Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

lagrimacım bencede o çocuklarını kaile alma sıkma canını rabbim büyük inş sizin yakanızı bırakırlar bide umarım hamilesindir:) sanada ii geceler

arkadasim bugun test yaptim ve hamileyim.saskinim.plansizdi ama mutlu yanim daha agir basiyor.kahverengi akinti biraz da olsa var.umarim tehlikeli bi durum degildir.rabbim isteyen herkese versin..
Hayırlı olsun canım akıntı normalmi bilemiycem bence yarın bir doktora git için rahatlasın.

ohh cnm mıss gıbı organik seylerı yapmışsınız walla.afıyetle yıyın ınşallah.a cnm kardesının randevusu kcta rastlşırız belkı de
allahın lanetı o terörıstlerın uzerıne olsun ınşllh nfret eder oldum bn de hberlerden yaaa

cnm sağolasın amın ınşllh

hepiinize selam arkadaşlar.yarın dr.a gıdeceğim.bunu bıldırmek ıcın gırdım.dualarınızda bızı unutmayın.inşallh kalp atışlarını duyarım yawrularımın...erken değil mı ya ok dr ıcım rahtlasın dıye cgrdı gel duy rahtla dedı cunku ctesı 5 kez normal mı su an duyulmaması dıye sormusum.6+5 oluyoruz yarın.inşallh duyulur teyzeleri...

kızlar yarın hastaneden annemlerın tarafa geçeceğim kısmetse.amcamın 40.gunu aramızda kuran okuyacagız akşama.annemlerde aklırım sanırım.ranaya mesaj atarım o yazar sıze.ok

Canım kardeşim jfk da yapıcak doğumu onun doktoru özeldi medicanayla anlaşmasını bozmuş.

Canım inşallah duyarsan minişleinin pıtpıtlarını bu sefer herşey çok güzel olucak özelden telimi atıyorum banada mesaj at ok mi

canım inşallah yarın duyarsın meleklerinii bu gece uyuyamazsın sen şimdi

Ya niye kimseler yok kimseyle karşılaşamıyorum artık doğru düzgün of offf muhabbet etmeyi özledim yaa
canım nasılsın sabah gördüm seni ama hemen çıkmam gerekti yazamadım kusura bakma
canım sana bi soru sormuştum ama cvp yazmamışsın neyse nasılsın
ewet ya bende duyunca çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin inş mekanları cennet olsun bu terörün adı batsın tez zamanda inş yerin dibine girsin yeter bunca can aldıkları yeterrrrr
kızlar ben çıkıyorum yarın kontrolumuz varda erken kalkcaz herkese iyigeceler
ya canım konuşamadık emrecik iidir inş neyse ii geceelr görüşürüz
arkadasim bugun test yaptim ve hamileyim.saskinim.plansizdi ama mutlu yanim daha agir basiyor.kahverengi akinti biraz da olsa var.umarim tehlikeli bi durum degildir.rabbim isteyen herkese versin..
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş hamilelikte akıntı oluyor ama kahve rengi akıntı tehlikelimi hiç bilmiyorum bi dr a git istersen için rahatlasın

swcnprlk GokceRana23 faraway ugurboncugum birsen29 lagrima
slm kızlar ii geceler nasılsınız ya misafir geldi de bize kaynanamda yoktu teravih namazına gitmişti kendi evimi aldım e kaynanam lar gelince çıktık onlara ama yeni gittiler anca gelebildim evime sizler nasılsınız bakalım

canım dualrımız seninşe inşallah yarın duyarsın meleklerini sen şimdi uyuyamazsın canım bu gece

hmm anladım cnm.ınsallah toprağım ya ok .sana sımdı cagrı atarım kaydedersın.yarın da mesaj atarım buraya sız yazarsınız cnmm

canım inşallah yarın duyarsın meleklerinii bu gece uyuyamazsın sen şimdi
ay cnm ınşallah ya cok uykum war aslında.dua okuyorum,kuran okuyorum hep.yatarım cnm bırazdan zinde olmam lazım yarına

canım inş yarın duyarsında için rahatlar ay ne güzel ya allah yardımcın olsun inş
kızlar yarın hastaneden annemlerın tarafa geçeceğim kısmetse.amcamın 40.gunu aramızda kuran okuyacagız akşama.annemlerde aklırım sanırım.ranaya mesaj atarım o yazar sıze.ok
ewet ii olur mutlaka msj at ben kendi adıma çok merak ederim saat kacta randevun canım
eecee,
swcnprlk,
aleyna84,
GokceRana23
slmlarrrrr nasılsınız canlarr

as canım ii şükür senden

At canım telim açık derken çaldı telefonum.::))

ohhh maşşalah oku canım rabbim kabul etsin ben okuyamıyorum tatile çıktım malum.eveeet zinde oll tatlışlarını daha iyi dinlee

çokk şükür canım bide yarın doktora gitmesem tam olacak ama neyse :)

eecee,
swcnprlk,
aleyna84,
GokceRana23
slmlarrrrr nasılsınız canlarr
ıyı cnm senn nslsnn

ınşallah cnm ay duysam ıcıme su serpılcek yaaaa
cnm 2 ceyrek gece randewum

At canım telim açık derken çaldı telefonum.::))

ohhh maşşalah oku canım rabbim kabul etsin ben okuyamıyorum tatile çıktım malum.eveeet zinde oll tatlışlarını daha iyi dinlee
amın cnm sağol olsun sonra telafı edersın sen de cnm be

herkese hayırlı akşamlar kızlar

sevcan İNŞALLAH yarın senin için cok güzel bi gün olur canım ALLAH kalbine göre versin

bagnucum yaptırdım canım bissürü olumsuzluk oldu embiriyolarım kaliteli olmadılar rahimde erken olgunlaştıgı için dondurduk ALLAH izin verirse bayramdan sonra düşünüyoruz transveri böyle tatlım

herkese hayırlı akşamlar kızlar

sevcan İNŞALLAH yarın senin için cok güzel bi gün olur canım ALLAH kalbine göre versin

bagnucum yaptırdım canım bissürü olumsuzluk oldu embiriyolarım kaliteli olmadılar rahimde erken olgunlaştıgı için dondurduk ALLAH izin verirse bayramdan sonra düşünüyoruz transveri böyle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…