Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaslar bende kaçayım eşimden yat emri geldi :) sonra boynun tutuluyo diyo boynumda sorun var oda haklı bişey diyemiyoum .hepinizi öpüyorum a.e.o

dualarımız seninle canım inş çok mutlu döneceksin
olsun canımm sende pazatesi sevindirirsin inşallah bizi zaman gecmiyodr dimi şimdi
ewet ya sanki zaman durdu günler gecmiyor düşündükce karnıma heycandan ağrılar giriyor ya nasıl gececek bu zaman bilmiyorum inş sevindirici haberlerle gelirim canım dua edin benim içindee lütfennnn

arkadasim bugun test yaptim ve hamileyim.saskinim.plansizdi ama mutlu yanim daha agir basiyor.kahverengi akinti biraz da olsa var.umarim tehlikeli bi durum degildir.rabbim isteyen herkese versin..

Ayyy cok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Lekelenmeden korkma canım yerleşiyo kesilir ama sen bu araişlenme yat dinlen ne olur nolmaz gerci Rabbim onu yazdıysa hiçbişey olmaz. Kan tahlilimi yaptın reglin gecmişmiydi

ya kızlar ben şimdi kac haftalık hamişken kese görülür diye baktım 5 haftalıkken hep alttan bakınca görülüyor diye yazıyor ya offffffffffffff doğrumu bu:84::84::84::84:

neyse ben kactım
ebrar ablam altta gördüm seni bugün misafir vardı sanırım gelmemişsin nasılsın
uebesli senide gördüm canım nasılsın

ben de cıkıcam ınşallah dedıgınız gıbı guzel haberlerle gelırım opuyorum baş başşşş

Sevcancım hadi bakalım geldi gün Güzel haberlerini alacaz inşallah merak etme canım. Bu arada sana faceden yazdım okudunmu bilmem

ya kızlar ben şimdi kac haftalık hamişken kese görülür diye baktım 5 haftalıkken hep alttan bakınca görülüyor diye yazıyor ya offffffffffffff doğrumu bu:84::84::84::84:

Canım söyle diyim reglin gectikten sonra 1 hafta yada 10 gün sonrası alltan muayeme ile anca görünüyor. Regli tarihini hesaplayıp git yani kaç gün geciktin ona göre . Ama bir arkadaşımın 7. haftada görünmüştü kalbide 8 haftada atmıştı no panic yani:)

neyse ben kactım
ebrar ablam altta gördüm seni bugün misafir vardı sanırım gelmemişsin nasılsın
uebesli senide gördüm canım nasılsın

İyiyim canım sen bişey sormusun bana ama göremedim ne demiştin

Kızlar bu arada size bir olay anlatıcam. Biraz önce komsum geldi muhabbet ettik bana 2 ay önce bir arkadaşından bahsetmişti kadın daha 35 yaşında menapoza girmiş. 1 cocugu var ama 2. cocuğu cok istiyomuş. Tüp bebek için gitmişler 6 tane doktorun Menapoz diye raporu var tabi kız ümidi kesmiş. Bişey yaptırmamış. Kız 10 haftalık hamile şimdi doktor imkansız demiş cünkü kan tahlilleri falan da menapoz olduğunu kanıtlıyor yani 6 doktor raporu var kızın. Allah bu ara hep karşıma böyle hikayeler cıkarıyor Ümit kesme diyor yani:)

Kulaktan bilgi olsa hayatta anlatmam ama bu kız bizim komşumuz yani :)

ya sen özel hastanede gebelik testi ssk varsa 30 filan demişsin bende ssk yoksa nekadar özel hastanede biliyormusun demiştim

yaaa ne güzel ya allahtan umut kesilmez allahım ol derse olur

kızlar ben kactım saat kac olmuş bu kadar oturmamam gerekiyordu şidi koçiş aradı yalan söyledim uyuyordum dedim neyse çıkayım da hemen yatayım ok görüşürüz by

almamaya çalışacağım cnm..
lagrimacım bencede o çocuklarını kaile alma sıkma canını rabbim büyük inş sizin yakanızı bırakırlar bide umarım hamilesindir:) sanada ii geceler

iyi cnm baya heyecanlıyım bu gece yattım ama uyuyamadım kalktım..

vay be kün fe ye kün.. ol derse oluyor işte..

gel dedi ama ne yapacak ki acaba? alttan mı bakar ki kanmı alır.. off çok heyecanlandım.. umarım bu kez de hayal kırıklıgına ugramam

hepinize iyi geceler nasılsınız geçmişi okuyum dedim ama olmadı sürekli düşüyorum netten bazılarını beğendim bazılarını beğenemedim vazgeçtim :))
neyse bugün hem keyifli hemde yorucu birgündü eve geç geldim
sizde nevar neyok
sevcanım yarın doktora gidiyomuşsun hadi bakalım pıt pıtları duyarsın inşallah canım senin bızdıklar büyümüşlerdir :))güzel haberlerini bekliyoruz canım
aleynam SENİNDE BAYRAM SONU TRANSFERİN VARMIŞ haberimiz olsun dua ederiz bolca inşallah .sağlıkla tutunsun minişlerin tatlım
banum kızkardeşinin azkalmış sağlıkla kucağına alsın inşallah minişini darısıda sana olsun kuzum
ececim sende stres yapmıycaktın hani git bakalım doktora inşallah görürsün bebişini tatlışım
geçmişte bana yazan arkadaşlarımvardır mutlaka inanın okuyamadığım için cevap yazamıyorum okuduğum kadarıyla bunları yazabildim kusura bakmayın
buarada moralim çok bozuk artık YETER diyorum acı haber almaktan bıktık .ALLAHIM KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN diycek başka bişey bulamıyorum
bütün askerlerimizi polislerimizi korusun .

umarım hamilesindir lagrimacım .. hem alttan baktırmak olmaz düşük tehlikesi çok en iyisi kan tahlili..
ebroşum daltum kıymatlım geldin mi nabersin geçmiştemisin

hım o zaman bakmaz sanrım.. kafam çorba oldu.. :)
yarın umutlarım bir kez daha suya düşmez inşallah...

umarım hamilesindir lagrimacım .. hem alttan baktırmak olmaz düşük tehlikesi çok en iyisi kan tahlili..
ebroşum daltum kıymatlım geldin mi nabersin geçmiştemisin

ya sen özel hastanede gebelik testi ssk varsa 30 filan demişsin bende ssk yoksa nekadar özel hastanede biliyormusun demiştim

Canım valla en fazla olsun olsunda 50 60 tl olur valla Çok pahalı bir test diğil belki daha ucuz fiyatlarda vardır. Çok lüx bir hastaneye gerek yok bu test için yani. Sen nerde oturuyon bildiğim hastane varsa yakınında soyliyim canım. Bu arada test mi yaptırcan yoksaaaaaa:)

Canım valla en fazla olsun olsunda 50 60 tl olur valla Çok pahalı bir test diğil belki daha ucuz fiyatlarda vardır. Çok lüx bir hastaneye gerek yok bu test için yani. Sen nerde oturuyon bildiğim hastane varsa yakınında soyliyim canım. Bu arada test mi yaptırcan yoksaaaaaa:)

gökcem kankam selam kuzum hayırdır neiş bu saatte burdasın şaırdım valla ama çokda sevindim
ececim iyi geceler canım öptüm
lagrima ay inşallah hamilesindir valla bende heyecan yaptım

gel dedi ama ne yapacak ki acaba? alttan mı bakar ki kanmı alır.. off çok heyecanlandım.. umarım bu kez de hayal kırıklıgına ugramam

Canım arkadaşlar altan bakınca düşük tehlikesi var diyo bence bu sehir efsanesi. Yani benim doktor en iyi doktorlardan biri ve bunu sorduğumda gülmüştü çok eğlenmişti bununla. Koca karı söylemi öyle bişey olsa bu riski alırmıyız biz sence demişti :) Bencede öyle bir tehlike yok olsa doktor özel durumlar dışında cinsel ilişkiyide yasaklar ama herşey normalse biliyosun sakıncası yok Ben doktorumun yalancısıyım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…