Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kocişim geldi çok şükür kahvaltıyı hazırlamam gerek kib öptm hepinizi by by
ebroşum geçmiştesin sanırım konuşamadık neyse kib cano

uebesli canım geldinmi bugün eyübe çok kalabalıktı yaa
buararda anlattığın hikaye çok güzel rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
kızlar benim pc çok yavaş geç geliyo yazdıklarım

Ayyy Ece pardon yaa tabiki hamilesin sen unuttum yani bir an karıştırdım sonra farkettim dedimya test mi yaptırdın yoksa hamilemisin diye o kadar da konuştuk ama ben bi an isimleri karıştırdım canım :))

uebesli canım geldinmi bugün eyübe çok kalabalıktı yaa
buararda anlattığın hikaye çok güzel rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
kızlar benim pc çok yavaş geç geliyo yazdıklarım

Valla ne güzel dimi kadının demekki son yumurtası kalmış. Tabi artık beklentide olmadığı için rahat rahat birlikte olmuş ordada olmuş işte. Ben bugün gidemedimde yarın gidicem Eyüp Sultana inşallah. Allah senin dualarını da kabul eder inşallah canım.

sen hamile kaldıgında canım alttan baktırırsın
gökcem kankam selam kuzum hayırdır neiş bu saatte burdasın şaırdım valla ama çokda sevindim
ececim iyi geceler canım öptüm
lagrima ay inşallah hamilesindir valla bende heyecan yaptım

canom kocişin görevi vardı şehir dışına gitmişti yeni geldi çok şükür ): şimdide kahvaltı hazırlayım her ne kadar ben tatilede girmiş olsam ona yapayım :) bende gelecegini sanmıyodum senin bu saatten sonra karşılaştıgımıza sevindim :)sende iyisin umarım

sagol ablacım ALLAHIM izin verirse cözülürkende bozulmazlarsa tranver yapıcaklar İNŞALLAH ALLAHIN takdiri RABBİME sıgınıyorum GÜZEL ALLAHIM ne derse o oluyo

sen nasılsın yogunsun galiba

bu terörü ALLAH kahretsin bişi yapıcaklarsada yapsınlar artık yeter yanı bu kadar olamaz ya ne kadar bu pisliklere karşı taviz veriliyo anlamadım tabi olan baştakilerin cocuklarına olmuyo bı durrr desinlerartık yeterrrrrrr

kızlar ben kacıyorum ALLAHIM bu mübarek gece hürmetine dualarımızı kabul etsin muradlarımızı versin İNŞALLAH AMİN

Son düzenleme:
inşallah yaaa... bu sıralar böyle bir mutluluğa çok ihtiyacımız var..

gökcem kankam selam kuzum hayırdır neiş bu saatte burdasın şaırdım valla ama çokda sevindim
ececim iyi geceler canım öptüm
lagrima ay inşallah hamilesindir valla bende heyecan yaptım

efsaneysede değilsede daha bebek var mı yok mu belli değil.. öyle konusuyoruz sadece..

valla ya nasip işte canım rabbim yazınca oluyo inşallah bizde öyle mucizeler yaşarız
saol tatlım allahım hepimizin dualrını kabul etsin
ay demek görevi vardı bende günahını aldım adamın allahım kolaylık nasip etsin cano
demek sen tatildesin neyse hadi hayırlısı
ben iyiyim cano yoğunum mübarek ramazan yoğun geçiyo
amin canım amin allahım hepimizin yardımcısı olsun dilerim emeklerin boşa çıkmaz
sorma artık yeter hayırlısıyla bir sonu olmalı
tamam iyi geceler canım çok öptüm seni

lagrimacım inşallah canım ALLAHIM bu mutluluğu yaşatsın size
neyse kızlar bende kaçıyorum hepimize hayırlı sahurlar
görüşmek üzere ALLAHA emanetsiniz

iyiyim canım çok şükür.bende bi dua kitabı var şifalı dualar diye.onun içinde bi tesbihat var.ama şunun için bunun için çekilecek diye yazmıyor.sadece sayıları ve günleri yazıyor.paylaşırım tabiki ne demek.
cuma: ALLAH 1000defa
cumartesi: la ilahe illellah 1000defa
pazar: ya hayyü ya kayyüm 1000defa
pazartesi: la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym 1000defa
salı : Allahümme salli ala seyyidina muhammed 1000 defa
çarşamba : estağfirullahel aziym 1000defa
perşembe : sübhanellahi ve bi hamdih 1000 defa

amin canım inşallah hayırlısını nasip etsin Allahım.
doktoruma telefon ettim söyledim yarın sabahtan gel bakalım dedi. yarın sabahtan gideceğim bende..
İFTAR VAKTİ BEN KAÇAR.. ALLAH KABUL ETSİN KZIALR..
inş güzel haberler vardır canım.hakkında hayırlısı olsun inşallah
sakın böyle bişey yapma geçen seferki yorumumda da söyledim 5 para etmicek insanlar için kendi hayatını karartma.diğer arkadaşlara katılıyorum onları görmezden gel tepki verme onlar daha da sinir olur.susmak bazen en iyi cevaptır boşa dememişler sanırım bi işe yarıyordur mutlaka.
evet canım önemli olan okuyup niyet etmek inş Rabbi cümlemizin dualarını kabul eder.
kızz maç bitmedi de benim şarj bitti üşendim diğer odadan getirmeye uykuda basmıştı zaten.kocişte maçı izlerken arka fondaki seste horlama sesi vardıuyurken nasıl izledi bilmiyom yani

iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
kızlar yarın hastaneden annemlerın tarafa geçeceğim kısmetse.amcamın 40.gunu aramızda kuran okuyacagız akşama.annemlerde aklırım sanırım.ranaya mesaj atarım o yazar sıze.ok
Allah kabul etsin canım,güzel haberlerini bekliyoruz.ama bak 8 haftada duyulma olasılığı da var bunu da düşün duymazsan telaş yapma.ok öptm.
nerelerdesin kız sen??? peki bayramdan sonraya kadar korunmuyorsunuz tabiki,belki embiriyolarına bile gerek kalmadan gelir bebişin.inş Allahım gönlüne göre versin.arada uğra canım senin içinde değişiklik olur.merakta bırakma bizi.ebrar ablanın dediği gibi tam kesinleşince söyle bol bol dua ederiz.öptm.

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
bu mübarek günde güzel haberler beklediğimiz arkadaşlarımız inşallah müjdelerini getirirler.
kardelencim test günün bugun,inş güzel haberler le geliceksin.merakla bekliyorum.
sevcanım pıt pıtları duymaya gittin.inş duyarsın ama duymayadabilirsin çünkü 2 bebiş tek bebişte bile 8.ci haftada duyma olasılığı var.seninkiler ne kadar olsa biraz geriden gelir diye düşünüyorum.duymazsan stres ve üzüntü yapmamanı istiyorum senden.dualarım seninle canım.
lagrımacım hadi inş vardır bişeyler de sende bize müjde verirsin.merakla bekliyorum.
birsencim kontrolünüz varmış,inş herşey yolundadır.sende bugunmü test yaptıracaktın :97:inş yanlış hatırlamıyorumdur.
banucum kardeşin içinde hayırlısı bugunmü belli olacak yoksa bugun mü doğum yapacaktı inan unuttum kızma olurmu.
ececim sende bugun gidecektin dr a ama geçmişte pazartesi salı gibi yazmışsın?

kızlar gebelikte ilk haftalar alttan baktırma konusunda hiçbir fikrim ve bilgim olmadığı için tarafsızca yaşadığımız durumu anlatmak istedim.
benim yengem hamile olduğunu adeti 1 gün geçince evde idrar testi yapıp öğrenmişti ve kesenin yada kalp atışının ne zaman görülebileceği fln fln bunları bilmediğimiz ve o da bilmediği için sabah yaptı testi ve öğleden sorasına dr daydık biz.dr karnından baktı çok yeni görünmez dedi.alttan bakalım dedi ve baktı çok zorda olsa gördü dr.sorasıda normal muayeneler işte.şuan yeğenim 8 yaşını bitirdi.gebeliğinde hiç bir sorun yaşamadı sadece 20 gün erken doğum yaptı kesede su bittiği için.böyle yani.belki alttan baktırmanın tehlikesi vardır ama Rabbim koruduktan sora o tehlikenin bir önemi olmuyor sanırım.tabiki tedbir bizlerden gerisi Allahtan.tehlikeli olduğunu duyupta şimdi olursa baktırırmıyım baktırmam yanii.o zamanlar biz bilmediğimiz için dr a uyarmadı yani.öylelikle olmuştu.1 hafta geç görüverin ahh ahh o günler gelsede bizlerde bu mevzuları düşünüp konuşsakk.

Son düzenleme:
ay cnm amın ınşallah yaaa.cnm yenı gordum yazısı cok sağolasın...

ay maşallah ya umut yok ama rabbım ol demiş olmuş mucıze.şükür rabbıme yaaa.gözü aydın komsunun cnm

ablam gldın gezmelerden demek.ınşallah ablacığım yawrularımın pıt pıtlarını duymak nasıp olur

ayy inşallah selinam...ama dr emın olmasa bugun ıcın bılıyo ne kadar tedırgın oldugumu cagröazdı heralde dimi yaaaa....

ecee senı altta goruyorum.cnm sen bıraz bekle 5ı gec bıraz oyle gıt hem ıstemezsen bakmaz alyyan ben cok korkuyordum hıc sormadım göbişten baktı gayet de net gozuktu 5+6 da cnmm
sen nasılsınn...hep pc desın cnm ılk aylarda cok radyasyon ıyı deıl bılgın olsun
sen nerdendın cnmm??? test fıyatlarını merak etmıssın de

bu arada herkese HAYIRLI CUMALAR CANLAR...
ALLAH'ım bu mubarek ayla bırlıkte,bu güzel günün hürmetine ewlat hasretıyle yanıp tutuşan butun arkadaşlarıma yawru nasıp etsın en kısa zamanda,hayırlı sekılde.amin...

almamaya çalışacağım cnm..

iyi cnm baya heyecanlıyım bu gece yattım ama uyuyamadım kalktım..

vay be kün fe ye kün.. ol derse oluyor işte..
ya insan heycan yapıyor demi nyse bugün heycanın gecmiştir sanırım
gel dedi ama ne yapacak ki acaba? alttan mı bakar ki kanmı alır.. off çok heyecanlandım.. umarım bu kez de hayal kırıklıgına ugramam
canım inş hayal kırıklığı yasamazsında güzel haberlerle gelirsin buraya inşşş
ya yapmıyordum da hani gitmişken göreyim diye kacıncı haftada görebilirim diye bakarken öle okuyunca biraz stres yaptım ister istemez inş karnımdan görülür ya ben öbürüne izin veremem zaten bi düşüğüm var bunuda kaybedersem dayanamam heralde
canım ben kütahyadayım canım orda anadolu hastanesi var özel hastane oraya niyetliyim ya bakacaz bakalım canım ben kendim yapmıştım bakıyorumda unutmuşsun
ececim sende mi test yaptırcan inş hamilesindir
canım ben kendim yaptım evde 1 hafta oluyor pozitif çıktı yani hamileyim ama daha dr a gitmedim kandada baktırmadım onun test yaptırsam miki diye düşünüyorum da bakalım dr a gideyimde gerek olursa yaptırırız artıkın
Ayyy Ece pardon yaa tabiki hamilesin sen unuttum yani bir an karıştırdım sonra farkettim dedimya test mi yaptırdın yoksa hamilemisin diye o kadar da konuştuk ama ben bi an isimleri karıştırdım canım :))
yaaa ask olsun demek unutttun olabilir canım insanlık hali bu

duanı paylastığın için tskler canım ya önceden gidecektim ama bide öğrendim ki kese görülmüyormuş bu haftada yani yarın 5 hafta olacak bende pazartesi salıda gideyimde göreyim diyorum inş görürüz
sevanım altta gördüm seni umarım çıkmamışsındır nasılsın canım

Cuma Duası

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
bu topıctekı arkadaşlara hayırlı ewlatlar nasıp eyle,yakın zamanda yüzlerini güldür ya rabbim!

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin..

hım canım pazartesi nette baktığım kadarıyla 5 hafta 2 günlük e salıda 5 hafta 3 günlük olacak bilemedim şimdi ya
ii şükür canım sen nasılsın yok canım ben bi 5 dakika bakıp çıkıyorum zaten şimdi çıktımmı taaa aksama anca girerim pazara gideceğiz de canım bugün kendimi ii hissetmiyorum da mukabeleye gitmedim evde okuyacağım
ben kütahyadayim canım özel hastaneye gideceğimde daha ssk yı kullanamıyorum onun için test üçretli olur onun için dr gebelik testi isterse kandan diye hazırlıklı gideyim diyorum gideceğim yer çok uzk kalıyor 1 saatlık onun için soruyorum
aminnnnnnnnnnnnnn allah herkeslere nasip etsin sanada hayırlı cumalar

herkese hayırlı cumalar kızlar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim ececım yazımın en altında yazdım sana ben bak bı
cabım üsttekinemi demiştin ben ona cvp yazmıştım bak altta

cvp olarak bunu yazmıştım amaaaaaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amınn cnm amın.
o kadar olduysan üstten bakarlar cnm ama dr una gore degısır sanırım.ok cnm sana kolay gelsın ıyı alış-verişler ...havalardan oylesındır belkı cnm.ewet de cnm polıkınlık gıbı bır yere yaptırabılırsın testınnı ben 20ye yaptırdımm.ozele sordum kendı hastaneme de sıgortasız merak ettım 87 mı ne demıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…