Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk kardelen durum bir sene daha böyle devam edecek bakalım herşeyin hayırlısı yarın gelecek bir gece kalıp gidecek pek umutlu değilim sonuçta ne o sultan süleyman nede ben hürrem cevaplandırdığın için çok teşekkür ederim Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah amin

banucum demek kardeşinin günü belli oldu Allah yardımcısı olsun inşallah canım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım.
Amin canım inşallah.

canım valla ya proklaktin 37.66
tsh 9.93 daha hepsi daha çıkmadı persembeye alacam inşallah emar filan çekildi korkuyorum
Canım ikiside yüksek prolaktin çok kolay düşüyor bazen strestende yüksek çıkabiliyor ama tsh çok önemli bayağada yüksek onunda ilacı var ama endokrine git iyi bir doktora gidersen 2 ayda düşer bendede var canım ilaçlarımı içiyorum düzeliyor düştüğünde belkiden hemen hamile kalıcaksın hamileliktede ilaçları asla bırakmıyacaksın sende kilo problemi varmı?

hayır canım,günüme bikaç gün kala idrar yapmıştım sadece ve tabisi negatifti,çok tikkatlisin bu arada.
lagrima tam sevincektim top patladı,ben sana iftardan sonra dönim en iyisi
Canım kardelencim hadi bakalım sendende alalım bir haber bak burayı düğün alanına çevircem hadi kız patlat bir bomba bu ay omasa önümüzdeki ay şu presed işe yarasın dimi ama::))

Ebrarcım canım ya buluşamaz olduk bu aralar ben erken yatmaya çalışıyorum erken dediğimde 2 de ama yatıyorum işte gelsin diye.

canım keşke o bombayı patlatmak benim elimde olsa,ne çok isterim bi bilsen
Kardeloş kız sesin çıkmıyor nasılsın canım ya.

canım yaa,çamaşır asmaya gittiydim,gündüz pek iş yapmıyorum,bu saatlerde hergün bi işi aradan çıkarmaya çalışıyorum işte.
sen bebek çalışması mı yapıyon

ya canım pazara gidecektik kaynanam çıkmış e daha ben hazırlanmamıştım ondan acele çıktım canım kusura bakma ok
öle canım ya ne bilryim düşük riski oluyor diye okuyunca korkuya kapıldım işte ya buralarda sağlık ocakları kan da bakmıyor du bende kaydımı baska sağlık ocağına tasıyacağım orda hertürlü kan testlerini yapıyorlarmış bakalım inş gebelik testinide yapıyorlardır inş canım 6 haftayı beklersem bayram tatiline giriyorlar bide bende kan uyuşmazlığı var da ama şuan ilk gebeliğimde yaşadığım sorunları yaşamadım ama işte bu konudan dolayı da acele etmek istiyorum bakalım bi pazartesi o sağlık ocağında testi yaptırayım inş yaparlar sonrada sonuca göre de dr a gideceğim işte inş
ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş sağlıklı bi hamilelik gecir inş
8bin küsürlerde cıktı önce baya bi ağladım şükürler olsun Rabbime dedim. en umutsuz en mutsuz oldugum anda gönderdi meleğimi.
canım ya normalde 4 haftalıkken 1.8.... lerde olması geerekiyor diye biliyorum benim ilk hamişliğimde öle çıkmıştı belkide çoğuldur arkadaşlarımında dediği gibi yada dr yanlış söylemiştir bilemeyeceğim ama o değer selena nın da dediği gibi 7 haftalığın değeri canım
Kızlar sevcan mesaj çekti duymuş pıtırcıkları bebişlerde şükür iyiymiş ben arayamadım telim kapandı.
ay bugün ne güzel bi gün oldu ya çok mutlu oldum allahım kucağınada olsığı günleri göstersin inş
hsg canım aramıza senin de zormuş ya sen bi asılamayı dene belki olur da tutar bebiş
boncukum artık bi liste şart oldu kuzum yaaa,hamilelerimiz çoğaldı maşallah.

yaaaa ewet bizim önceden bi listemiz vardı ne oldu o hiç görmiyorum yanliş anlamayın ben hamiler yazılacak diye demiyorum ay ay liste oluyordu şimdi hiç görmüyorum merak ettim

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. birsen29
2. nudem83
3. AnaToLia_
4. SeLiNa23+
5. kardelen5233+
6. eecee

slm kk nın şekerleri nasılsınız lagima hamişmiş çok sevindim sevcanda pıtpıtları duymuş ne güzel Allahım topiğimize daha çok bebişler versin hepinize 2 şer 3 er versin gezmeye bile gidemeyin emi

selam kızlar hayırlı akşamlar.kardelenim benim gözümden sen kaçmazsın :)))
saat 12yi geçince 24 yaşımı dolduruyorum ve bugun yarın yumurtlama günüm muhtemelen.benım yavrucuk annesinin doğum gününde gelse konsa göbüşüne fena mı olur kızlarrr. ??
Doğum günüm ama içim burukk.yinede çok şükür halimize ama 2kişi yerimizde saymak dokunuyo bazen insana.

nudem83 AnaToLia_ cicilii birsen29 SeLiNa23 kardelen5233

slm millet nasılsınız hayırlı aksamlar
beni sorarsanız bugün midem fana ağrıyo ne yapacağım bilmiyorum ilaçta alamıyorum malum bugün pazarda neredeyse bayılacaktım ya ağrıdan

canım şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım üzülme inş en kısa zamanda gelirde bidaki doğum gününü onunla kutlarsın

hadi inşallah gelir bebiş göbüşüne nice mutlu bebişli yıllara canım
yahu bana tek tek yazdırıyonuz hamilelere dikkat gaviscon tablet kullanın yanmaya ağrıya iyi gelir dr verdi ama sakın başka ilaç almayın

ya canım senin onu paylaştığını unutmuşum ya tskler yazdım adını devam edecek olursa yarın alırım çok sağol bitanem bu arada emrecik nasıl kontrolu vardı sanırım

selam herkeze hayırlı akşamlar bende uzun süre anne olamamıstım rabbim şimdi kısmet etti cok şükür benide alın aranıza

kızlar kızıyorum ama herkes farklı söylüyor ben anlatayım tabi güvenirseniz hamişlikte alttan baktırmakta hiç bir zarar olmaz bebişe güvenle baktırabilirsiniz sonuçta hamişken eşinizle birlikte olmuyormusunuz ki zaten o alet daha az giriyo rahime ben düşük tehlikem olduğu halde sürekli baktırdım hiç bir tehlikesi yok

ama bana doktorum hiç bakmadı tehlikeye atmayalım dedi doktordan doktora değişiyor zaten gebelikten bu yana ilişkide yok korkudan giremiyoz
canım neden dedin anlayamadım da kusura bakma sıcak vurdu sanırım

yani daha cok ağrınız olur daha yolun baındasın demek istedim

ya ne bileyim baska topikte bahsetmişlerde biraz stres yapmıştım ben ama burada okuduklarımdan sonra biraz rahatladım acıkcası çok çok çooooooooookkkkkkk sağol canım
selam herkeze hayırlı akşamlar bende uzun süre anne olamamıstım rabbim şimdi kısmet etti cok şükür benide alın aranıza

hsg canım aramıza tabiki canım biraz kendinden bahsedermisin neler yasadın kac aylık hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…