dualarımız seninle canım inş çok mutlu döneceksincnm burdan olmaz da dua artık yengemler fılan cagırcam ewe yapıcaz kıısmetse...
cnm ramazanda herke bulunmuyor baksana toplanmak zor.olmaz o iş bence
amın cnm ya duların ıyı dıleklerın ıcın cok sağolll
kızlarr....
ben kaçayım artık.yatayım belim ağrıdı zaten.opuyorum sızı.dua edın emı...
ıyı geceler hayırlı sahurlar...
ewet ya sanki zaman durdu günler gecmiyor düşündükce karnıma heycandan ağrılar giriyor ya nasıl gececek bu zaman bilmiyorum inş sevindirici haberlerle gelirim canım dua edin benim içindee lütfennnnolsun canımm sende pazatesi sevindirirsin inşallah bizi zaman gecmiyodr dimi şimdi
arkadaslar bende kaçayım eşimden yat emri geldi :) sonra boynun tutuluyo diyo boynumda sorun var oda haklı bişey diyemiyoum .hepinizi öpüyorum a.e.o
arkadasim bugun test yaptim ve hamileyim.saskinim.plansizdi ama mutlu yanim daha agir basiyor.kahverengi akinti biraz da olsa var.umarim tehlikeli bi durum degildir.rabbim isteyen herkese versin..
ben de cıkıcam ınşallah dedıgınız gıbı guzel haberlerle gelırım opuyorum baş başşşş
canım nasılsın sabah gördüm seni ama hemen çıkmam gerekti yazamadım kusura bakma
canım sana bi soru sormuştum ama cvp yazmamışsın neyse nasılsın
Canım ne sordun valla görmedim aradım ama bulamadım neydi soru
ewet ya bende duyunca çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin inş mekanları cennet olsun bu terörün adı batsın tez zamanda inş yerin dibine girsin yeter bunca can aldıkları yeterrrrr
ya canım konuşamadık emrecik iidir inş neyse ii geceelr görüşürüz
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş hamilelikte akıntı oluyor ama kahve rengi akıntı tehlikelimi hiç bilmiyorum bi dr a git istersen için rahatlasın
swcnprlk GokceRana23 faraway ugurboncugum birsen29 lagrima
slm kızlar ii geceler nasılsınız ya misafir geldi de bize kaynanamda yoktu teravih namazına gitmişti kendi evimi aldım e kaynanam lar gelince çıktık onlara ama yeni gittiler anca gelebildim evime sizler nasılsınız bakalım
hepiinize selam arkadaşlar.yarın dr.a gıdeceğim.bunu bıldırmek ıcın gırdım.dualarınızda bızı unutmayın.inşallh kalp atışlarını duyarım yawrularımın...erken değil mı ya ok dr ıcım rahtlasın dıye cgrdı gel duy rahtla dedı cunku ctesı 5 kez normal mı su an duyulmaması dıye sormusum.6+5 oluyoruz yarın.inşallh duyulur teyzeleri...
ya kızlar ben şimdi kac haftalık hamişken kese görülür diye baktım 5 haftalıkken hep alttan bakınca görülüyor diye yazıyor ya offffffffffffff doğrumu bu:84::84::84::84:
neyse ben kactım
ebrar ablam altta gördüm seni bugün misafir vardı sanırım gelmemişsin nasılsın
uebesli senide gördüm canım nasılsın
Sevcancım hadi bakalım geldi gün Güzel haberlerini alacaz inşallah merak etme canım. Bu arada sana faceden yazdım okudunmu bilmem
Canım söyle diyim reglin gectikten sonra 1 hafta yada 10 gün sonrası alltan muayeme ile anca görünüyor. Regli tarihini hesaplayıp git yani kaç gün geciktin ona göre . Ama bir arkadaşımın 7. haftada görünmüştü kalbide 8 haftada atmıştı no panic yani:)
İyiyim canım sen bişey sormusun bana ama göremedim ne demiştin
Kızlar bu arada size bir olay anlatıcam. Biraz önce komsum geldi muhabbet ettik bana 2 ay önce bir arkadaşından bahsetmişti kadın daha 35 yaşında menapoza girmiş. 1 cocugu var ama 2. cocuğu cok istiyomuş. Tüp bebek için gitmişler 6 tane doktorun Menapoz diye raporu var tabi kız ümidi kesmiş. Bişey yaptırmamış. Kız 10 haftalık hamile şimdi doktor imkansız demiş cünkü kan tahlilleri falan da menapoz olduğunu kanıtlıyor yani 6 doktor raporu var kızın. Allah bu ara hep karşıma böyle hikayeler cıkarıyor Ümit kesme diyor yani:)
Kulaktan bilgi olsa hayatta anlatmam ama bu kız bizim komşumuz yani :)
lagrimacım bencede o çocuklarını kaile alma sıkma canını rabbim büyük inş sizin yakanızı bırakırlar bide umarım hamilesindir:) sanada ii geceler
canım nasılsın sabah gördüm seni ama hemen çıkmam gerekti yazamadım kusura bakma
canım sana bi soru sormuştum ama cvp yazmamışsın neyse nasılsın
ewet ya bende duyunca çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin inş mekanları cennet olsun bu terörün adı batsın tez zamanda inş yerin dibine girsin yeter bunca can aldıkları yeterrrrr
ya canım konuşamadık emrecik iidir inş neyse ii geceelr görüşürüz
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş hamilelikte akıntı oluyor ama kahve rengi akıntı tehlikelimi hiç bilmiyorum bi dr a git istersen için rahatlasın
swcnprlk GokceRana23 faraway ugurboncugum birsen29 lagrima
slm kızlar ii geceler nasılsınız ya misafir geldi de bize kaynanamda yoktu teravih namazına gitmişti kendi evimi aldım e kaynanam lar gelince çıktık onlara ama yeni gittiler anca gelebildim evime sizler nasılsınız bakalım
Kızlar bu arada size bir olay anlatıcam. Biraz önce komsum geldi muhabbet ettik bana 2 ay önce bir arkadaşından bahsetmişti kadın daha 35 yaşında menapoza girmiş. 1 cocugu var ama 2. cocuğu cok istiyomuş. Tüp bebek için gitmişler 6 tane doktorun Menapoz diye raporu var tabi kız ümidi kesmiş. Bişey yaptırmamış. Kız 10 haftalık hamile şimdi doktor imkansız demiş cünkü kan tahlilleri falan da menapoz olduğunu kanıtlıyor yani 6 doktor raporu var kızın. Allah bu ara hep karşıma böyle hikayeler cıkarıyor Ümit kesme diyor yani:)
Kulaktan bilgi olsa hayatta anlatmam ama bu kız bizim komşumuz yani :)
umarım hamilesindir lagrimacım .. hem alttan baktırmak olmaz düşük tehlikesi çok en iyisi kan tahlili..
ebroşum daltum kıymatlım geldin mi nabersin geçmiştemisin
ya sen özel hastanede gebelik testi ssk varsa 30 filan demişsin bende ssk yoksa nekadar özel hastanede biliyormusun demiştim
ya sen özel hastanede gebelik testi ssk varsa 30 filan demişsin bende ssk yoksa nekadar özel hastanede biliyormusun demiştim
gel dedi ama ne yapacak ki acaba? alttan mı bakar ki kanmı alır.. off çok heyecanlandım.. umarım bu kez de hayal kırıklıgına ugramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?