- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hoşgeldin boncuk,gelmemiş,bende merak ettim.slm kızlar turkuazdan haber yok sanırım
merhaba hatunlar nabiyonuz bakem???
çok geçmiş olsun hayalim,canım benim,ay o ikizleri iki gün bana gönderseniz,ben baksam olar mı?kuzucummmmmmmmm bende özledimmmmmmmmmmmm bendeeeeee
hastalıklardan kurtulamıyozki kuzum gecen gece ikizlerin annesini kaldırdık hastaneye meger taş düşüyormuş kayganadan geldim oraya koştur bu günde üstünden uzak biraz başım agrıyo gidecem gene birazdan bi dolaşayım agrısı çok var düşürene kadar çekecek sanırım offfff ikizlerlde ha boyna diş çıkarıyoo çokk fenalar onlarda ısırmaya yer arıyorlarr annemin ablamın kollarını görsen varya mosmorrr hep ısırmışlarr hahahah beni ısıramıyorlarrrr deli oluyorlarrr hahahaha sen nasılsınn kuzummmmm nasıl gidiyooo 1 haftadır dogru dürüst giremedim
hoş geldin,vereliniortaksende anne mi olmak istiyosun?Selam herkese. yeni üye oldum bende
tamda hayal geldi verdin,iyi oldu.kızlar sıze bırınden bahsetmıstım ıkı tüpü kapalı oldugu halde hamıle kaldı dıye o bayan doğum yapmıs msj attım cvp beklıyorum ama msjlarını buldum kopyalıyorum
amelıyttan sonra uyguladım hepsini
papatya aldım aktardan 5 litre suya koydum kaynattım temiz bir kovanın içine koyup belime battaniye sarıp üzerinde oturdum adteın 5.günü yaptım yumurtlama gününe kadar gün asırı maydanoz buharıda aynen yapılıypr 1 litre süte 1 demett maydanoz
adacayı yagını pamuga batırıp sargı bezine sardım gece yatarken vajinaya koydum sabaha kadar durdu buda adetin beşinci günü yumurtlama gününe kadar gün aşırı vikste aynı sekılde kullanılıyor ama hepsini aynı ay içinde deneme bir ay birini yap diger ay birini yaparsın
200 gr brokoliyi yarım litre suda 5 dk hasladım sabah aksam suyunu içtim ibrahım saracogluna mail atmıstım tüplerim tıkalı diye bana bu kürü önerdi sende sitesnden mail atabılırsın 2-3 gün içinde cevap gelıyor
adetten sonra yine kaplıcaya gittim termal suda faydalı oluyor sıcak ya birde en önemlisi Allaha cok dua ettim 500 yasın okutuyordum bitirmeden hamile oldugumu ögrendim
kızlar,kızıcam şimdi,geçmişe bakmıyosunuzda,insanların sizin için yazdıklarını nerden görceksiniz,o zaman zaten gelmezler,gelselerde görmezler diye,hiç bişey yazmayalım kimseye.aynı sorun bende de var... bir giriyorum sayfalar biriklmiş başta inat edip okuyıdum şimdi hepsini okuyamıyorum diğer arkadaşların alıntılarını okuyorum sadecekaydirigubbakcemile3
kpss canım....buralardayız tatlım sende ne var ne yok?benim iş güç akşamları giremiyorum gündüzleri de vaktim oldukça buralardayım atlamışım ben herhalde ne sınavına girecektin canım?bilmiyorumkismile
kızma bebem ya bugünlerde böyle oluyo cok sık giremiyorum... sen bana bişey yazdın da görmedim mi acep neden kızdın anlamadım....:çok üzgünüm:hoşgeldin boncuk,gelmemiş,bende merak ettim.
çok geçmiş olsun hayalim,canım benim,ay o ikizleri iki gün bana gönderseniz,ben baksam olar mı?
hoş geldin,vereliniortaksende anne mi olmak istiyosun?
tamda hayal geldi verdin,iyi oldu.
kızlar,kızıcam şimdi,geçmişe bakmıyosunuzda,insanların sizin için yazdıklarını nerden görceksiniz,o zaman zaten gelmezler,gelselerde görmezler diye,hiç bişey yazmayalım kimseye.lmaz:
flancıgım suanda raporlarla ıdare edıyor bır sene demısler fızık tedavıye basladı zaman gösterıcek olmazsa acıktan dvm ettırıcez ıyılessınde yeter bızım ıcın o takıyo okulu
kpss canım....
kızma bebem ya bugünlerde böyle oluyo cok sık giremiyorum... sen bana bişey yazdın da görmedim mi acep neden kızdın anlamadım....:çok üzgünüm:
kardelenım sen nasıl oldun cnm bıraz daha ıyısındır umarım
ebrarımda hastaymıs umarım ıyılesmıstır
kardelenım catlatmayı senmı vurcan bende adet olunca baslıcam bende doktor vuruyor sandım
yok canım,şimdilik öyle bişey olmadı,ama olabülüde değil mi?
aslında kızım sana söylüyom hesabı oldu,bazen oluyo,sadece ben değil,diğer arkadaşlarda yazıyolar,ama geçmiş okunmayınca,cvp gelmiyo,e o zaman yazmamızın bi anlamı yok.
tabi ki arada olabilir,neticede hepimizin meşguliyetleri var.
flancım,canım,ben bugün çatlatma vuruncam canım,yumoş büyümüş çok şükür,ay o günkü halimi düşünüyorumda,hıçkıra hıçkıra ağladım hastane bahçesinde,yumoş yok denilince
evet yaa bende bunu görmüştüm daha önce ilginç gerçekten....
bakın ne buldum cok ılgınc
yok canım,şimdilik öyle bişey olmadı,ama olabülüde değil mi?
aslında kızım sana söylüyom hesabı oldu,bazen oluyo,sadece ben değil,diğer arkadaşlarda yazıyolar,ama geçmiş okunmayınca,cvp gelmiyo,e o zaman yazmamızın bi anlamı yok.
tabi ki arada olabilir,neticede hepimizin meşguliyetleri var.
flancım,canım,ben bugün çatlatma vuruncam canım,yumoş büyümüş çok şükür,ay o günkü halimi düşünüyorumda,hıçkıra hıçkıra ağladım hastane bahçesinde,yumoş yok denilince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?