm
canım bekle nasıl olsa dr a gideceksin kesin sonuç al derim ben yinede kendin bilirsin
taman canım artık üzülmek yok üzülünce zaten bugün tepki verdi ağrılarım sıklaştı artık üzülmeyeceğim bitti üzüntüler bebişim için hersey çok ama çok güzel olacak inş
öle canım ben üzüldükce o da ben onu istemiyorum diye düşünecek bi yerde öle okumuştum ama artık çok mutlu olacağım ve meleğimin tutunması için herseyi yapacağım kızz konuşuyorum zaten meleğim gelmiş hiç konuşmam mı geldiği için ne kadar mutlu olduğumu anlatıyorum ona bilsinde sıkı sıkı tutunsun diye
as canım nasılsın ewet ya çok sıcak geciyor zaman ne yapalım bizde artık ramazan sonrası konuşuruz inş sen ii olda inş bol bol konuşuruz

canım kesinleşti demek inş güzel gecer canım ya dualarım emrecikle inş kolay gecer mutlaka fırsant bulun ca merak ederim ben ok inş allahım yardımıyla güzel gececek

BONCUĞUM arısütüpolen almışsın şifa olsun canım bende almıştım ama okadar midemi bulandırdıki kullanamadım cano sen kullanırsın inşallah
bende agzıma alır almaz suyla yutuyorum neyapım cnm ınsallah fayda eder
herzaman belırtı olucak dıye bırsey yok kardeloşum ınsallah gelmıstır melegın
ınsallah selınam benımkıde balla karısık olan ama yınede kötü suyla ancak gıdıyor esım tadına bakar bakmaz kusucaktı:)hayatta ıcıremem ona:)

sagol cnm ınsallah

bırsenım hayırlısı cnm ınsallah güzel bı amelıyat gecer hayırlı haberlerını beklıyoruz

canım bu polen bal ne işe yarıyo ? bende herseyi kullancam bundan sonraa :)

Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'ya çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Tedavisiz Naturel Gebelik Olasılığında da Yüksek Artış
Kuzey Amerika ve Avrupa orjinli bir çok kaynakta arı sütü ve polen kullanımıyla infertilite sorunu yaşanan sayısız ailenin normal yollarla çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artıran yönleri buna neden olmaktadır. Naturel gebelik konusunda çiftlerin sahip oldukları olasılığın da aynı oranda arttığı hesaplanmıştır.

Örneğin herhangi bir çiftte gebelik olasılığı yüzde 3 gibi düşük bir oran olsun, bu oranın arı ürünleriyle ilgili yoğun kür neticesinde yüzde 10'lara çıktığı hesaplanmaktadır.

Arı Sütünün gebelik yönünde bazı faydaları şöyle yer alıyor:

• Libidoyu yükseltir.
• Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
• Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.

Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor.

sızınle paylasmak ıstedım kızlar

Son düzenleme:

sağol valla canım bende merakediyodum ama ben bal bile yiyemiyorum ki neyse eşime alayım barii ne zamna kullanılmalı acaba

selam kızlar... nerden bulcaz bu arı sütünü ? bir bunu denememiştik bunuda deneyelim ne kaybedeciz ki..
:=)
kızlar yaa ben hala adet olmadım korkmaya başladım amaaa

sağol valla canım bende merakediyodum ama ben bal bile yiyemiyorum ki neyse eşime alayım barii ne zamna kullanılmalı acaba

cnm senın esın amelıyat oldu sanırım benımkıde olmustu ben kecıboynuzu kullandırttım esıme arısütübal polen karısımı günde ıkı kez tatlı kasıgıyla yenıyor ben suyla ıcıyorum bıde duaya basladım ıkı arkadas bu topıkte b duaya basladı dua bıtmeden hamıs kaldılar hersey dua üstüne ınsalah bızede vesıle olur

kızlar ben kactım kendınıze ıyı bakın hayırlı sahurlar
ebusum gec gelıyorsun artık ama
derınım senıde cok merakettım bgn doktora gıdıcektın sanırsam umarım ıyısındır cnm

evet canım ramazan bitsin baslayacam keçiboynozuna sey canım eşimin saysına doktor normal demişti18.000 filan ama hareketlilik az keçi boynozu fayda ediyo mu acaba ya daha üç ay var inşallah düzelir. canım hangi duaya baslayacaksın çok mu soru sordum ayyy

3 ay sonra fırlar ınsallah cnm sen canını sıkma kecıboynuzu cok ıse yarıyor kullanın mutlaka benım esımın degerlerı ıyıy dı cnm amelıyattan önce 70bınde falandı sımdı 100bınlerde hareketlıkte arttı ınsallah sızede faydası olur bebişler gelır la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez-zalimin
dua bu canım
sabah namazından sonra 41 defa çekilecek 40gün boyunca dvmetcekmıs ınsallah bızede fayda eder

Canım sen bu arı sütünü nerden aldın eczaneden mi nasıl kullanıyosun

slmlar arkadaslar nasılsınız ben adet oldum yaaaa

Berrincim üzülme bir daha ki aya inşallahhh :)

Birsencim yarın için Allah Emreye acil sifa sizede beklerken kolaylık versin inşallah Regli olamaman stresten mi acaba yoksa 3. mü geliyor Sende yarın hastanedeyken bir test yaptır bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…