Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy canım ya demekki hamişşin haa ay cok sevindim iyki gaza getirmişim seni bir taraftan hamile değilsen hayal kırıklığı olcak diye korkuyodum ama iyki gitmişin ay cok sevindim ya

Canım belli oldu 3 eylül 12 günümüz kaldı inşallah canım darısı hepimize
Aman canım kahretsin o pisleri Rabbim korusun tüm askeri polisi.
Canım kızarmıyım hiç bugün belli oldu ayın 3 de.

8bin küsürlerde cıktı önce baya bi ağladım şükürler olsun Rabbime dedim. en umutsuz en mutsuz oldugum anda gönderdi meleğimi.
Çok sevindim bak ben sana ne demiştim bir daha sakın o insanlara takılma hayırlısıyla al kucağına canım:84:

Kızlar sevcan mesaj çekti duymuş pıtırcıkları bebişlerde şükür iyiymiş ben arayamadım telim kapandı.

Ayy ne gzel bir gün Allaha bin şükür Lerigma Sevcan süper valla Allah nazarlardan korusun bizlere de nasip etsin inşallah

ewet cnm çok şükürrrrrrr...

canım inş adet olmassın...hayırlısıyla cift cizgiyi görürsün...bravo sana kardeloşum cok güzel bir yöntem bulmuşsunbende denedim inş olmuştur

tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
Kızlar sevcan mesaj çekti duymuş pıtırcıkları bebişlerde şükür iyiymiş ben arayamadım telim kapandı.

haber verdigin icin sagol canım...sevcanımında gözü aydın pıt pıtlarıda duydu şükür inş sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirip ikizlerini kucagına alır hayırlısıyla...

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...hep böyle güzel ahberler alırız inş....

aminnn cnm sağol..

lagrımacım tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsln inşallahh 4haftalık demişsin ama 8bin küsür değer bana biraz fazla geldi çoğul gebelik olabilirmi?doktor kızmasın stres yapmayayım diyordun,haberi alınca sen azarlasaydın onu adet sökturucu verdiği için.

ohh sevcanımda duymuş yavrularının pıtpıtlarını.Allahım korusun sağlıkla gelsin inşalllah bebişler

lagrımacım halayını pc den girince çekicem canım tlfndan nazarı bile yazarak yaptım seçerken sayfadan atıyo.

Kardelenim testi yarın tekrarlıcam demişsin gibi okudum test yaptında kan tahlilinimi tekrarlıcan yoksa,hadii inşallah sende patlat bi müjdeee öptüm canım

pelinim nasılsın canım girerken seni gördüm altta?

banucum demek kardeşinin günü belli oldu Allah yardımcısı olsun inşallah canım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım.

banucum demek kardeşinin günü belli oldu Allah yardımcısı olsun inşallah canım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım.

iyiyim canım sagol msjını görmeden cıkmışım kusura bakma selinacım sen nasılsın...

lagrımacım elixsirde tebrik ediyo seni...

SeLiNa23,
cicilii,
lagrima,
uebesli+,
pelin67
slm arkadaslar nasılsınız benim çok canım sıkkın bu gün doktordan geldim hormon testlerinden anlayan var mı

8645 değer cnmbilmiyorum valla.. ben en son 29 haziranda adet oldum birdaha olmadım benim hesaplarıma göre 5 haftalık falan olması lazım ama doktor 4 haftalık dedi. kadın baktı ama kanda o çıktı verdi ilaç. neden öyle oldu anlamadım.acaba bu sonuc yanlışmı ki.. içime kurt düştü bak. 1 ağustosta görünmüyordu 0 diama şimdi bu anlamadım kafam karıştı..
ptesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.. bende dedim ki duyulmama ihtimali var mı? oda dediki evet var şöyle gebelik olabilir dedi ama ne gebelik dedi hatırlamıyorum

SeLiNa23,
cicilii,
lagrima,
uebesli+,
pelin67
slm arkadaslar nasılsınız benim çok canım sıkkın bu gün doktordan geldim hormon testlerinden anlayan var mı

İyiyiz canım cok güzel haberler aldık bugün Sevcanın bebişlerinin kalbi atıyor ve Lerigmada hamile. Senin neyin var yaz bakalım test sonuçlarını noldu FSH mı yuksek çıktı

8645 değer cnmbilmiyorum valla.. ben en son 29 haziranda adet oldum birdaha olmadım benim hesaplarıma göre 5 haftalık falan olması lazım ama doktor 4 haftalık dedi. kadın baktı ama kanda o çıktı verdi ilaç. neden öyle oldu anlamadım.acaba bu sonuc yanlışmı ki.. içime kurt düştü bak. 1 ağustosta görünmüyordu 0 diama şimdi bu anlamadım kafam karıştı..
ptesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.. bende dedim ki duyulmama ihtimali var mı? oda dediki evet var şöyle gebelik olabilir dedi ama ne gebelik dedi hatırlamıyorum

canım hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah

İyiyiz canım cok güzel haberler aldık bugün Sevcanın bebişlerinin kalbi atıyor ve Lerigmada hamile. Senin neyin var yaz bakalım test sonuçlarını noldu FSH mı yuksek çıktı

canım valla ya proklaktin 37.66
tsh 9.93 daha hepsi daha çıkmadı persembeye alacam inşallah emar filan çekildi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…