Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım haklısın aslında bizler gibi kötü tecrübe gecen başından korkuyo...aslında bende yeniden hamile kalmaya korkuyorum yine aynı şey olur diye ama hayırlısı olsun demekten ve allaha sıgınmaktan başka caremiz yok...amin inş senin icinde benim icinde her şey yolunda gider canım

ewet canım ya annelere heran ihtiyac var hele benim sanki sudan çıkmış balık gibiyim şuan anne sıcaklığı arıyorum resmen

canım ya kıyamam sana annen uzaktamı oda cok sevinmiştir...bende hamileliklerimi ilk anneme söylüyorum birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz...rabbim uzun omurler versin annelerimize...

canım ya uzakmışsın ama şükür yurtdışında degilsin o daha zor... inş sende en yakın zamanda ailenin yanına gidersin...

o biras zor canım eşim burada yasıyo burda calışıyo tayini olursa belki ama onu da ben istemem ailesinin yanndan alıp gitsem baska kardeşi yok bi kız kardeşi varü oda burda değil

ewet canım ya annelere heran ihtiyac var hele benim sanki sudan çıkmış balık gibiyim şuan anne sıcaklığı arıyorum resmen

canım ya kıyamam sana annen uzaktamı oda cok sevinmiştir...bende hamileliklerimi ilk anneme söylüyorum birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz...rabbim uzun omurler versin annelerimize...

berrincim bende de takılma oluyo cok agır k.k her zamanki gibi

hoşgeldin canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın...banucum koyulur heralde ya ben mantarı haşlayıp koyuyorum ama yemek olarakta koyulur sanıyosam...
Sağol pelincim içim rahatladı valla haşalnıp konuyorsa böylede konur bende napıcam diye dğşünüyordum valla.Ben iyiyim canım adet oldum herzamanki gibi ::))Ama bu ay çok az geldi fakat çok sancılı geçti.

Kızlar ebrarla kardeloş gelmedimi hiç nerelerde bu kızlar.
Kardelen 49 canım ya ne güzel yerlere gitti inşallah bizleride hatırlamıştır o mubarek topraklarda.

haklısın canım bende ikinci defa hamile kalmaktan çok korktum yine o günleri yasarım diye kac defa korunmak istedim ama koçiş dinlemedi hep bana destek oldu bir daha olmaz gerekirse en ii dr u buluruz dedi onun sayesinde yeniden cesaretlendim ... inş senin içinde hersey yolunda gider ve bebiş gelir takma canım kafana eskiyi eskiyi düşünce insan kendini yıpratıyor unut gecmişi geleceğe bek inş hersey güzel olacak

evet canım konur bencede...gecmiş olsun ya niye böyle oldunki hemde az gelmiş üstüne görme olmasın banucum...

evet canım ama benim kocişte korkuyo malasef iki kere böyle bişey yaşayınca ama bizde yavaş yavaş kendimizi hazır hissediyoruz...amin canım inş sen bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bu sefer...bende hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişimi kucagıma alırım...biliyorum inş hepimiz icin her şey güzel olacak...

Canım benimde bir düşüğüm oldu bende hep korkuyorum ama deniyeceğiz inşallah gene tutar ve bu sefer gelirler.

]

Amin canım bende ayrılamam Anneciğimden Allah ayırmasın.

Canım benimde bir düşüğüm oldu bende hep korkuyorum ama deniyeceğiz inşallah gene tutar ve bu sefer gelirler.

Kızlar ebrarla kardeloş gelmedimi hiç nerelerde bu kızlar.
Kardelen 49 canım ya ne güzel yerlere gitti inşallah bizleride hatırlamıştır o mubarek topraklarda.

]

canım bende merak ediyorum ebroşumu...kardeloş ugramış heralde gecmişte gördüm kardelen 49 umda bizler icin dua ediyodur bence ne güzel bir yerde şu an inş bizlerede gitmeyi nasip eder rabbim...evet banucum öyle ama benim birde dış gebelik var ya yine aynısı olur diye korkuyorum allah korusun...amin inş...

çok fala uzak değiliz ama istediğim zaman gidip gelemeyecek kadar uzak araba ile 2 saat sürüyor neredeyse ewet çok sevindi ben söylemeden bildi ben dedim sana bi haberim var o dedi anladım ben zaten ne anladın dedim hamilesin sen demi dedi çok sevindi nerdeyse seviçten ağlacaktı allahım annenle sanada bu anı yasatsın ve bütün isteyenlere yasatsın inş
hsg canım gecmiş olsun adetin gelmiş i

inş iiyice hazır hissedersiniz canım..aminnnn canım inş hayırlısıyla inşşş...amin canım allahım o günleri göstersin inş...inş artık güzel şeyler olsun hayatımızda inş

Off ya bune ya onca bekletiyor sonrada 2 3 tane çıkıyor.
sorma canım ya bende sinir oldum düzeltseler artık su k.k yı cok agır:84:

canım ya annelerin icine doguyo benimkinde de annem oyle demişti rüyamda görüyorum seni demişti hamile olarak ve ben hamileymişim ama rabbim nasip etmedi malesef bazen oyle kötü oluyorumki helede yanlız kaldıgım zamanlar...amin canım inş rabbim hepimiz yüzünü güldürür hayırlısıyla...

kızlar ben çıkıyorum kusura bakmayın çok uykum geldi ağır ağır erken yatmaya baslasam ii olacak hem şimdi boncuğum gelir daha yatmadınmı der en iiyisi onu yine kızdırmayayım herkese ii geceler sonra görüşürüz kib aeo öp by

hissediyorlar canım onlar anne yüreği işte biliyorlar canım fazla düşünmemeye calış ki acın hafiflesin ve kendini hazır hisset ok.. aminnn

kızlar ben cıkıyorum zaten k.k da cok agır yazdıklarım bir saatte gidiyo...hepinize iyi geceler hayırlı sahurlar görüşmek üzre kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…