Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim canım sagol msjını görmeden cıkmışım kusura bakma selinacım sen nasılsın...

lagrımacım elixsirde tebrik ediyo seni...
iyiyim canım çok şükür önemli değil bende 2 saatte yazabildim zaten.yine sana cvp yazarken attı bende pc den gireyim dedim.
SeLiNa23,
cicilii,
lagrima,
uebesli+,
pelin67
slm arkadaslar nasılsınız benim çok canım sıkkın bu gün doktordan geldim hormon testlerinden anlayan var mı

canım senin o zaman doktora gittiğinde kanda baktırdın çıkmamıştı biliyorum.belkide tam yerleşeceği zamanlardı ondan diyorum hemen ilaç vermesine kızsaydın diye.inş kalp atışlarını da duy ondan sora rahatlarsın canım.du pc den girmişken çekeyim halayınıdaa
canım valla ya proklaktin 37.66
tsh 9.93 daha hepsi daha çıkmadı persembeye alacam inşallah emar filan çekildi korkuyorum
geçmiş olsun canım.sadece bu değerlermi var elinde.benim yaptırdığım zamanki kağıdı aldım şimdi yanıma onda normal değerler yazıyo.ordan baktım da ikiside yüksek çıkmış prolaktin normal değerleri 1,2 - 29,9 tsh da 0,4 -- 4,94

iyiyim canım sagol...malesef anlamıyorum inş sonucların güzel cıkmıştır...

canım valla pek güzel değil iftara gidiyorum şimdi herkese hayırlı iftarlar gelince girerim inşallah rahatlamaya ihtiyacım varrr sevcan canım bu arada pıt pıt ları duymussun çok sükğr rabbim sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin

yok canım çoğu düşük yada yüksek ben en belirginlerini yazdım baya yüksek dedi doktor dahiliyeye gönderdi o da bi dünya test istedi

yok canım çoğu düşük yada yüksek ben en belirginlerini yazdım baya yüksek dedi doktor dahiliyeye gönderdi o da bi dünya test istedi

hayır canım,günüme bikaç gün kala idrar yapmıştım sadece ve tabisi negatifti,çok tikkatlisin bu arada.
lagrima tam sevincektim top patladı,ben sana iftardan sonra dönim en iyisi

lagrımacım son adet tarihinden bu yana neredeyse 7 hafta olmuş.eğer 7 haftalık bir zamandaysan değerin çok normal.benim anlamadığım doktorun 4 haftalık diyip değerin 8000lerde çıkması.ya doktor yanlış tahmin etti.yada değere göre çoğulda olabilir.hayırlısı olsun inşallah canım.

Selam lagrima tebrik ederim canim almissin hayirli haberini ALLAH saglikla kucagina alamayida nasip etsin insallah
degerin cok yüksek cogul gebelik olabilir canim dikkat et 6 haftada duyuluyor bebeklerin kalp atisi
darisi olmayanlarin basina

hayır canım,günüme bikaç gün kala idrar yapmıştım sadece ve tabisi negatifti,çok tikkatlisin bu arada.

erken yapmışsın zaten çıkmazki idrarda.sen yarın sabah bi daha yap bakalım günün geçmiş oluyo o zaman dimi?

bencede ya çoğul,yada 7 haftalık falan,benim kuzenin on gün günü geçtiğinde 5000 lerdeydi
bide lagrimanın dr u pek bişey anlamıyo gibi geliyo bana nedense,değiştirsin o dr u.
erken yapmışsın zaten çıkmazki idrarda.sen yarın sabah bi daha yap bakalım günün geçmiş oluyo o zaman dimi?

bakarım canım,sabaha bi çıkalım da hayırlısıyla.
lagrima ben müjdemi istiyorum,adresi veriyorum yollarsın
ay müsadenle ben sana demiştim demek istiyorum,yoksa içimde kalcekkkkkk:79::79::79:

bilmem belkide doktor yanlış tahmin etti.. 4.5 haftalık falan ptesi 5 hafta olur kalp atışları duyulur dedi.

ağzını öğcemmm

siz deyince benimde kafam karıştı acaba bi sorun mu varki.? şimdi 29 haziranda adet oldum bitti bir daha olmadım 1 ağustosta görünmedi 0 çıktı değer. belkide doktor yanlış tahmin etti.. kafam karıştı

aminnn canım sağol inşallah..
Selam lagrima tebrik ederim canim almissin hayirli haberini ALLAH saglikla kucagina alamayida nasip etsin insallah
degerin cok yüksek cogul gebelik olabilir canim dikkat et 6 haftada duyuluyor bebeklerin kalp atisi
darisi olmayanlarin basina

2 gündür uzaktan takip ediyorum hamile haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum bu topik çok güzel bana da yardımcı olabilirmisiniz eşim der ışarda çalışıyor ayda 3 gün görsem öpüp başıma koyacam dolayısıyla hamile kalmak benim için imkansız gibi birşey eşimi sürekli özlüyorum bir taraftan da herkes hamilemisin diye soruyor ne yapacağımı şaşırdım son çare aşılama yapın dediler acaba bu yöntemle hamile kalabilirmiyim yardım lütfen

hoşgeldin nurbanu,eşini zaten göremeyip,çocuk stresine girmen yanloş,belki doğru günlerde buluşamadığınızdandır ama bu hep böyle devam etcekse,aşılamayı denemelisin,normalden pek fazla şans yok aşılamada,sadece yumurtlandığı anda spermi yanına yollama şansı oluyo,yoksa döllenir,döllenmez,Allahın bileceği bişey.
inşallah en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız,mübarek ramazan ayı bereketli geldi buraya,darısı başımıza inşallah.

hoşbulduk çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah bir günde olacağını pek zannetmiyorum ama umut dünyası sonuçta ne o sultan süleyman ne de ben ben hürrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…