Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

]canım öncelikle hsg üzülme allah büyük inş en kısa zamanda hepimizin kucakları dolacak inş bizlerde çok çok mutlu olacağız canım

hoşbulduk aminnnnnn inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verirherkes mutlu olur inşlaah

bayramınız mübarek olsun canım kader arkadaşlarım
allahım hayırlı nice bayramalara ulaştırsın bizleri

Eklentiler

• $bayram10083rn8.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $ramazan-bayrami-sozleri.gif
    67,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
bayramınız mübarek olsun kızlar.İnş Rabbim seneye yine hep beraber ramazan ve bayram geçirmeyi nasip eder.he bide hepimize hayırlı evlatlar gelmiş olur inşallah o zamanlara.sevdiklerinizle beraber mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.öptmm şehir dışında olucam ben.seviyorum sizi.hoşçakalınn..:79:

aynı zamanda Zafer bayramınızda kutlu olsun

hayırlı bayramlar herkese... bana bayram gelmedi her zamankinden daha kötü bir bayram sabahı.. neyse hayırlısı..

benden büyüklerin ellerini öpüyorum ebrar abla kardelen abla kim benden büyükse paralarınızı kargoya verebilirsiniz:) burdan öptüm ellerinizi hee mercimekte öpüyor onun parasınıda kargoya verebilirsiniz

neden cnm iyi değilsin hayırdır inşallah? aminn seneye görebilecekmiyiz bakalım..

şikayet etmiyroum teyzesi ama cidden rahatsız ediyor.. Rabbim sizede böyle şikayetler nasip etsin.. mideniz bulansın, ağrısın, ekşisin, canınız bişiler çeksin durmadan aminn...
adresi gönderiyorum

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

HAYIRLI BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avuçlarınıza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. .

Günahlarımız kum tanesi kadar az, sevaplarımız nisan yağmurları kadar bol olsun. Bu mübarek günde amel defterimiz sevapla dolsun. .

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle . . .

Bugün yüzümüz gülmekten solsun, miden beş kilo şekerle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun, bayramınız şekerli olsun

Son düzenleme:
kızlar jerkese iyi bayramlar diliyorum, inşallah senye isteyen herkes bebğiyle kutlar bayramını, hepinşze sağlıklı huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum...

banucum hoşgeldin cnm..annecigin nasıl oldu tatlım?
Çok şükür iyi eve geldik sonunda.
Annem iyi bebişte iyiymiş annemle bugün hastahaneden çıktık bebişimiz heralde cuma gelir.

Telden okuyodum ama yazamıyorum hastahanedeydim.

banum geçmişde çok birikmemişti ama nerde kaldın kuzum biz yatıcaz artık heee
Telden yazamıyordum ondan be canım.

Canım anca geldim dinlendim yatıp uyudum şimdi girdim.

Kızlar herkeesin bayramı mubarek olsun ben bu bayram hiçbiryere gitmedim şükür Annem hastahaneden çıktı bebişte iyi olucak inşallah herşey yoluna giricek inşallah hepinizi çok öpüyorum.

amin bitanemm ay elinden tutup dedin ya içim bi hoş oldu senin adına cnm benim yaa inşşşşşş olacak bitaenm inşallahhh.
cnm benim teysesi onları yer yerrrrr:)))inş cnm midende geçer yakında,çok zor kardeşimden biliyorum.
sagol taltımmm seninde...aminn inşallahh..
niye kız noldu hayırdır..sıkma canını..harçlıgını kargoya verdim:)))
Kızlar herkeesin bayramı mubarek olsun ben bu bayram hiçbiryere gitmedim şükür Annem hastahaneden çıktı bebişte iyi olucak inşallah herşey yoluna giricek inşallah hepinizi çok öpüyorum.
cnm hadi geçmiş olsun..çok selam söyle annecigine..acil şifalar banum...dün mesajı aldım ama buraya yazamadım kızlara yaa..

ben de bir gün aranıza katılmak istiyorum. önce ilk hayalim gerçekleşmeli. evlilik sonra, inşallah sonra da çocuğum ( çocuklarım ) olacak. inşallah....

selam kızlar.......bizim beğen butonuna ne oldu? ben mi göremiyorum? napıyorsunuzzzz iyimisinizZ??? ben evde kös kös oturuyorum pijamalarımı bir banyo yaparken cıkarttım onun dısında hepüstümdeler düşünün siz artık..
offf offf sıkıldım pek bi...ne çikolata yedim ne tatlı off off kadayıf yapan olsada gönderse bi...

tmm geldi kargo sağol ooo baya bnkör davranmışsın :) öptüm ellerinden

şimdi soru size canım bazen birşeyler istiyor.. düşündüğümden olsa gerek.. eşime diyorum git al diye ama hiç istifini bozmuyor parası yok biliyorum ama napıyım ya.. bu adamla evlenmem büyük hataydı zaten birde çocuk yaptım.. hadi hayırlısı..

cnm çok mu setler ıstıyor cnnın.ama yemen lazım canının ıstedıgnı :S
moralını de bozma boyle dusnup de sen artık 2 canlısınn

herkesenin ramazan bayrami müberek olsunrabbim nice ramazan-i seriflere ve ramazan bayramlarina bizi saglik,sihhat,afiyet ve sevdiklerimiz ile ulastirsin insallah.bayram yogunlugu topigede yansimis,neyse bayram sonu bol bol görusuruz artik..

kardelen49 bu gunlerde gelmesi lazim,özledim arkadasimizi ya.....
kardelenim tatile cikmis,iyi tatiller canim...
ebrarim sende yogunsun sanirim...
banucum,annen rahatsizmis gecmis olsun,ayrica yiyenin dogmus,rabbim hayirli evlat eylesin insallah.
derinim,sevcanim,pelinim,derdam,birsenim,lagmiram,ranam,ugurboncugum,unuttuklarim muhakkak vardir.kusura bakmayin kizlar,hepiniz iyisiniz insallah?

canım ya hayırdır nolduki yine çocuklarmı yoksa
sanada hayırlı bayramlar bebişinin harçlığını koydum kargoya tatlım kusurabakma size layık değil emme :)))))
saol kanka sanada hayırlı bayramlar öptüm çok çok
canım iyi bayramlar iyi tatiller öpüyorum seni
ALLAHIM seneye yavrularımızla bayram yapmayı nAsip etsİn İNŞALLAH

HERKESE TEKRAR HAYIRLI GÜZEL MUTLU BAYRAMLAR
amin inşallah canım sanada hayırlı bayramlar
kızlar jerkese iyi bayramlar diliyorum, inşallah senye isteyen herkes bebğiyle kutlar bayramını, hepinşze sağlıklı huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum...
amin canım sanada hayırlı bayramlar gerçi son gün oldu ama :))
banucum çok sevindim canım çok şükür
seninde bayramın mübarek olsun öpüyorum seni canım
cano konuştuk zaten ama yinede hayırlı bayramlar sanada
naparsın cano bizede nasip olur umarım
öyle düşünme canım inşallah herşey yoluna girer kocişinin parası olurda istediklerini alır
canım sennde bayramın mübarek olsun
evet yoğunluk vardı ama bitti şükür gerçi üzülüyorumda ....

selam kızlar.ya benimde adetim 5 gün geçti dün test yaptım ama bişii çıkmadı.sabah yaptım tek çizgi olunca kızdım testi düz değildi fırlattım öyle.:))15 dk sonra tekrar baktım 2. çizgi çıkmış ama ilki gibi belirgin değil.bende çok oynattım ya ondan diye düşündüm.idrar emici yerden çıktı göstergenin oraya geçti tabi.acaba ondanmı diye bugün hep onu düşünüyorum.inşallah vardır 4 yıldır her ay bekliyorum.bu ay adet görsem doktorumla tüp bebeği görüşecektik.normal yolla kalabilirmişim ama ben beklemek istemediğim için tüp bebek dedim.offf kafam ççooook karışık yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…