Hayırlı olsun canım akıntı normalmi bilemiycem bence yarın bir doktora git için rahatlasın.arkadasim bugun test yaptim ve hamileyim.saskinim.plansizdi ama mutlu yanim daha agir basiyor.kahverengi akinti biraz da olsa var.umarim tehlikeli bi durum degildir.rabbim isteyen herkese versin..
ohh cnm mıss gıbı organik seylerı yapmışsınız walla.afıyetle yıyın ınşallah.a cnm kardesının randevusu kcta rastlşırız belkı deHoşbulduk sevcancım çok güzeldi bahçemizde var ben pek bişey anlamam ama çok hoşuma gitti Annemle reçeller soslar konserveler yaptık yorulduk ama güzel oldu Tarhanamız kaldı onuda artık bu sene komşu yapıcak kardeşimin doğumu olduğundan erken döndü annem kardeşiminde ewrken olucakmış dr geçen gittiğinde söylemiş bakalım onunda yarın tarihi tam belli olucak ikiniz içinde çok heyecanlıyım aman bize hemen yaz öptüm seni.
allahın lanetı o terörıstlerın uzerıne olsun ınşllh nfret eder oldum bn de hberlerden yaaakeyfım ıyıyd yıne bozuldu artık haberlere bakmaya korkar oldum cnm ya
Siirt'te 2 asker şehit oldu
PKK terör örgütü militanları tarafından Eruh Bilgili Jandarma Karakoluna yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit ve 4 askerin yaralandığı bildirildi. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne getirilerek ilk müdahaleleri yapıldı.
22:56 | 18 Ağustos 2011
Siirt'in Pervari İlçesi'nde de PKK'lı teröristler, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırı düzenledi. Saldırıda, Emniyet Müdürlüğü önünde oyun oynayan 4 çocuk yaralandı. Çocuklardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
bakarmısın habere mekanları cennet olsun o yavrucakları rabbım aılelerıne bagıslasın ınsallah
cnm sağolasın amın ınşllhhayırlı geceler kızlarnasılsnız? kociş gelmedi daha bakayım sizlere dedim bende şehit haberlerini duyunca çok üzüldüm rabbim ailelerinede sabır versin .tüm polislerimizi ve askerlerimizide korusun rabbim.inş.
sevcancım ikizler yoldaymış inş saglıkla gelirler annelerine güzel bi hamilelik geçirirsin
ebroşum beni sormuşsun gökce iyi çok şükür teyzesi biraz önce uyuttum inş uyanmazsen nasılsın bende seni özledim canım
Canım kardeşim jfk da yapıcak doğumu onun doktoru özeldi medicanayla anlaşmasını bozmuş.ohh cnm mıss gıbı organik seylerı yapmışsınız walla.afıyetle yıyın ınşallah.a cnm kardesının randevusu kcta rastlşırız belkı de
allahın lanetı o terörıstlerın uzerıne olsun ınşllh nfret eder oldum bn de hberlerden yaaa
cnm sağolasın amın ınşllh
Canım inşallah duyarsan minişleinin pıtpıtlarını bu sefer herşey çok güzel olucak özelden telimi atıyorum banada mesaj at ok mihepiinize selam arkadaşlar.yarın dr.a gıdeceğim.bunu bıldırmek ıcın gırdım.dualarınızda bızı unutmayın.inşallh kalp atışlarını duyarım yawrularımın...erken değil mı ya ok dr ıcım rahtlasın dıye cgrdı gel duy rahtla dedı cunku ctesı 5 kez normal mı su an duyulmaması dıye sormusum.6+5 oluyoruz yarın.inşallh duyulur teyzeleri...
hepiinize selam arkadaşlar.yarın dr.a gıdeceğim.bunu bıldırmek ıcın gırdım.dualarınızda bızı unutmayın.inşallh kalp atışlarını duyarım yawrularımın...erken değil mı ya ok dr ıcım rahtlasın dıye cgrdı gel duy rahtla dedı cunku ctesı 5 kez normal mı su an duyulmaması dıye sormusum.6+5 oluyoruz yarın.inşallh duyulur teyzeleri...
canım nasılsın sabah gördüm seni ama hemen çıkmam gerekti yazamadım kusura bakmaYa niye kimseler yok kimseyle karşılaşamıyorum artık doğru düzgün of offf muhabbet etmeyi özledim yaa
canım sana bi soru sormuştum ama cvp yazmamışsın neyse nasılsınBirsencim gecmiş olsun ve hayırlı olsun insallah sünnetide olmuş hadi gözünüz aydın.
Lerigma demek yarın gidcen hadi bakalım hayırlısı
Selina nasılsın keyfin nasıl
Bu akşam topic sakin yada uyuyakaldı herkes yada daha gelmedi birazdan geleceksiniz
Banucum sen nasılsın regli olmuşun ama az dedin kafam karıştı lekelenme değildi dimi gerci öyle olsa anlardın
ewet ya bende duyunca çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin inş mekanları cennet olsun bu terörün adı batsın tez zamanda inş yerin dibine girsin yeter bunca can aldıkları yeterrrrrkeyfım ıyıyd yıne bozuldu artık haberlere bakmaya korkar oldum cnm ya
Siirt'te 2 asker şehit oldu
PKK terör örgütü militanları tarafından Eruh Bilgili Jandarma Karakoluna yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit ve 4 askerin yaralandığı bildirildi. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne getirilerek ilk müdahaleleri yapıldı.
22:56 | 18 Ağustos 2011
Siirt'in Pervari İlçesi'nde de PKK'lı teröristler, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırı düzenledi. Saldırıda, Emniyet Müdürlüğü önünde oyun oynayan 4 çocuk yaralandı. Çocuklardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
bakarmısın habere mekanları cennet olsun o yavrucakları rabbım aılelerıne bagıslasın ınsallah
ya canım konuşamadık emrecik iidir inş neyse ii geceelr görüşürüzkızlar ben çıkıyorum yarın kontrolumuz varda erken kalkcaz herkese iyigeceler
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş hamilelikte akıntı oluyor ama kahve rengi akıntı tehlikelimi hiç bilmiyorum bi dr a git istersen için rahatlasınarkadasim bugun test yaptim ve hamileyim.saskinim.plansizdi ama mutlu yanim daha agir basiyor.kahverengi akinti biraz da olsa var.umarim tehlikeli bi durum degildir.rabbim isteyen herkese versin..
hepiinize selam arkadaşlar.yarın dr.a gıdeceğim.bunu bıldırmek ıcın gırdım.dualarınızda bızı unutmayın.inşallh kalp atışlarını duyarım yawrularımın...erken değil mı ya ok dr ıcım rahtlasın dıye cgrdı gel duy rahtla dedı cunku ctesı 5 kez normal mı su an duyulmaması dıye sormusum.6+5 oluyoruz yarın.inşallh duyulur teyzeleri...
hmm anladım cnm.ınsallah toprağım ya ok .sana sımdı cagrı atarım kaydedersın.yarın da mesaj atarım buraya sız yazarsınız cnmmCanım kardeşim jfk da yapıcak doğumu onun doktoru özeldi medicanayla anlaşmasını bozmuş.
Canım inşallah duyarsan minişleinin pıtpıtlarını bu sefer herşey çok güzel olucak özelden telimi atıyorum banada mesaj at ok mi
ay cnm ınşallah ya cok uykum war aslında.dua okuyorum,kuran okuyorum hep.yatarım cnm bırazdan zinde olmam lazım yarınacanım inşallah yarın duyarsın meleklerinii bu gece uyuyamazsın sen şimdi
canım inş yarın duyarsında için rahatlar ay ne güzel ya allah yardımcın olsun inşhepiinize selam arkadaşlar.yarın dr.a gıdeceğim.bunu bıldırmek ıcın gırdım.dualarınızda bızı unutmayın.inşallh kalp atışlarını duyarım yawrularımın...erken değil mı ya ok dr ıcım rahtlasın dıye cgrdı gel duy rahtla dedı cunku ctesı 5 kez normal mı su an duyulmaması dıye sormusum.6+5 oluyoruz yarın.inşallh duyulur teyzeleri...
ewet ii olur mutlaka msj at ben kendi adıma çok merak ederim saat kacta randevun canımkızlar yarın hastaneden annemlerın tarafa geçeceğim kısmetse.amcamın 40.gunu aramızda kuran okuyacagız akşama.annemlerde aklırım sanırım.ranaya mesaj atarım o yazar sıze.ok
eecee,
swcnprlk,
aleyna84,
GokceRana23
slmlarrrrr nasılsınız canlarr
At canım telim açık derken çaldı telefonum.::))hmm anladım cnm.ınsallah toprağım ya ok .sana sımdı cagrı atarım kaydedersın.yarın da mesaj atarım buraya sız yazarsınız cnmm
ay cnm ınşallah ya cok uykum war aslında.dua okuyorum,kuran okuyorum hep.yatarım cnm bırazdan zinde olmam lazım yarına
hmm anladım cnm.ınsallah toprağım ya ok .sana sımdı cagrı atarım kaydedersın.yarın da mesaj atarım buraya sız yazarsınız cnmm
ay cnm ınşallah ya cok uykum war aslında.dua okuyorum,kuran okuyorum hep.yatarım cnm bırazdan zinde olmam lazım yarına
canım inş yarın duyarsında için rahatlar ay ne güzel ya allah yardımcın olsun inş
ewet ii olur mutlaka msj at ben kendi adıma çok merak ederim saat kacta randevun canım
as canım ii şükür senden
ıyı cnm senn nslsnneecee,
swcnprlk,
aleyna84,
GokceRana23
slmlarrrrr nasılsınız canlarr
ınşallah cnm ay duysam ıcıme su serpılcek yaaaacanım inş yarın duyarsında için rahatlar ay ne güzel ya allah yardımcın olsun inş
ewet ii olur mutlaka msj at ben kendi adıma çok merak ederim saat kacta randevun canım
as canım ii şükür senden
At canım telim açık derken çaldı telefonum.::))
amın cnm sağol olsun sonra telafı edersın sen de cnm beohhh maşşalah oku canım rabbim kabul etsin ben okuyamıyorum tatile çıktım malum.eveeet zinde oll tatlışlarını daha iyi dinlee
çokk şükür canım bide yarın doktora gitmesem tam olacak ama neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?