Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar turkuazdan haber yok sanırım
hoşgeldin boncuk,gelmemiş,bende merak ettim.
merhaba hatunlar nabiyonuz bakem???

çok geçmiş olsun hayalim,canım benim,ay o ikizleri iki gün bana gönderseniz,ben baksam olar mı?

Selam herkese. yeni üye oldum bende
hoş geldin,vereliniortaksende anne mi olmak istiyosun?
tamda hayal geldi verdin,iyi oldu.
aynı sorun bende de var... bir giriyorum sayfalar biriklmiş başta inat edip okuyıdum şimdi hepsini okuyamıyorum diğer arkadaşların alıntılarını okuyorum sadecekaydirigubbakcemile3
kızlar,kızıcam şimdi,geçmişe bakmıyosunuzda,insanların sizin için yazdıklarını nerden görceksiniz,o zaman zaten gelmezler,gelselerde görmezler diye,hiç bişey yazmayalım kimseye.lmaz:

buralardayız tatlım sende ne var ne yok?benim iş güç akşamları giremiyorum gündüzleri de vaktim oldukça buralardayım atlamışım ben herhalde ne sınavına girecektin canım?bilmiyorumkismile
kpss canım....

kızma bebem ya bugünlerde böyle oluyo cok sık giremiyorum... sen bana bişey yazdın da görmedim mi acep neden kızdın anlamadım....:çok üzgünüm:

flancıgım suanda raporlarla ıdare edıyor bır sene demısler fızık tedavıye basladı zaman gösterıcek olmazsa acıktan dvm ettırıcez ıyılessınde yeter bızım ıcın o takıyo okulu

önce sağlık tabii ki iyi olsun da kendisi gerisi hallolur dediğin gibi açıktan devam eder

kpss canım....

kızma bebem ya bugünlerde böyle oluyo cok sık giremiyorum... sen bana bişey yazdın da görmedim mi acep neden kızdın anlamadım....:çok üzgünüm:

yok canım,şimdilik öyle bişey olmadı,ama olabülüde değil mi?
aslında kızım sana söylüyom hesabı oldu,bazen oluyo,sadece ben değil,diğer arkadaşlarda yazıyolar,ama geçmiş okunmayınca,cvp gelmiyo,e o zaman yazmamızın bi anlamı yok.
tabi ki arada olabilir,neticede hepimizin meşguliyetleri var.

flancım,canım,ben bugün çatlatma vuruncam canım,yumoş büyümüş çok şükür,ay o günkü halimi düşünüyorumda,hıçkıra hıçkıra ağladım hastane bahçesinde,yumoş yok denilince

merhabalar 6 ay önce düşük yaptım çalışmalara devam ama sonuç yok bende çok hemde çok istiyorum neler yapıyosunuz yumurtlama günü hesaplama dışında bir bilgisi olan varmı varsa lütfen paylaşsınn

kızlar arkadas cvp yazmıs
slm canım bebeişim dogdu allaha şükür ben maydanoz kaynattım buharında oturdum papatya kaynattım buharında oturdum bunlara adetten sonra yaptım ama kaplıcaya gittim adacayı yagı sürdüm viks sürdüm biraz yakıyor ama katlandım artık brokoli kaynattım içtim ibrahim saraçoglu sitesinden brokoli kürü yazarsan bulursun bunları yaptım 500 yasın okutuyordum yarısında hamile kalmısım Allah sizde nasip etsin inşallah en kısa zamanda

çok şükür canım anlıyorum tatlım seni biz de malum ilaçlar yüzünden çalışma yapamıyoruz ama ben azimle yumurtlama dönemlerini takip ediyorum yumurtaların oluştuğunu anladığımda yine bir şey yapamadım diye çok fena oluyorummafoldumben

bakın ne buldum cok ılgınc
evet yaa bende bunu görmüştüm daha önce ilginç gerçekten....

kızlar ben ders çalışıyorum biliyonuz sınava hazırlanıyorum o yüzden de ders aralarında girebiliyorum artık olabildiğince geçmişi okumaya çalışıyorum ama bazen inanın vaktim olmuyor bazen geçmişten çıkana kadar bir saat geçiyor eğer birinize karşı bir hatam olduysa veya bundan sonra da olursa affola inanın bilerek yaptığım bişey değildir vallahi gözümden kaçmıştır...
bir an bana dedin sandım kardeloşum üzüldüm yani yalan değil... neyse gel de öpüşek o zamanŞeniz Şeniz
yumoşun büyümesine çok sevindim tatlım inşallah bu ay güzel haberlerini alıcaz hep birlikte halay başı olcam ona göre heeee.....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…