Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

zaten erken yatmayacağım desemde elimde değil artık çok uykuya düşkün oldum aksam 11 i gectiğinde uyku çöküyo çok fena hamile olduğumu düşündüğüm için mi yoksa bebiş bana ağırlıkmı yapıyor uyku manasın da bilmiyorum ama artık erken yatacağım canım
ewt ii yaparsın düşünme stresten uzak bi hayat yasa ok
yaa inş gelmez kırmızılar bunalıma girme ya allahım buyuk gün doğmadan neler doğar
ah yazıkya neler yaşamış allah kimseye yaşatmasın çok zor ya yasadıkları allahım sabır versin çok üzüldüm okuyunca
ii geceler bayanlar....bende anne olmak istiyorum 2.defa :):18:,ilk defa adetim zamaninda baslamadi ve 2 gun sadece leke geldi sonra iki gun kesildi ve bugun tekrar geldi.ustune gormus olabilir miyim?:18:
canım yeniden basladığında çok gelmedi ise olabilir canım çok gelmediyse bi test yap varsa çıkar bu arada hsg aramıza kendinden bahsedersen seni daha ii anlarız
ewet ya çok pahalı diye duydum tüp bebeği ne kadar bilmiyorum ama pahalı ve yorucu bi sürecmiş
amin inş hayırlı haberlerle gelirim canım tatlım ya çok gecmiş olsun lüks olsa ne olacak bak asansörlerinde hayır yok allahtan erken kurtarmışlar ordan sizi neyse şimdi iimisin o şoku atlatttın mı
he o zaman doktoru ben yarın arayayım da sorayım.sağoll... dua edinde hamilesin desin öyle derse kardelenin agzından öpcem kendisi istemiyo ama olsun öpcem
canım uebeslinin dediği çok doğru gec döllenmede çıkmaya bilir
ewet göğüslerde ağrı yapıyor ama benim ilk hamileliğimde ağrımadı acaba düşük tehlikesi vardı ondanmı ki tam yerlesemediği için olurmu ki
canım bellimi olur belki bu defa sans senden yanadır
offfffffffffffffffffffffff şimdi sabaha hasta olurum gitmeye karar verdim ya..
inş olmazsın canımda bi test yaptırırsın
ssk varsa sende yada esinde özelde bu test 30 - 50 tl arası canım. 2 saate veriyolar. saglık ocağıda yapıyor sanırım bir git ya valla rahatlarsın

canım ssk yokken bu testi özel hastanede kaca yaptıklarını biliyormusun

kızlar kaynatmışsınız sahurda neyse nasılsınız bakalım bugün herkese hayırlı günler

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 10 ziyaretçi)

hay masallah ya nikinizle girinde konuşak kimsiniz ne siniz

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

eecee peri4244

sizin konuşmaya niyetiniz yokmuş sanırım ben çıkıyorum :79::79:

hoşgeldin birsencimm çok şükür ameliyat güzel geçmiş.vee erkekimizde gelmiş.hem geçmiş olsun hem hayırlı uğurlu olsun sünnetide diyelim.inş çabucak toparlanır emremiz.öptüm hepinizi.
çok şükür ablacım iyi diyelim iyi olalım hesabındayım.asansör fobin olduğu içinmi seni bulmuş yaaa.insanın korktuğu hep başına gelir ya.geçmiş olsun canım.Allahım dualarını kabul etsin ablacım.bizleri de unutmuyorsun ya Allah bin kat razı olsun senden.öptm hayırlı günler.

boncuğum dua paylaşımın için tşk bende yazdım şimdi.sabah namazından sonra demişsin ama ben şimdi okudum.farketmez herhalde.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

kardelencim du bakalım daha hastalanmadan sen başladın yine bunalıma.Allahım inşallah senden yana bir müjde getirecek ben inanıyorum.sebep:bu ay mukabeleden hatimlerinden ve dualarından ötürü düşünüp stres yapacak vaktin olmadığına inanıyorum.ee stres olmayınca bebiş rahat gelebiliyo.

bu arada kızlar günaydın hayırlı sabahlar.dün akşam ziyaretçilerden biri bendim tlfndan girdim kurcalamaktan giriş yapamadım siteye.neyse tam çözeyim şu tlfnu bende gircem.aslında gece maç vardı uyuyup kalmasaydım kociş sus payı pc oynatırdı bana

evet eboşum ya seninle konuşmayı özledim ama olsun ramazandan sonra görüşürüz inş bol bol...rabbim dualarını kabul etsin bizler icinde dua ettigin icin allah razı olsun canım...ya bende cok gitmek istiyorum o yerlere ama nasip olmadı bir türlü ama istanbula geleyim ilk işim oyerleri görmek olcak inş...asansörde de kalmışsınız canım ya en cok korktugum şeydir gecmiş olsun tatlım cok öpüyorum seni...
offfffffffffffffffffffffff şimdi sabaha hasta olurum gitmeye karar verdim ya..

canım inş güzel haberlerle dönersin hayırlısıyla...

hayırlı günler kızlar...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
SeLiNa23 banu145145+ berrin1985 swcnprlk derdanur garip+

hoşgeldiniz kızlar

İnşallah canım ama ne zaman görmiyeceğiz bilemiyorum.

bişey olmaz banucum,bende koyuyorum dondurucuya
selam kızlar,hayırlı sahurlar.

İnşallah olmazsın kardeloşcum olursanda napalım tüp yaparsın inan sanıldığı kadar zor değil raporda alırsan fiyatta uygun oluyor.

Canım ya çok geçmişi olsun Allahtan yalnız değilmişsin bende yalnız binmeye korkuyorum ama mecburen biniyorum evim 7.katta Keşke önceden konuşsaydık beraber giderik ne güzel olurdu Allah kabul etsin dualarını arkadaşım bizleride unutma dualarında zaten unutmazsın ama.

derdanur,
garip,
swcnprlk,
banu145145,
pelin67
slmlar arkadaslar nasılsınız
Selam canım naber nasılsın ben birazdan çıkıcam Annemlere gidicem.

ya ccanım çıkmada konusalım

rana canım hsg nasılsın
ayy cnm bende kımse yazmamıs gozukuyordu cıktım ben deeee

rana20+AnaToLia_+eecee+swcnprlk
nasılsınız hamişler ....
taze anneler

sen nasılsın taze anniş???

ay cnm ben de anlamadım bnde hafif wardı zaten de sankı cıktı hemen yaaa.bebişlerden mı artık bılmem cnm.çok da yıyemıyorum bulantıdan sanırımonlardan

kıslar benım okudugum bır duanın sonunda da war bu dua ben de hep okudum kalmadna once hala da okuyorumm.

cnm be akşam gırmesem de gunduz fılan gırıyorum sen gecmıse bakmıyorsun sanırım

abla yıne kımseyı unutmamıssın walla helal sanaa
ewet abla buyuk gune az kaldıı yaaa:18:
yıne mısafırlıkteymıssın abla.başına gelen ıcın gecmıs olsun.ay ben tam tersıne macerayı sewerım abla walla.tırsak yonum wardır ama asansore bınınce alarmını ılla calarım cocuklar gıbı eşim de tikin mi war senın dıyor
ucuz atlatmıssınız ablaaa

derdanur,
garip,
swcnprlk,
banu145145,
pelin67

selm cnm ıyı sen nasılsın

BU ARADA ALTTAKI ARKADAŞLARI HEPINIZE SELAM
GEÇMİŞTEN ANCAK GELEBILDIM

ya ccanım çıkmada konusalım

rana canım hsg nasılsın
ayy cnm bende kımse yazmamıs gozukuyordu cıktım ben deeee

rana20+AnaToLia_+eecee+swcnprlk
nasılsınız hamişler ....
taze anneler

sen nasılsın taze anniş???

ay cnm ben de anlamadım bnde hafif wardı zaten de sankı cıktı hemen yaaa.bebişlerden mı artık bılmem cnm.çok da yıyemıyorum bulantıdan sanırımonlardan

kıslar benım okudugum bır duanın sonunda da war bu dua ben de hep okudum kalmadna once hala da okuyorumm.

cnm be akşam gırmesem de gunduz fılan gırıyorum sen gecmıse bakmıyorsun sanırım

abla yıne kımseyı unutmamıssın walla helal sanaa
ewet abla buyuk gune az kaldıı yaaa:18:
yıne mısafırlıkteymıssın abla.başına gelen ıcın gecmıs olsun.ay ben tam tersıne macerayı sewerım abla walla.tırsak yonum wardır ama asansore bınınce alarmını ılla calarım cocuklar gıbı eşim de tikin mi war senın dıyor
ucuz atlatmıssınız ablaaa

derdanur,
garip,
swcnprlk,
banu145145,
pelin67

selm cnm ıyı sen nasılsın

BU ARADA ALTTAKI ARKADAŞLARI HEPINIZE SELAM
GEÇMİŞTEN ANCAK GELEBILDIM

ay kızlarrr afedersınız yavaş satfa 2 kez cıkmış bır de yazııı yaaa kk yöneticileri ne zaman duzelecek bu durum ya ılgılensenız dıyorummmmmm

kızlar konuşamadık.ya geçmiştesınız ya da sayfanız ağır işliyor.ben ewi süpürüp sıleyım mıdem cok bulanmıyorken.opuyorum hepınızzzııı tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…