Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derincim ne kızması gülüm grmedim bişey bi bakayım bakamm

günaydın kızlar... bol yağmurlu ve kasvetli bir günde herkescikler uyuyor heralde... walla tam uyuma havası var burda da.... :1closedeyes:eyvahedigeldismile

günaydın semracım, nasılsın?
sabahtan pek kimse olmuyor,, gece muhabbet koyu.. şimdi uyuyorlar galiba...

iyim canım birazdab doktora gidecem benim için dua edin kızlar döndüğümde oğluma müjdeli haber vereyim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
iyim canım birazdab doktora gidecem benim için dua edin kızlar döndüğümde oğluma müjdeli haber vereyim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahım gönlündeki muradı tez zamanda versin balım ya evlat acısı göstermesin sana mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben işşallah hayırlı haberlerle gelirsin bende ya pazartesi ya salı gidicem doktora kontürolüm var bakalım ne dicek bugün teyzemin kuranı var çagırdı aradım kusura bakma gelemicam dedim çünkü çok moralim bozuk çok kötüyüm ah çok kötümafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama:a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aaa kardeloş sen bana küs değilmiydin konuşmayınca ben öyle sandım üzülmüşüdüm :gitme: mafoldumben
kız nerden çıkardın,döverim seni bak.lmaz:
selam kızlar ben geldim ama kalamıycam başım çok ağrıyo
pcye bakamıyorum hepinizi öptüm görüşmek üzere
birsencim burdasın ama kalamıycam kusura bakma canım iyi uykular
geçmiş olsun canım.
olsun canım,gönüller bir olsun,buluşuruz elbet bigün.
bende ilk seferde iyiydim,sonrakilerde kötü olduydum,bu sefer progestan falan vermediler bana.
günaydın kızlar... bol yağmurlu ve kasvetli bir günde herkescikler uyuyor heralde... walla tam uyuma havası var burda da.... :1closedeyes:eyvahedigeldismile
evde olup uyuyamadım,şimdide usata bekliyorum,hala gelcekler:mymeka:
inş.güzel haberler verirsin.

mavicim,selam canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…