Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ben sana bişey diyim mi cnm sen kafana koymussun onlara zarar vermeden rahatlamıcaksın ama en güzel yöntem onları iplememek onları hiçe saydıgını görünce onlar kuduracak o zaman,ilerde pişman olacagın şeyleri aklından bile geçirme ne olur Raabim yardımcınız olsun,evden çıkmışsın kurtulmuşsun, onları bırak kendi hallerine ne halt yiyorlarsa yesinler boşverrrrr,konusurlar ancak başka bişey yapamazlar,sen mutlu ol yeter...

Lagrima canım neden bu kadar öfkelisin anlıyorum zor şeyler yaşadın ama bak bitti artık ayrı evlerdesiniz boşver konuşsunlarneden bir canlıya zarar vericeksinki inan onlara bişey yapsan belki o anda binlerce kere pişman olucaksın anatolianında dediği gibi en güzeli hiç tepki verme bırak onlar çatlasın hadi güzel şeyler düşün şimdi hem belki hamilesindir bebişinide böyle düşüncelerle üzme.

boncuğum dua paylaşımın için tşk bende yazdım şimdi.sabah namazından sonra demişsin ama ben şimdi okudum.farketmez herhalde.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

:
farketmez heralde bılmıyorumkı cnm bende dün sahuru kacırmısım ee dogal olarak sabah namazınıda oyüzden sabah okudumönemlı olan nıyettır ınsallah fayda eder...

yrn büyük gün demek hadı hayırlısı cnm bızıde merakta bırakma...

selam kızlar hayırlı akşamlar.kociş maça daldı bende size bakim dedim.
kız mac ne cabuk bıttı gıttın:))))
garıbım yogunsun demek allah yardımcın olsun cnm tatlı yorgunluklar bunlar kib...
kardelosum sen nasılsın cnm umarım gelmez su kırmıızılar da verırsın müjdeyı...
ebusum cok gecmıs olsun cnm ...

Birsencim gecmiş olsun ve hayırlı olsun insallah sünnetide olmuş hadi gözünüz aydın.

Lerigma demek yarın gidcen hadi bakalım hayırlısı

Selina nasılsın keyfin nasıl

Bu akşam topic sakin yada uyuyakaldı herkes yada daha gelmedi birazdan geleceksiniz

Banucum sen nasılsın regli olmuşun ama az dedin kafam karıştı lekelenme değildi dimi gerci öyle olsa anlardın

Uğur boncuğum sende burdaymısın sen nasılsın keyfin nasıl

keyfım ıyıyd yıne bozuldu artık haberlere bakmaya korkar oldum cnm ya
Siirt'te 2 asker şehit oldu
PKK terör örgütü militanları tarafından Eruh Bilgili Jandarma Karakoluna yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit ve 4 askerin yaralandığı bildirildi. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne getirilerek ilk müdahaleleri yapıldı.
22:56 | 18 Ağustos 2011
Siirt'in Pervari İlçesi'nde de PKK'lı teröristler, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırı düzenledi. Saldırıda, Emniyet Müdürlüğü önünde oyun oynayan 4 çocuk yaralandı. Çocuklardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

bakarmısın habere mekanları cennet olsun o yavrucakları rabbım aılelerıne bagıslasın ınsallah

Tam anlamıyla bir adet canım ne yazıkki Valla iyiyim canım diet yapıyorum ama az evvel mahvetti dondurma yedim halada canım tatlı şeyler istiyor off yaa sen napıyorsun.

Boncuğum sen nasılsın canım ben karar vermeye çalışıyorum tüpbebek olayını eylüldemi yapsam yoksa biraz daha kilomu versem nasıl karrasızım anlatamam.

Selam kızlar bi bakıyım dedim ama maşallah Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
saklanıyorsunuz demek sizi gidi
tutişim kızma sakın o ziyaretçilerden biri bazen ben oluyom napıyım kaynanayla yaşayınca okumak için fırsat bulup giriyom ama çoğu zaman neyse bebiş nasıl bulantın oluyosa metpamid diye bulantı hapı var iyi geliyo
sgl uebesli darısı sizlerin başına sen nasılsın ankarad ve istanbuldaysan lokman hekim tavsiye edebilirim ankarada etlikte istanbulda fatihte var

boncuğum nasılsın evet canım haberlere baktım ne zorluklarla büyütüyolar sonrada ellerinden kayıp gidiyo Allah sabır versin

Tam anlamıyla bir adet canım ne yazıkki Valla iyiyim canım diet yapıyorum ama az evvel mahvetti dondurma yedim halada canım tatlı şeyler istiyor off yaa sen napıyorsun.

Birsencim emre nasıl ağrısı falan varmı minişin.

banucum iyiymişsin sevindim bana darılmazsan biraz diet yap sonra bebişe tamamen karar ver gerçi kilo hep etkilemiyo ama istanbuldaki lokman hekim kan tahlillerine bakarak zayıflamak için ve bebiş için kürler hazırlıyo istersen git konuş faydasını gören çok

Boncuğum sen nasılsın canım ben karar vermeye çalışıyorum tüpbebek olayını eylüldemi yapsam yoksa biraz daha kilomu versem nasıl karrasızım anlatamam.
doktor nasıl uygun görüyorsa öyle yap cnm umarım gerek kalmadan gelır mınısın...
ıyı demek adetten bırsenım morelım bozuk bu türkıyenın halıne yazık allah sabır versın dedıgın gıbı

Son düzenleme:
tmm ikinizin sözünüde dilicem onları sallamıcam en azından deneyeceğim. hergün lanet yüzlerini görsemde :)
neyse yarın doktora gidicem kendimistrese sokmamam lazım kadın yoksa sövcek bana zaten kızıpduruyor streten uzak durmadıgım için :)

neyse ben bugün erken yatayım yoksa sabah kalkamayacagım.öptüm sizi. dua edinde inş hamileyimdir..

hayırlı geceler kızlarnasılsnız? kociş gelmedi daha bakayım sizlere dedim bende şehit haberlerini duyunca çok üzüldüm rabbim ailelerinede sabır versin .tüm polislerimizi ve askerlerimizide korusun rabbim.inş.
sevcancım ikizler yoldaymış inş saglıkla gelirler annelerine güzel bi hamilelik geçirirsin
ebroşum beni sormuşsun gökce iyi çok şükür teyzesi biraz önce uyuttum inş uyanmaz sen nasılsın bende seni özledim canım

kızlar ben çıkıyorum yarın kontrolumuz varda erken kalkcaz herkese iyigeceler

Valla leke gibiyse çok kana dönüp artmadıysa ve yarın kesilirse neden olmasın inşallahh:)

arkadasim bugun test yaptim ve hamileyim.saskinim.plansizdi ama mutlu yanim daha agir basiyor.kahverengi akinti biraz da olsa var.umarim tehlikeli bi durum degildir.rabbim isteyen herkese versin..

Adı ne canım netten araştırayım sen gittinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…