Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm hayalcim,nasılsın kuzum?
özledim seni yaaaa.

kuzucummmmmmmmm bende özledimmmmmmmmmmmm bendeeeeee

hastalıklardan kurtulamıyozki kuzum gecen gece ikizlerin annesini kaldırdık hastaneye meger taş düşüyormuş kayganadan geldim oraya koştur bu günde üstünden uzak biraz başım agrıyo gidecem gene birazdan bi dolaşayım agrısı çok var düşürene kadar çekecek sanırım offfff ikizlerlde ha boyna diş çıkarıyoo çokk fenalar onlarda ısırmaya yer arıyorlarr annemin ablamın kollarını görsen varya mosmorrr hep ısırmışlarr hahahah beni ısıramıyorlarrrr deli oluyorlarrr hahahaha sen nasılsınn kuzummmmm nasıl gidiyooo 1 haftadır dogru dürüst giremedim

hayalim geçmiş olsun tatlım... geldi mi üst üste gelir zaten böyle şeyler.... bu arada koştururken sen de dikkat et kendine yoksa hasta olursunlmaz:

slm kızlar turkuazdan haber yok sanırım
as canım hoşgeldinn nasılsınnnnnn
merhaba hatunlar nabiyonuz bakem???

iyi bebişimmm sen napıyorsun nasılsınnn nasıl gidiyooo varmıı güzzell haberlerrr geçmişş birikmişşşş bebişimmm nasılll okucamııı düşünüpp duruyıommm hahahah girersemm çıkış çok zorr

turkaz gittimi flme varmı güzel haberr

kızlar sıze bırınden bahsetmıstım ıkı tüpü kapalı oldugu halde hamıle kaldı dıye o bayan doğum yapmıs msj attım cvp beklıyorum ama msjlarını buldum kopyalıyorum
amelıyttan sonra uyguladım hepsini
papatya aldım aktardan 5 litre suya koydum kaynattım temiz bir kovanın içine koyup belime battaniye sarıp üzerinde oturdum adteın 5.günü yaptım yumurtlama gününe kadar gün asırı maydanoz buharıda aynen yapılıypr 1 litre süte 1 demett maydanoz

adacayı yagını pamuga batırıp sargı bezine sardım gece yatarken vajinaya koydum sabaha kadar durdu buda adetin beşinci günü yumurtlama gününe kadar gün aşırı vikste aynı sekılde kullanılıyor ama hepsini aynı ay içinde deneme bir ay birini yap diger ay birini yaparsın
200 gr brokoliyi yarım litre suda 5 dk hasladım sabah aksam suyunu içtim ibrahım saracogluna mail atmıstım tüplerim tıkalı diye bana bu kürü önerdi sende sitesnden mail atabılırsın 2-3 gün içinde cevap gelıyor
adetten sonra yine kaplıcaya gittim termal suda faydalı oluyor sıcak ya birde en önemlisi Allaha cok dua ettim 500 yasın okutuyordum bitirmeden hamile oldugumu ögrendim

aynı sorun bende de var... bir giriyorum sayfalar biriklmiş başta inat edip okuyıdum şimdi hepsini okuyamıyorum diğer arkadaşların alıntılarını okuyorum sadecekaydirigubbakcemile3

tünaydınopuyorumnanaktannasılsınız?havalar nasıl?burada çok sıkıcı bir hava var zaten birsürü şey üstüste geldi iyi bir gün geçirmiyorum hava da iyice bunalttı vallahi:umursamaz:uğurboncuğum tekrar geçmiş olsun kardeşine canım nasıl bunların eline iğne veriyorlar anlamıyorumki çok sinirleniyorum inanki ben doğumdan sonra çok hastalanmıştım resmen doktorların eline oyuncak olmuştum ama sonra bir patladım bana diyorlarki sende çalışıyorsun hiç hata yapmıyor musun?dedim benim hatam olsa da insan hayatına mal olmuyor en kötü ihtimalle maddi zararla kurtarırsın ama sizin durumunuz farklı siz insan kesip biçiyorsunuz diye bağımıştım delirmiştim resmen alsanaalsanasmileboncukcuğum okula devam edebilecek mi peki?inşallah okulu etkilemez en kısa zamandada eski haline kavuşur umarım siz zor olsa da sağlam durun yanında tatlımolumunekankayizsmileturkuazcığım film sonuçların iyi çıkar kolayca atlatırsın inşallah canım dualarımız seninle tatlım:Saruboceq:maviciğim daha öncede yazdığım gibi bunlar uyum sağlama çabaları tamamen geçmez çünkü bebek büyüdükçe daha farklı şikayetlerin olacak bebek sağlıklı olsun yeter ki gerisini aşarsın boşuna demiyorlar gülüm anaların hakkı ödenmez diyeboshayallersmileaysen canım belini ağrısını bir dr.göster bence umarım yoktur da bir şey varsa da erken önlem almış olursun zaten sen gebelik durumunu söylersin ona göre tedavi verir ayrıca hamilelikte bele bebek büyüdükçe çok yük biniyor erken önlem alırsan o dönemleri rahat geçirisinkaydirigubbakcemile5derinsu gülüm doktor başla diyorsa başla bakalım vardır bir bildiği inan banim ilaçlar üzerinde kendimce hiç bir oynama yapamıyorum korkudan çünkü hamilelik öncesi yada hamilelikte olası bir rahatsızlıkta yine aynı dr gideceğim tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı misali ve ben ben sana demedim mi lafını duymak istemiyorum:umursamaz:ne derlerse yapıyoruz mecburen işte:sinifsinif:kardelen yumoşlardan ne haber tatlım var mı bir gelişme?:1hug:kızlar bu arada yaşımla ilgili moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim dünya yıklımış ben altında kalmış gibi hissediyorum bazen :1no2:iyi geldi inanına.s.yine uzun oldu ama ancak toparladım geçmişiyerimseniben

kuzum zaten hastaydım biliyonnn tam düzelemedim ki kaygana çıktı ablam çıktıı onlara koştur dur işte hava nasıl kötü burda varyaa
burda da öyle canım hem kapalı yağmurlu evin için karanlık oldu resmen aslında cok uykum geliyor bu havalarda bıraktım dersi falan o yüzden... kuzum benim bol bol kuru yemiş ceviz falan ye bak hastalıklara birebir... bide tabi kendini yormucan dikkat etcen....

maşallah kadına ne azimliymiş... ben not ettim inşallah gerek kalmaz ama aklımızda olsun....

bıde bu kızlar
benımde tüplerim tıkalıydı denedım op vıksı elmayagını cok fazla yakmadı papatya kaynattım buharında oturdum civanpercemi kaynattım buharında oturdum kaplıcaya gıttım maydanoz süt buharonda oturdum birde brokoli kürü kullandım ibrahim saracoglu tavsıye ettı mail yollamıstım doktorlar bana kesınlıkle tüp bebek demişti Allah a şükür hamileyim şuan hemde normal yoldan ama hangısının işe yaradıgını bilmiyorum cok sey denedım
bu bayan laparoskopı bıle olmus acılmamıs tüplerı

Son düzenleme:
flancıgım suanda raporlarla ıdare edıyor bır sene demısler fızık tedavıye basladı zaman gösterıcek olmazsa acıktan dvm ettırıcez ıyılessınde yeter bızım ıcın o takıyo okulu

Son düzenleme:
flancıgım suanda raporlarla ıdare edıyor bır sene demısler fızık tedavıye basladı zaman gösterıcek olmazsa acıktan dvm ettırıcez ıyılessınde yeter bızım ıcın o takıyo okulu

önemli olan sağlığı canım tabii ki iyileşsin de yine gider okula bir seneden nolucak... hiç bozmasın moralini bir an önce düzelmeye baksın.... inaşşah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…