Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ii geceler bayanlar....bende anne olmak istiyorum 2.defa :):18:,ilk defa adetim zamaninda baslamadi ve 2 gun sadece leke geldi sonra iki gun kesildi ve bugun tekrar geldi.ustune gormus olabilir miyim?:18:

Valla leke gibiyse çok kana dönüp artmadıysa ve yarın kesilirse neden olmasın inşallahh:)

rabbim yardım etsin o kadına da,bebek hasretiyle yanan hepimize de,en kısa zamanda,hiç uğraşmayaraktan nasib etsin o geniş hazinesinden.
tüp bebeği küçümsemiyorum ama,maddi olarak ve tedavideki zorluklar olarak düşününce biraz ağır geliyo.
ama teşekkürler,genede içime bi ferahlık geldi şu yazınla.

hepinize iyi geceler canlarım nasılsınız sabahtan beri geçmiş okuyorum ama bir allah bilir birde ben habire atıyo kkdan pc alıntılar hep boşa gitti kusura bakmayın artık aklımda kaldığınca yazıcam
öncelikle DERİNİMİN hepinize çok selamı var netinde problem varmış giremiyo oyüzden
BİRSENİM EMRECİĞİM ameliyat olmuş çok şükür hiç arıyamadım canım kusura bakma okadar yoğundumki buara misafirler filan var uğraşıp duruyoruz hemide keltoşum erkek olmuş yesin teyzesi onu yaa maşallah kuzuma tez vakitte iyileşir inşallah herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım .seni emreyi ve diloşu öptüm
BANUCUM dönmüşsün canım şükür kavuşturana özlemiştim seni canım adette olmuşsun son adetin olsun inşallah bundan sonraki adette bebişin gelsin canım
BONCUĞUM buara yoğunum zaten konuştuk canbom ayrıca dua paylaşımın için çok saol
ANATOLİŞİM kuzum evet dün giremedim hiç işlerim vardı ramazan çok yoğun kuzum ya sen nasılsın bidaha tahlil yaptırcanmı
PELOŞUM kuzum özledim bende seni ya biara gündüz girsemde bol bol konuşsak
SEVCANIM sen nasılsın canım demek büyük güne iki gün var hadi hayıorlısı canım
SELİNAM sen neler yapıyosun tatlışım moralin iyimi ?
ECECİM doktora gidecekmişsin hayırlı haberler al inşallah canım
BERRİNCİM seninde adetin sancılıymış çok geçmiş olsun canım üşüttün demekki sende benim gibi terliksiz çorapsız dolaşıyomuşsun belkide ondan oluyo canım
KARDELOŞUM sen nasılsın canım demek yazdığım güldürdü seni ne mutlu bana seninde azkaldı hayırlısı canım
KARDELEN49UMU bende çok özledim yaa her kabeyi görüşümde aklıma geliyo
RANACIM ben iyiyim canım saol sen nasılsın ?
UEBESLİ sende yoğunmuşsun benim gibi canım bizim de aynı durumlar ya biz gidiyoruz ya misafir geliyo olsun zaten bitiyo ramazan üzülüyorum
LAGRİMACIM sizde eniyisini yapmışsınız canım inşallah yeni evinizde çok huzurlu olursunuz
DERDAM sende yoğunmuşsun allah kolaylık versin canım esmayı öp benim için
GÖKCEM KANKAM nasılsın? kuzum nasıl benim için öp onu
GARİBİM uğramamış oda yoğun tabi öpüyorum senide tatlışım
kızlar gelelim bana dün iftara davetliydik arkadaşa neyse gittik asansöre bindik birkaç gün öncede konuşmuştuk kafayı yerim demiştim kapalı alan fobim var aslında çok korkarım ama mecbur oluncada binerim tabi neyse bindik 1 kat çıktı ve kaldık allah tabi korkudan ölüyorum eşime diyorum yaa bizi çıkarsınlar
tam 15 dakika kaldık allahtan asansörün yan tarafı cam ve bizi kurtarmaya çalışanları görüyoruz ama yinede okadar havasızki ayyy düşünmek bile istemiyorum sıcak fanıda çalışmıyo allahım yarabbim bide okadar lüks bir siteki anlatamam ama asansör bozuluyo işte lükse filan bakmıyo neyse ben artık nerdeyse ağlıycaktım eşim diyo bira korktum rengin filan gitti .sanki nefes alamıyodum yaa .ay neyse sonuçta kurtardılar çok şükür .tabi biz asansördeyken ezan filan okundu bi 15 dakika geç açtık orucu
işte böyle kızlar .maceralı bir iftar oldu bizim için .
kızlr buara biraz uzak kaldım buralardan ama inanın isteyerek olmuyo cüzlerimi yetiştirmem gerek adetim gecikti test yaptım tabi negatif ama olursam diye korkuyorum oyüzdende çoğunlukla KURAN okuyorum .gerçi çokda huzurluyum .ramazanı bu şekilde geçirmek hoşuma gidiyo .hepinize bol bol dua ediyorum inşallah kabul olur .yarında nasipse EYÜPSULTANA gidicem ordada dualarımda olucaksınız .hepinizi çok çok öpüyorum görüşmek üzere

beklemek cok sikici gercekten insallah allah gonlunuze gore verir...

ya buarada SEMROŞ uğramıyo kaç zamandır yada benmi görmedim inşallah iyidir de bizler gibi ramazan telaşı vardır

Cok gecmiş olsun canım iyi cabuk çıkarabilmişler Canım Eyüp Sultan bizim eve 10 dakka :) Demek buralarda olucan aslında bende yarın teravih için gitmeyi düşünüyorum kısmetse Çok çok huzurlu bir yer orası Allah dualrını kabul etsin canım :)

he o zaman doktoru ben yarın arayayım da sorayım.sağoll... dua edinde hamilesin desin öyle derse kardelenin agzından öpcem kendisi istemiyo ama olsun öpcem
canım gec döllenme olsa bile reglin gectikten 15 gün sonra baktırdığın teste cıkar en fazla 1 hafta on gün oynar yani gec döllenmede. ama 2-3 gün sonra cıkmayabilir

tsk ederim uebesli insallah :) cok merak ediyorum sonucu.bu arad burda yeniyim ,ama cookk begendim :)

Rica ederim canım ama sen şimdi test yapsan cıkabilr yarın falan yani düşük te olsa değer yinede cıkar İnşallah vardır bebişin.

Sen bahsetsene kendinden. 2. bebek dedin varmı cocuğun kaç yaşındasın

aa demek okadar yakınsın nemutlu sana canım biz yılda birkaç kez anca gelebiliyoruz bi ramazanda bazende sabah namazlarına
oranın maneviyatı çok başka gerçektende
ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsin canım ayrıca çok saol evet çok uzamadan çıkardılar neyseki :)):84:

lagrimacım sende olmamışsın henüz artık test zamanı geldi canım hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır hiç belirti yokmu yaa sende bi bomba patlat

he o zaman doktoru ben yarın arayayım da sorayım.sağoll... dua edinde hamilesin desin öyle derse kardelenin agzından öpcem kendisi istemiyo ama olsun öpcem

Lerigma senin daha önce düşük falan oldumu ne zamandır uğrasıyosunuz bebek için. Reglinde düzensizlik falan var mı

arkadaşlar ben çıkıyorum artık sahur vakti geliyo hepinize hayırlı sahurlar
ALLAHIM gönlünüze göre versin çok çok öptüm :80:

sol kasıgımda bir agrı oluyor oturdugum yerden kalkarken bıcak saplanması gibi 2 3 sn içinde geçiyor. bazende yatarken gerilirken gine aynı agrı giriyor hemen ayaklarımı karnıma doğru cekiyorum geçiyor.. bazen akıntı oluyor hemen wc kosuyorum hasta oldum diye ama değil.. karnımda tuhaf birşişlik var kilo mu aldım bilmiyorum.. bunlar dısında birşey yok valla.
lagrimacım sende olmamışsın henüz artık test zamanı geldi canım hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır hiç belirti yokmu yaa sende bi bomba patlat

3 seneye girdik hamile kalamadım ki düşsün. 26 yasındayım hayatımda ilk defa adetim gecikti ilaç kullandım. pko hastasıyım doktora göre bana göre normalim :)
Lerigma senin daha önce düşük falan oldumu ne zamandır uğrasıyosunuz bebek için. Reglinde düzensizlik falan var mı

İlk defa geciktiyse normal değil. Benim anlamadığım pko hastasıysan doktorun hemen sökmek için ilaç vermesi Çünkü yumurtan zamanında catlamadığı için boş regli oluyosun yani yumurta yok ama rahim kanla dolup bir süre sonra atmak zorunda. seni etkilemek istemem ana ben senin yerinde olsam doktoru aramam hep aynı seyleri söylüyolar cünkü:) Direk kana baktırırım zaten orada cıkar. Heveslendirmekte istemem yalnış anlama sakın ama ben olsam öyle yaparım belki psikolojik olmaman. Teste negatifi görünce regli olurum çünkü ben bir kaç gün gecikince o yüzden diyorum canım Ama inşallah inşallah hamilesindir. Ha baktın teste yok o zaman bu kasıktaki batmalar için git doktora bir istersen Çünkü hamile olsan gögüzlerindede belirti olurdu diye düşünüyorum çünkü hamile kaldığında ilk süt bezi hormonları etkilendiği için regline yakın yada regliden sonra gögüz uçlarında sızı oluyor yani hemen herkeste oluyor diye diyorum canım Şişkinlik ve batma kist ya da miyondan da oluyor. Bende vardıya ordan biliyorum. Ama tüm bu ihtimalleri elemek için de işte mevburen test ve doktor lazım işte canım. Ama inşallahhhh bebeğin seninledir

herhangi bir hastane yada sağlıkocagı direk gitsem bakar mı?

hı göslerime dokununca acıyor zaten ama ne bileyim normal gibi geliyordu bana hep hastalanacagımı beklediği için gebelik ihtimalini göz önünde bulundurmadum hala da bulundurmak istemiyorum ama öylesine gidiyim bi test yaptırayım ama bende nerde o şansssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…