canım hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah
iyiyim canım sagol...malesef anlamıyorum inş sonucların güzel cıkmıştır...
iyiyim canım çok şükür önemli değil bende 2 saatte yazabildim zaten.yine sana cvp yazarken attı bende pc den gireyim dedim.iyiyim canım sagol msjını görmeden cıkmışım kusura bakma selinacım sen nasılsın...
lagrımacım elixsirde tebrik ediyo seni...
SeLiNa23,
cicilii,
lagrima,
uebesli+,
pelin67
slm arkadaslar nasılsınız benim çok canım sıkkın bu gün doktordan geldim hormon testlerinden anlayan var mı
canım senin o zaman doktora gittiğinde kanda baktırdın çıkmamıştı biliyorum.belkide tam yerleşeceği zamanlardı ondan diyorum hemen ilaç vermesine kızsaydın diye.inş kalp atışlarını da duy ondan sora rahatlarsın canım.du pc den girmişken çekeyim halayınıdaa8645 değer cnmbilmiyorum valla.. ben en son 29 haziranda adet oldum birdaha olmadım benim hesaplarıma göre 5 haftalık falan olması lazım ama doktor 4 haftalık dedi. kadın baktı ama kanda o çıktı verdi ilaç. neden öyle oldu anlamadım.acaba bu sonuc yanlışmı ki.. içime kurt düştü bak. 1 ağustosta görünmüyordu 0 diama şimdi bu anlamadım kafam karıştı..
ptesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.. bende dedim ki duyulmama ihtimali var mı? oda dediki evet var şöyle gebelik olabilir dedi ama ne gebelik dedi hatırlamıyorum
geçmiş olsun canım.sadece bu değerlermi var elinde.benim yaptırdığım zamanki kağıdı aldım şimdi yanıma onda normal değerler yazıyo.ordan baktım da ikiside yüksek çıkmış prolaktin normal değerleri 1,2 - 29,9 tsh da 0,4 -- 4,94canım valla ya proklaktin 37.66
tsh 9.93 daha hepsi daha çıkmadı persembeye alacam inşallah emar filan çekildi korkuyorum
iyiyim canım sagol...malesef anlamıyorum inş sonucların güzel cıkmıştır...
iyiyim canım çok şükür önemli değil bende 2 saatte yazabildim zaten.yine sana cvp yazarken attı bende pc den gireyim dedim.
canım senin o zaman doktora gittiğinde kanda baktırdın çıkmamıştı biliyorum.belkide tam yerleşeceği zamanlardı ondan diyorum hemen ilaç vermesine kızsaydın diye.inş kalp atışlarını da duy ondan sora rahatlarsın canım.du pc den girmişken çekeyim halayınıdaa
geçmiş olsun canım.sadece bu değerlermi var elinde.benim yaptırdığım zamanki kağıdı aldım şimdi yanıma onda normal değerler yazıyo.ordan baktım da ikiside yüksek çıkmış prolaktin normal değerleri 1,2 - 29,9 tsh da 0,4 -- 4,94
iyiyim canım çok şükür önemli değil bende 2 saatte yazabildim zaten.yine sana cvp yazarken attı bende pc den gireyim dedim.
canım senin o zaman doktora gittiğinde kanda baktırdın çıkmamıştı biliyorum.belkide tam yerleşeceği zamanlardı ondan diyorum hemen ilaç vermesine kızsaydın diye.inş kalp atışlarını da duy ondan sora rahatlarsın canım.du pc den girmişken çekeyim halayınıdaa
geçmiş olsun canım.sadece bu değerlermi var elinde.benim yaptırdığım zamanki kağıdı aldım şimdi yanıma onda normal değerler yazıyo.ordan baktım da ikiside yüksek çıkmış prolaktin normal değerleri 1,2 - 29,9 tsh da 0,4 -- 4,94
kızlar ben cıkıyorum hepinize hayırlı iftarlar görüşmek üzre
lagrımacım tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsln inşallahh 4haftalık demişsin ama 8bin küsür değer bana biraz fazla geldi çoğul gebelik olabilirmi?doktor kızmasın stres yapmayayım diyordun,haberi alınca sen azarlasaydın onu adet sökturucu verdiği için.
ohh sevcanımda duymuş yavrularının pıtpıtlarını.Allahım korusun sağlıkla gelsin inşalllah bebişler
lagrımacım halayını pc den girince çekicem canım tlfndan nazarı bile yazarak yaptım seçerken sayfadan atıyo.
Kardelenim testi yarın tekrarlıcam demişsin gibi okudum test yaptında kan tahlilinimi tekrarlıcan yoksa,hadii inşallah sende patlat bi müjdeee öptüm canım
pelinim nasılsın canım girerken seni gördüm altta?
8645 değer cnmbilmiyorum valla.. ben en son 29 haziranda adet oldum birdaha olmadım benim hesaplarıma göre 5 haftalık falan olması lazım ama doktor 4 haftalık dedi. kadın baktı ama kanda o çıktı verdi ilaç. neden öyle oldu anlamadım.acaba bu sonuc yanlışmı ki.. içime kurt düştü bak. 1 ağustosta görünmüyordu 0 diama şimdi bu anlamadım kafam karıştı..
ptesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.. bende dedim ki duyulmama ihtimali var mı? oda dediki evet var şöyle gebelik olabilir dedi ama ne gebelik dedi hatırlamıyorum
hayır canım,günüme bikaç gün kala idrar yapmıştım sadece ve tabisi negatifti,çok tikkatlisin bu arada.
lagrima tam sevincektim top patladı,ben sana iftardan sonra dönim en iyisi
bencede ya çoğul,yada 7 haftalık falan,benim kuzenin on gün günü geçtiğinde 5000 lerdeydilagrımacım son adet tarihinden bu yana neredeyse 7 hafta olmuş.eğer 7 haftalık bir zamandaysan değerin çok normal.benim anlamadığım doktorun 4 haftalık diyip değerin 8000lerde çıkması.ya doktor yanlış tahmin etti.yada değere göre çoğulda olabilir.hayırlısı olsun inşallah canım.
erken yapmışsın zaten çıkmazki idrarda.sen yarın sabah bi daha yap bakalım günün geçmiş oluyo o zaman dimi?
hayır canım,günüme bikaç gün kala idrar yapmıştım sadece ve tabisi negatifti,çok tikkatlisin bu arada.
lagrima tam sevincektim top patladı,ben sana iftardan sonra dönim en iyisi
lagrımacım son adet tarihinden bu yana neredeyse 7 hafta olmuş.eğer 7 haftalık bir zamandaysan değerin çok normal.benim anlamadığım doktorun 4 haftalık diyip değerin 8000lerde çıkması.ya doktor yanlış tahmin etti.yada değere göre çoğulda olabilir.hayırlısı olsun inşallah canım.
Selam lagrima tebrik ederim canim almissin hayirli haberini ALLAH saglikla kucagina alamayida nasip etsin insallah
degerin cok yüksek cogul gebelik olabilir canim dikkat et 6 haftada duyuluyor bebeklerin kalp atisi
darisi olmayanlarin basina
2 gündür uzaktan takip ediyorum hamile haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum bu topik çok güzel bana da yardımcı olabilirmisiniz eşim der ışarda çalışıyor ayda 3 gün görsem öpüp başıma koyacam dolayısıyla hamile kalmak benim için imkansız gibi birşey eşimi sürekli özlüyorum bir taraftan da herkes hamilemisin diye soruyor ne yapacağımı şaşırdımson çare aşılama yapın dediler acaba bu yöntemle hamile kalabilirmiyim yardım lütfen
hoşgeldin nurbanu,eşini zaten göremeyip,çocuk stresine girmen yanloş,belki doğru günlerde buluşamadığınızdandır ama bu hep böyle devam etcekse,aşılamayı denemelisin,normalden pek fazla şans yok aşılamada,sadece yumurtlandığı anda spermi yanına yollama şansı oluyo,yoksa döllenir,döllenmez,Allahın bileceği bişey.
inşallah en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız,mübarek ramazan ayı bereketli geldi buraya,darısı başımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?