herkese günaydın sempatiksalakcinni
kızlar selam...
ay ebrarım geçmiş olsun cnm benim bende yeni geldim bi bakayım dedim nevar neyok..duayı okudum ekledim listeye kuzum..inşallah iyileşirsin yaa((
afed sen geçmişe hiç bakmıyosun sanırım canım..bikaç kere yazdım sana ama cevap alamadım..kızdıysanda söyle bende ona göre davranayım...
kızlar bende yatayım uykujm glemeye başladı..
kıs kardeloş bu progestana alıştım ben he..ilk içtigim ay gibi olmuyom kız baş dönmesi yok yani:)
neyse kaçtım hayırlı geceler hepinize.
günaydın semracım, nasılsın?
sabahtan pek kimse olmuyor,, gece muhabbet koyu.. şimdi uyuyorlar galiba...
iyim canım birazdab doktora gidecem benim için dua edin kızlar döndüğümde oğluma müjdeli haber vereyim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyim canım birazdab doktora gidecem benim için dua edin kızlar döndüğümde oğluma müjdeli haber vereyim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah güzel haberlerle gelirsiniyim canım birazdab doktora gidecem benim için dua edin kızlar döndüğümde oğluma müjdeli haber vereyim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kız nerden çıkardın,döverim seni bak.aaa kardeloş sen bana küs değilmiydin konuşmayınca ben öyle sandım üzülmüşüdüm :gitme: mafoldumben
geçmiş olsun canım.selam kızlar ben geldim ama kalamıycam başım çok ağrıyo
pcye bakamıyorum hepinizi öptüm görüşmek üzere
birsencim burdasın ama kalamıycam kusura bakma canım iyi uykular
olsun canım,gönüller bir olsun,buluşuruz elbet bigün.tuğçem hayır olsun kuzum çok ilginç yaa inşallah gerçek olur kuzum
kardeloşum gelemedim çok başım ağrıyoya karşılaşamadık senlede
derinim kuzum bekliyemiyorum başım çok ağrıyo senide çok öptüm canom
samyelim ekliyorum canım ağzına sağlık
bende ilk seferde iyiydim,sonrakilerde kötü olduydum,bu sefer progestan falan vermediler bana.kızlar selam...
ay ebrarım geçmiş olsun cnm benim bende yeni geldim bi bakayım dedim nevar neyok..duayı okudum ekledim listeye kuzum..inşallah iyileşirsin yaa((
afed sen geçmişe hiç bakmıyosun sanırım canım..bikaç kere yazdım sana ama cevap alamadım..kızdıysanda söyle bende ona göre davranayım...
kızlar bende yatayım uykujm glemeye başladı..
kıs kardeloş bu progestana alıştım ben he..ilk içtigim ay gibi olmuyom kız baş dönmesi yok yani:)
neyse kaçtım hayırlı geceler hepinize.
evde olup uyuyamadım,şimdide usata bekliyorum,hala gelcekler:mymeka:günaydın kızlar... bol yağmurlu ve kasvetli bir günde herkescikler uyuyor heralde... walla tam uyuma havası var burda da.... :1closedeyes:eyvahedigeldismile
inş.güzel haberler verirsin.iyim canım birazdab doktora gidecem benim için dua edin kızlar döndüğümde oğluma müjdeli haber vereyim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?