bayram yoğun geçti aslında bayram gelmiş neyime diycemde biliyorumki isyana girecek ALLAHIM affetsin .
biraz moralsizim galiba insanlara karşı ve kendime karşı oynuyorum bu bebek konusunda iyi gözükmekten bıktım bende insanım
yoruldum artık insanlardan
dün eşimin akrabalarıylydık bi yakınımızın hamile olduğunu öğrendim çok doğal değilmi hamile olabilir ama bu kişinin iki tane evladı var ve sırf erkek olsun diye yapıyo belki buda normaldir ama söylenen sözler acıttı canımı korktum diyo bayadır korunmuyoduk olmuyo diye korktum daha kızı 4 yaşında düşünün eşi doktora gidelim olmuyo çocuğumuz demeye başlamış .ya bana diyo bunları benim gibi 10 yıldır hasret çeken birine .hee neyse gerek kalmadı şükür diyo .ya aslında söyliycek diyecek çok şey var içimde belki bana diyebilirsiniz niye bukadar etkilendin .etkilendim işte bazı şeyler insana küfür gibi geliyo buda öyle bişeydi .canımı yakmaya yetti .duygularımı çok belli etmem içimde fırtınalar kopsada .ama bukez dertleşmek istedim sizinle .şuanda ellerim titriyor biliyorum bunları okurken sizde kötü olcaksınız hakkınızı helal edin bana .
aslında galiba kendimden çok eşime üzülüyorum ona söylerken okadar güzel rol yaptımki aman hayatım boşver dedim oda tabiki dedi .ama ben boşveremiyorum .çok zor bir imtihanmış dilerim hakkıyla verebiliyorumdur .
dün kaç kişiyiz diye sayıyorlardı çok kalabalıktık çünkü aile aile sayıldı herkes 4 ,5 kişiyken biz 2 kişiydik canım yandı büyüyemedik biz .
neyse gerçekten çok şey var içimde ama iyi değilim
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
Bunun bir imtihan olduğunun bilincindesin ya ne mutlu sana. İnsanoğlu bazen engel olamıyor kendine, tutamıyor hislerini ve isyan etmemek için o verdiğin mücadeleden sonra büyük bir azap duyuyorsun ya gücendirdiysem Rabbimi diye. Ben de çok yaptım biiyorum. 10 yıl sürmedi benimki ama çok yaşadım o duygu yoğunluğunu. Çok kahrettim, çok ağladım, çok sordum neden diye. Çok dedim beni anneliğe layık mı görmüyorsun Allahım diye. Çok yalvardım kucağımı boş bırakmaya diye. Ama sonra çok pişman oldum hep, tövbeler ettim, affet beni dedim. Zamanı var dedim, bi bildiği var elbet dedim, avuttum kendimi. Ama dindi mi yüreğimin acısı, yangını söndü mü, tabi ki hayır. Sordular etraftan, ne zaman bebek olacak diye? Olmuyor diyemezdim, vakti var, hayırlısı ne zamansa o zaman olacak diye geçiştirirdim. Ama hep kocaman bir korkuyla yaşardım, ya olmazsa diye. Ama sonra birgün öyle bir rahatlama oldu ki ben de. Amaaaan dedim, olursa olur olmazsa da hayırlısı buymuş demek ki dedim. Evet gerçekten bunu yürekten söyledim. Adetim gecikti, hayırlısı değilse Allahım nolur adet göreyim diye dua ettim bu sefer. Oysa ben değil miydim her ay nolur geciksin, bebek gelsin diye yalvaran. Gelmedi adetim, Rabbim bebeğimi gönderdi bana o ay.
Çok derinden hissetim yazdıklarını, sanki ben yazmışım o günlerde gibi okudum. Allah hakkında hayırlısını versin, inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.
selamün aleyküm canım öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum aranıza yeni katıldım seni çok iyi anlıyorum bu bizim en hassas noktamız olduğu için her konuşulandan kolayca etkileniyoruz helede çevremizde patavatsız nerede kiminle nasıl konuşulacağını bilmeyenler varsa dahada moral bozukluğu oluyor sanki bizim elimizde Rabbim dilemedikçe yaprak dahi kıpırdamaz birbirimize dua edelim rabbimiz kabul etmeyeceği duayı ettirmez biraz sabır ve tevekkülbayram yoğun geçti aslında bayram gelmiş neyime diycemde biliyorumki isyana girecek ALLAHIM affetsin .
biraz moralsizim galiba insanlara karşı ve kendime karşı oynuyorum bu bebek konusunda iyi gözükmekten bıktım bende insanım
dün eşimin akrabalarıylydık bi yakınımızın hamile olduğunu öğrendim çok doğal değilmi hamile olabilir ama bu kişinin iki tane evladı var ve sırf erkek olsun diye yapıyo belki buda normaldir ama söylenen sözler acıttı canımı korktum diyo bayadır korunmuyoduk olmuyo diye korktum daha kızı 4 yaşında düşünün biz birtaneyi bulamazken onun korkusuna bak .eşi doktora gidelim olmuyo çocuğumuz demeye başlamış .ya bana diyo bunları benim gibi 10 yıldır hasret çeken birine .hee neyse gerek kalmadı şükür diyo .ya aslında söyliycek diyecek çok şey var içimde belki bana diyebilirsiniz niye bukadar etkilendin .etkilendim işte bazı şeyler insana küfür gibi geliyo buda öyle bişeydi .canımı yakmaya yetti .duygularımı çok belli etmem içimde fırtınalar kopsada .ama bukez dertleşmek istedim sizinle .şuanda ellerim titriyor biliyorum bunları okurken sizde kötü olcaksınız hakkınızı helal edin bana .
aslında galiba kendimden çok eşime üzülüyorum ona söylerken okadar güzel rol yaptımki aman hayatım boşver dedim oda tabiki dedi .ama ben boşveremiyorum .çok zor bir imtihanmış dilerim hakkıyla verebiliyorumdur .
dün kaç kişiyiz diye sayıyorlardı çok kalabalıktık çünkü aile aile sayıldı herkes 4 ,5 kişiyken biz 2 kişiydik canım yandı büyüyemedik biz .
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
canım ya hayırdır nolduki yine çocuklarmı yoksa
sanada hayırlı bayramlar bebişinin harçlığını koydum kargoya tatlım kusurabakma size layık değil emme :)))))
öyle düşünme canım inşallah herşey yoluna girer kocişinin parası olurda istediklerini alır
.
bayram yoğun geçti aslında bayram gelmiş neyime diycemde biliyorumki isyana girecek ALLAHIM affetsin .
dün eşimin akrabalarıylydık bi yakınımızın hamile olduğunu öğrendim çok doğal değilmi hamile olabilir ama bu kişinin iki tane evladı var ve sırf erkek olsun diye yapıyo belki buda normaldir ama söylenen sözler acıttı canımı korktum diyo bayadır korunmuyoduk olmuyo diye korktum daha kızı 4 yaşında düşünün biz birtaneyi bulamazken onun korkusuna bak .eşi doktora gidelim olmuyo çocuğumuz demeye başlamış .ya bana diyo bunları benim gibi 10 yıldır hasret çeken birine .hee neyse gerek kalmadı şükür diyo .ya aslında söyliycek diyecek çok şey var içimde belki bana diyebilirsiniz niye bukadar etkilendin .etkilendim işte bazı şeyler insana küfür gibi geliyo buda öyle bişeydi .canımı yakmaya yetti .duygularımı çok belli etmem içimde fırtınalar kopsada .ama bukez dertleşmek istedim sizinle .şuanda ellerim titriyor biliyorum bunları okurken sizde kötü olcaksınız hakkınızı helal edin bana .
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
slm kızlar nasılsınız herkesin gecmiş bayramı mübarek olsun allahım bidaki bayrama bebişlerimizle girmeyi nasip etsin inş hepimize
ebrar ablam ne olur üzülme böyle insanlar acı çekmedikleri için 3 4 ayı çok görüyorlar ki bu 3. müş görgüsüzlük gibi konuşmuş bana kalırsa üzülme son sayfada kardeloş alıntı yapmış öle gördüm okudum ve inan çok üzüldüm moralini bozma ok
kızlar geçmişi okumadım henüz aksama inş okurum kib aeo öp byy
hee bu arada bende iyiyim dra gideceğim birazdan dr u arayacağım bakalım ne zaman boşsa gidiyorum inş güzel haberlerle gelirim öp byyyyyyyyy
arkadaşlar çok acil cevaplamanızı istiyrum merak ediyorum. 2 yıllık evliyim.adetim dün olması gerekıyordu.ama dun ve bugun ara ara kahverengı akıntı gelıyor böyle bulaş bulaş belim ağrıyo bu neyın habercısı.adetim normalde kahverengı akıntının arkasına kan gelırdı ama şimdi hala gelmedi.neden sizce
öle tabiki canım ya ben şikayetim ondan değil ben bu yüzden bişi yiyemiyorum bebiş beslenemeyecek diye korkuyorumherkese iyi geceler gerçi kimsecikler yok ama olsun selam vermek iyidir:))
öncelikle BİRSOŞUMLA konuştum sorun yok çok şükür yoğunluktan gelemiyomuş hepinize çok selamı var .emremizde iyiymişl
ECECİM ALLAH yardımcın olsun tatlım ama bunlar güzel sorunlar kimbilir midesşnin bulanmasını isteyen kaç kişi vardır yani hamilelikden hem bulantılar sağlıklı bir gebelik yaşadığını gösterir bugünlerde geçicek azcık sabır canım .
KARDELOŞUM demek bugün muhabbet edesin vardı tüh nasıl kaçırdım dermişim :))buarada çok güldüm çıkın çıkın gelin lafına zaten bizim topicin maşallahı var misafir konusunda :))buarada temizlenmişsin nekadar güzel sevindim inanki darısı bana ama nerdeeee.bende iyiyim cano azcık karnım ağrısada
DERİNİM nasılsın canım rahatsızdın galiba iyce fena oldun ALLAHIM şifa versin
UEBESLİ saol canım evet çok daha iyiyim şükür sen nasılsın ?banuyla tekrar konuşursam iletirim canım .inşallah bebiş ve annesi iyi olucaklar
BONCUĞUM kuzum ben burdayım seni bekliyorum :)))
DERDAM canım bizler iyiyiz sen nasılsın esma sultan nasıl benim yerime öp onu olurmu .buarada bende mesajına dönemedim kusura bakma çok saol unutmadığın için
kızlar bende bugün yine davetteydim artık bugün kapanışı yaptık darısı seneye ramazana :))
canım seni çok merak ettim bebiş ve annen nasılMerhaba arkadaşlar eve geldim azıcık uyuyup gidicem Annem şükür daha iyiye gidiyor bebişimizde ama salı veya çarşambaya kadar daha kalıcakmış az evvel kareşim ardaı gidip görmüş bebişini dün bugüünd küvez içinden ellemiş.Arkadaşlar tğm desteğiniz için sağolun Ebrarcım canım hemen buraya yazıp bizlere dualar gönderdiğiniz için çok sağolun ya kızlar. Birsencim canım hergün aradığın ve tüm manevi desteğiyle yanımda oldun aynı şeyleri yaşamış bir anne olarak çok sağol seni çok seviyorum.Tabiki burdaki tüm arkadaşlarımı
bende idare eder canım inş bundan sonra görüşürüz nasılsın tatlımcanım iyiym şükür haklısın canım çok yoğun geçi,rdim ya misafir alsım ya ben gittim i,hmal ettim sizi kusura bakmayın ama hep aklımdasınmız sen nasılsın balım herşey yolunda inş
saol canım bebeiş iyi çok şükür sen nasılsın olsun canım benim sorun değil düşünmen yeter
ben iyiym canım sen naıslın evet bu sıra pek uğrayamadım ama bayramdan sonra telşafi edicem inş
saol canım iyiym şükür öperim canım olsun sorun değil düşünmeniz yeter
hepinizi seviyorum canlar mevlam şu mübartek gecede hepinizi duası amelleri kabul olanlardan eylesin mevlam yar ve yadımcınız olsun
bende artık sahur yemekelerini koyuyum iyi bakın kendinize sizi en güzle yere mevlama emanet ediyorum
canım çok az kalmış inş hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım allah kurtarsıniyi gidiyor derincim, Allah nasip eder bizim paşada erken gelcem demezse doktorum 9 eylülde alırız bebeği dedi.
ablam iyi diyelim iyi olalım inş bebişinde ii olduğunu öğrenince daha ii olacağım inşececim saol canım ben iyiyim şükür sen nasılsın
bende fazla kalamıycam çıkmam gerek öpüyorum seni canım
canım benin sağlık olsun inş bidaki aya olur bak sen daha yenisin belki ondandır inş çok beklemezsin tatlım ewet giremedim canım benim bayram telaşası vardı ondan nasılsınne yazıkki olmadı canım hastalandım dün, kan uyuşmazlığı yok çok şükür, inşallah bi daha ki ay olur zaten bu ay bırakmıştık korunmayı. kendine iyi bak bi süre giremiycekmişsin nete, aeo. canım.
yok canım gitmedim bi yere sadece dr a gidecektim ama boş değilmiş bakalım inş pazartesi gideriz nasılsın güzelimSelam canlarım,arefeyede eriştik mübarek olsun inşallah.ay sorma ebusum ya bende heryıl buruklasyorm ama bu yıl bı acaip oldum.senı okurkende actım muslukları genebı daha erişebılecek miyiz rabbım bılır...herseyın hayırlısı bızlerın olsun.bıdahakı ramazana bebişlerimizle olalım inşallah of demınde haberlerde 160teröristn öldürüldügünü syledı,mehmetçiklerimizin kanları yerde kalmadı o kadar icim ferahladıkı.rabbım köklerını kurutsun tez vakıtte.şimdıde bundan dolayı aglarım nolck benim halım herseye aglıyom ya.duygusallık dız boyu.
sevcanım sarı kuşum benim özledım senı vallahi,rastlasamıyoruz.ben gırsemde cok kalamıyorum tel dellendırıyo rahat olmadıgı için.ikiz meleklerinide senide cok öpyorm cnm arkadasım.
Kardeloşum demek hazırlanıyosun,hayırlı yolculuklar kuzum bayramın mübarek olsun öptm cnm.
Ececim ynlş hatrlamıyosam sende bıyeremı gdyodn cnm?alıntısız olunca unutuyorm.güle güle cnm.
Kızlar cok yoruldum he ama bıttı islerım.ben tatlı yapmıyorm evde olmuyoruz çünkü.bırazdan anama gidicem gece kocişi beklicem.anam arayıp kızmadan gideyim iftara gecikmiym.
Boncugum temizlıklemı ugrasyosn bebegm yoksun,peloşta yok...
Neyse annemden girerm laptoptan canlar.öptm hepınızı.gyıneyım.
aminn canım allah dualarımızı inş kabul eder nasılsınikiz meleklerim ve ben tek tek hepinizin bayramını kutlarız.ALLAH 3 aylar boyunca ve ramazan boyunca yaptığınız ibadetleri kabul etsin inşallah...daha bebişleri gelmeyen arkadaşlarımın birdahakı bayramda yawrularıyla bırlıkte olmalarını nasip etsın ınşallah.hamıle arkadaşlarımın sağ salim kucaklarına almalarını,doğuran arkadaşlarımın ise yawrularını sağlıkla büyütmelerini nasip etsin inşallah...bu akşam Kur-an'larımdan sonra dualarımda da bu şekılde yer aldınız...
TEKRAR İYİ BAYRAMLAR...
amin canım resimlerin çok güzelmişşşşşşşşşbayramınız mübarek olsun canım kader arkadaşlarım
allahım hayırlı nice bayramalara ulaştırsın bizleri
:)))))
el öpenlerimiz çok olur inşallah
aminnnnn cnım inş nasip olur tatlım geldinmi şehir dışındangünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
bayramınız mübarek olsun kızlar.İnş Rabbim seneye yine hep beraber ramazan ve bayram geçirmeyi nasip eder.he bide hepimize hayırlı evlatlar gelmiş olur inşallah o zamanlara.sevdiklerinizle beraber mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.öptmm şehir dışında olucam ben.seviyorum sizi.hoşçakalınn..:79:
aynı zamanda Zafer bayramınızda kutlu olsun
aminnn canımHep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
HAYIRLI BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avuçlarınıza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. .
Günahlarımız kum tanesi kadar az, sevaplarımız nisan yağmurları kadar bol olsun. Bu mübarek günde amel defterimiz sevapla dolsun. .
Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle . . .
Bugün yüzümüz gülmekten solsun, miden beş kilo şekerle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun, bayramınız şekerli olsun
amin inş nasip olur allahım hepimize nasip etsin inşşşşALLAHIM seneye yavrularımızla bayram yapmayı nAsip etsİn İNŞALLAH
HERKESE TEKRAR HAYIRLI GÜZEL MUTLU BAYRAMLAR
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkızlar jerkese iyi bayramlar diliyorum, inşallah senye isteyen herkes bebğiyle kutlar bayramını, hepinşze sağlıklı huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum...
canım annenin ii olduğuna çok sevindim bebiş nasıl cuma demişsin bu gün çıktımı????????? nasıl oldu bebişKızlar herkeesin bayramı mubarek olsun ben bu bayram hiçbiryere gitmedim şükür Annem hastahaneden çıktı bebişte iyi olucak inşallah herşey yoluna giricek inşallah hepinizi çok öpüyorum.
Canım niye boşa gideceksin ki canım anlamadım güzel haberlerle gel insallah bizi de merakta bırakma canım
herkesenin ramazan bayrami müberek olsunrabbim nice ramazan-i seriflere ve ramazan bayramlarina bizi saglik,sihhat,afiyet ve sevdiklerimiz ile ulastirsin insallah.bayram yogunlugu topigede yansimis,neyse bayram sonu bol bol görusuruz artik..
kardelen49 bu gunlerde gelmesi lazim,özledim arkadasimizi ya.....
kardelenim tatile cikmis,iyi tatiller canim...
ebrarim sende yogunsun sanirim...
banucum,annen rahatsizmis gecmis olsun,ayrica yiyenin dogmus,rabbim hayirli evlat eylesin insallah.
derinim,sevcanim,pelinim,derdam,birsenim,lagmiram,ranam,ugurboncugum,unuttuklarim muhakkak vardir.kusura bakmayin kizlar,hepiniz iyisiniz insallah?
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
yok cnm çocuklar değil öyle depresyondayım sanırım :) ruh halim kötü gibi.. ya da karısık.. tamam kargo bugün yarın gelir :) sağol teyzesi..
canın cok sıkkın okudum ve içim cok acıdı.. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin.. çok zor biliyorum hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama umarım böyle gitmez.. insanları anlamakta hep zorlanmısımdır..boşver insanları takma ne derlerse desinler ne konusurlarsa konussunlar hiç umursama demek kolay diceksin ama umursamamak zorundasın.. napacaksın senin imtihanın bu!bu imtihanı en güzel şekilde vereceğine eminm ben.. sen böyle üzülünce ben cok üzülüyorum ciddiyim.. cok dua ediyorum..Rabbi yüzünüze gülsün inşallah ne diyim.
Canım benim sni çok iyi anlıyoruz okuyanlar yazanlar hepimiz aynoı seyleri hissediyoruz Her ay tekrar yeni heves ümit sonra yok yokk O anlarda isyandan korkuyoruz gece uyuyamıyoruher yerde bir hamile bi bebek Kediler bile doğruyo bir ben mi doğramıyoruz diyoruz ağlıyoruz sonra silkinip tekrar yola devam diyoruz dua ediyoruz ümit ediyoruz insanlara hatta kocalarımıza bile hersey yolunda nasıl olursa olur imajını çiziyoruz sonra sacma sapan bir reklam filminde bile ağlayabiliyoruz kocamız başkalarının cocuğunu sevdiğinde içimiz eriyor onu kendi çocuğumuzu severken hayal ediyoruz daha da parçalanıyoruz bir taraftan hiiç o duyguları yaşayamayacağımıza kendimizi hazırlarken bir taraftan hep ümit içinde kalıyoruz yani hep iki arada bir derede yaşıyoruz. Bakk canım demekki tek değiliz hepimiz böyleyiz. Ne denir ki Allhatan ümit kesilmez
ah canım,içim kan ağlayarak okudum,dışımda ağladı tabiki.
bende çok kişinin hamile olduğunu öğrendim,bu sene hamile senesi sanırım ve herkezin ikinci üçüncü bebeleri ve benle konuşurken öyle acıyarak dualar ediyolar ki,sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ve bende o kadar güçlü duruyodum ku karşılarında ama içimi rabbim biliyo.
inşallah bizde en kısa zamanda kavuşuruz bebelerimize.
kardelen 49 dün dönmüş olmalı ama çok yoğun sanırım ki habir vermemiş geldiğini.
lagrimacım,bebişe yollim bayramlıkta,koca kazık olmuşun,sana yollamıyorum,bi kaç tane çikolota katarım kargo paketine.
bu arada ben hiç tasvip etmiyorum,eğer şaka bile yaptıysan kurduğun cümle hoşuma gitmedi,kocanla ilgili bölüm.bu konuda fazla bişey de yazmak istemiyorum.
neyse herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun inşallah
ben bayram tatilinden döndüm,yıllık iznimizi ne zaman kullanırız ondan haberim yok,gerçi kocamında yok.:82:
slm kızlar nasılsınız herkesin gecmiş bayramı mübarek olsun allahım bidaki bayrama bebişlerimizle girmeyi nasip etsin inş hepimize
ebrar ablam ne olur üzülme böyle insanlar acı çekmedikleri için 3 4 ayı çok görüyorlar ki bu 3. müş görgüsüzlük gibi konuşmuş bana kalırsa üzülme son sayfada kardeloş alıntı yapmış öle gördüm okudum ve inan çok üzüldüm moralini bozma ok
kızlar geçmişi okumadım henüz aksama inş okurum kib aeo öp byy
hee bu arada bende iyiyim dra gideceğim birazdan dr u arayacağım bakalım ne zaman boşsa gidiyorum inş güzel haberlerle gelirim öp byyyyyyyyy
Sağol canım çok şükür şimdi iyiler.herkesenin ramazan bayrami müberek olsunrabbim nice ramazan-i seriflere ve ramazan bayramlarina bizi saglik,sihhat,afiyet ve sevdiklerimiz ile ulastirsin insallah.bayram yogunlugu topigede yansimis,neyse bayram sonu bol bol görusuruz artik..
kardelen49 bu gunlerde gelmesi lazim,özledim arkadasimizi ya.....
kardelenim tatile cikmis,iyi tatiller canim...
ebrarim sende yogunsun sanirim...
banucum,annen rahatsizmis gecmis olsun,ayrica yiyenin dogmus,rabbim hayirli evlat eylesin insallah.
derinim,sevcanim,pelinim,derdam,birsenim,lagmiram,ranam,ugurboncugum,unuttuklarim muhakkak vardir.kusura bakmayin kizlar,hepiniz iyisiniz insallah?
Canım napalım artık alıştık bu denyoların laflarına ne olur üzülme arkadaşım.bayram yoğun geçti aslında bayram gelmiş neyime diycemde biliyorumki isyana girecek ALLAHIM affetsin .
SABIR YARABBİM
İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
Bugün hastahanedeydim bebiş iyi yarın evinde inşallah Annemde iyi çok şükür.öle tabiki canım ya ben şikayetim ondan değil ben bu yüzden bişi yiyemiyorum bebiş beslenemeyecek diye korkuyorum
canım seni çok merak ettim bebiş ve annen nasıl
bende idare eder canım inş bundan sonra görüşürüz nasılsın tatlım
canım çok az kalmış inş hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım allah kurtarsın
ablam iyi diyelim iyi olalım inş bebişinde ii olduğunu öğrenince daha ii olacağım inş
canım benin sağlık olsun inş bidaki aya olur bak sen daha yenisin belki ondandır inş çok beklemezsin tatlım ewet giremedim canım benim bayram telaşası vardı ondan nasılsın
yok canım gitmedim bi yere sadece dr a gidecektim ama boş değilmiş bakalım inş pazartesi gideriz nasılsın güzelim
aminn canım allah dualarımızı inş kabul eder nasılsın
amin canım resimlerin çok güzelmişşşşşşşşş
aminnnnn cnım inş nasip olur tatlım geldinmi şehir dışından
aminnn canım
amin inş nasip olur allahım hepimize nasip etsin inşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım annenin ii olduğuna çok sevindim bebiş nasıl cuma demişsin bu gün çıktımı????????? nasıl oldu bebiş
canım boşa değil yanlış yazmişim sanırım boş sa pazartesiye randevu alacağım yani devamlı dolu oluyormuşda o dr bakalım inş güzel haberler alırım merakta bırakmam tatlım dr dan gelince yazarım sizlere inşşş
kızlar nasılsın ya ben aynı bu mide bulantılarıyla uğrasıyorum ama midem bulanıyor diye hiç kızmıyorum üzülmüyorum aksine çok seviniyorum ilk bebişimde bunları yasamadım ve bebişimi kaybettim bundan ümitliyim inş allahım bunun acısınıda yasatmaz pazartesiyi iple çekiyorum yarın randevu alacağım inş boş yer bulurum hepinizi öptümmmmm
kardeloşumu görmüştüm altta buramısın gerci baya zaman gecmiştir göreli inş buradasındır nasılsın güzelim
Kolay gelsin birsencim.kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bende bayadır yoğundum hala öyleyim bayramda hem gelenler hemde eltim burdaydı dün yolcu ettik iki gündürde ev işiyle uğraşıyoruz yarında istanbuldan görümcemler gelecekler 1 haftada onlar kalacaklar 5 kişiler onlar geldi diye gelen gidend olur gene yandık neyse hayırlsıı EBRARIM canım sana üzülme diyemem ama sakın için atma ilerde hastalanırsan bu çenesi düşüklerin hiçbiri umursamaz sana sana bişey olsa biz üzülürüz biz biriz kardeşiz ama bence kendine bi şans daha ver eşini ikna edip tekrar tedavine başla çünkü neyin sebep olduğu belli ona göre iyi bir dr bul ankaraya gelirsen burda tanıdık var tüpte uzman Allahım tez zamanda versin inşallah ,,,,,,,,garipcim benide unutmamışsın sgl canım ,,,,,,,uebesli bayramda geçti umarım iyi geçti rahata erince sözünü unutma ,,,,,,,,kardeloşum nasılsın özledim senide inşallah tedavin güzel sonuçler verir ikiz olurda yemek yemeye bile zor vakit bulursun ,,,,,,,,lagrimacım valla canım benim eşimde bi ara işsizdi ama olsun eşinin arkasında dur ama merakettim işmi yok yoksa istemiyomu çalışmayı ee peki nasıl geçiniyo ,,,,,,,ececim bulantın çok oluyosa metpamid diye bulantı hapı var günde 2 kez kullanabilirsin ben onu kullanmıştım yan etkisi yok ,,,,BANUDAN bebiş 2 sonra çıkacacak kardeşide bebeğin yanında kalıyo anneside iyiymiş haber veriyim hepinizi özledim bu arada
Üzülme canım sakın olucak inşallah.Kızlar sizinle acil birsey paylaşıcam şimdi benim reglime 4-5 gün var Fakat 1 haftadır sabah bulantım gögüslerde sişme arada sızı belimin kalınlaşması bol bol yeme isteği midede yanma bol gaz durumu vardı. Bugün 2 farklı markadan test yaptım bir tanesi 4-5 saat sonra diğeri yapar yapmaz çizgi belirdi Silik fakat cokta silik diyemiycem hatta eczacı bile muhtemelen var cünkü cok az bile pembelik olsa biz vardır diye düşünüyoruz dedi. Bende akşam kan testine cıktım tabi artık gayet eminim ama kocaman bir NEGATİF cıktı değer 1,20 bu ne şimdi allah aşkına yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?