Uebesli naber cnm.ay hepınıze bsyler yazmstm sanada tabı,ama sıldım ynlşlkla..cnm o testler banada kac kere aynısını yaptı.ama umarm senın kan testnde yanılma olsun inş.5 den aşagısı negatıftır gerci ama,yenıden mı yaptrsan acaba?
cnm sizi böyle görmek beni üzüyor ciddi ciddi soruyorum isterseniz birdaha girmeyeyim ben buraya.. arada girirhal hatır sorar hemen giderim üzülmenizi istemem çünkü.. ama hep dualarımda olursunuz merak etmeyin..
ben biraylık hamileydim 0 çıktı farlutal kullandım ama 1 aylık hamileyişim düşün atık.
ben arada bir girmeye karar verdim buraya artık..siz üzülüyorsunuz hamilelikle ilgili konştugumda ki elimden geldiğince ben konusmamaya calısıyorum ama olmayabiliyor.. neyse arada girer konusuruz :)zatenhepdualarımdasınız..Rabbim kabul etsin..
Canım sağol cok iyi değilim kasıklarım ağrıyor batıyor ve geceleri uyayamıyorum ramazandan beri artık 2 - 3 saatlik uykuyla ayakta kalmaya calışmaktan gözlerim altı mosmor canım.
O gerizekalı testler öyle bugün yaptım hiç bişey cıkmadı daha ama kesin bir kaç saat sonra cıkar beni deli eder. Ya ben ilk hamileliğimde hamile olduğum halde cıkmamıştı bu test hemde sonradan bir kaç satt sonra silikler cıkmıştı ondan bu sefer beklemeden çıkınca kesin dedim ama bugün cıkmadı. Kızlar testin adı AFTER 10 VE GC markası ama özellikle bu AFRTER 10 un kutısu kutusuna uymuyo kesinliklekullanmayın birde INFO var o da gecen ay cıkarmıştı silik ondanda kullanmayın. Parayı basıp iyisinden almak yada regli gecinceye beklemek lazım.
tatlım,bu testler konusunda cok tecrübeli biri olarak asla kafana takmamanı tavsiye ediyorum.az daha bekle bakalım yapma test falan.adetin geçmemismiydi ki senin yani geçmedenmi yaptın?eger öyleyse kan testinde dahil hiçbirini yapmadın farzet,kafanıda bulandırma cnm cok cok iyi anlıyorum seni...hee bide test yaptıgında ennn fazla 20dk içinde cıkan sonucu degerlendir.bıkac saat sonra öyle cıkıyo bende de.
Canım 4-5 gün gün vardı reglime. Ama bende kimyasal gebelik oluyoya o yüzden takip etmek için hem prodüktöe hemde kan tahliliyle akip etmeye calışıyorum. Benim tüm kimyasallarda böyle bir kaç saat de olsa silik çıktı kan testindede değer 85 lerde yada 25 lerde cıktı regli günü yada bir kaç gün önce. Ama değer 2 kat artmadığı için düştü. o yüzden yinede tavsiyem k sat olursa olsun silik çıkınca cıktığı gün yada bir sonraki gün kan testi yaptırın çünkü kimyasal sa anlamassınız. Çünkü kimyasal rahimde 5-6 gün yada daha az kalıp düşüyor regli gecikmesi gibi oluyo.
Haa şimdi ben kimyasal yaşamıyorum çok şükür çnkü kanda çıkmadı
cnm sizi böyle görmek beni üzüyor ciddi ciddi soruyorum isterseniz birdaha girmeyeyim ben buraya.. arada girirhal hatır sorar hemen giderim üzülmenizi istemem çünkü.. ama hep dualarımda olursunuz merak etmeyin..
ben biraylık hamileydim 0 çıktı farlutal kullandım ama 1 aylık hamileyişim düşün atık.
ben arada bir girmeye karar verdim buraya artık..siz üzülüyorsunuz hamilelikle ilgili konştugumda ki elimden geldiğince ben konusmamaya calısıyorum ama olmayabiliyor.. neyse arada girer konusuruz :)zatenhepdualarımdasınız..Rabbim kabul etsin..
derincim,nasılsın kuzum,kısa bi zaman için gelebildim,eşim gelince çıkarım
elifcim,sen kaç kimyasal geçirdin ve sebep olarak dr lar bişey söylüyolar mı?benimde kimyasalım çok ta.
Selam ranacım hoşgeldin cnm,seninde byramın mübarek olsun.testler iyi cıkmış şükür,MAAŞALLAH cnm sevindım...ee naptn bayramda?
Neyse canlar ben yatıyorum kimsecıklerde gelmedı ranadan baska...ebusum gelemedın bıtanem ins iyisindir arayamadım senı.öptm kuzum.herkese hayırlı geceler.hee bı dk,bu arada benim içime bisyler doguyo...yarın veya en gec pazartesı bırının hamilelik haberini alıcaz.cok icimde hıssedyorum,umarım yanılmam...yarın fırsat bulursam girerım ablamdan.hadı hoşçakalın.
bende kimyasal yaşadım cnm,benimki adet geçtikten sonra bile silik pembe cıkmıstı hiç beklemeden.akıl verıyormusum gibi düşünme sakın,senı iyi anlıyorum.benimde reglimden önce yaptıgım oldu sırf önlem amaclı,yani Allah korusun dış gebeligi var kimyasalı var dedigin gibi...ama öyle şeyler okuyoruz ki kanda bile cıkmıyor adetten bikaç gün önce.hamile olmanı ümit ediyorum cnm.sadece cok kafa yormamanı istedigim için yazdım.
derincim,nasılsın kuzum,kısa bi zaman için gelebildim,eşim gelince çıkarım
elifcim,sen kaç kimyasal geçirdin ve sebep olarak dr lar bişey söylüyolar mı?benimde kimyasalım çok ta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?