selamlar canım arkadaşlarım şimdi eve geldim ve hemen size yazmak istedim aslında kelimeler yeticekmi onuda bile miyorum .hayatımın enkeyifli ve en hüzünlü dakikalarını yaşadım .yarım saatcik bir görüşme ve yağmur dolu bir bulut gibi çıktım dışarı.
en başından başlıyım isterseniz okadar heyecanlıydıkki giderken kalbimizin sesi heralde dışarıya çıkıyodu .neyse girdik içeri bağışımızı yaptık .tabi bazı götürdüklerimiz büyükmüş onları değiştirmek üzere geri verdiler .kayıt yapıldıktan sonra içeri girdik .çıktık yukarı kocaman bir salon ve içinde 8,9 çocuk 2 tanesi erkek diğerleri kız .biz girer girmez çok sevindiler .öğretmenleri ablalara hoşgeldiniz diyin dedi onlarda hoşgeldiniz dediler .hadi bakalım dedi öğretmen ablalarla oynayın sohbet edin .o lafı duyar duymaz etrafımızı sardılar .inanılmazdı anca yaşamak gerek .biz isimlerini soruyoruz onlar başka şeyler soruyo ama hemen kaynaştık .hele bizim gelin direk oyunlar oynamaya başladı .ece vardı bitane bana gelip beni kucağına alırmısın dedi aldım kucağıma öyle sarıldıki

ve öyle öptükki birbirimizi .biliyomusunuz kızlar hepsinde aynı şey var koklayarak öpüyolar

nasıl bir özlem Allahım .okadar savunmasız okadar yanlızlarki .büşra,kübra,kardelen,ece,gamze,efecan,abbas hepsi kucağıma tek tek geldi .okadar tatlılrdiki anlatamam ya

hepsiyle bol bol kucaklaştık .daha biri inmeden diğeri benide al diyodu .sonra ece bana dediki başını açarmısın saçlarınla oynuycam

kız kardeşimin ve gelinimizin hep saçlarıyla oynadılar .bitanesi diyoki sen nekadar güzelsin .asıl güzel olan onlardı meleklerdi canlarım yaa .neyse oyunlar kucaklaşmalar ve öğretmenleri dedi artık veda vakti .içimiz gitti sadece yarım saat

öyle dedi ve biz hadi öpelim sizi dediğimizde hepsi bir kenara oturup elerini bağlayıp öpmeyin gidiyosunuz dediler

offff kızlar çok kötü oldum o ana kadar okadar mutluydumki ama onların üzülmesi bitirdi beni .kübra geldi yine kokulu kokulu öptü beni boynuma sarıldı

ben kendimi tutamadım süzüldü yaşlar gözümden şuan olduğu gibi

biz yine gelicez dedik ama onlar biliyolar giden gelmiyo .çocuk ruhu işte .onları Allaha emanet edip yaşl gözlerle çıktık .ama şunu söylemeden edemiycem çok güzel bakılıyorlar SEMİHA ŞAKİR ÇOCUK YUVASI çalışanlarını kutluyorum .yavruların hepsi pırıl pırıldı mis kokuyolardı .hatta dışarı çıktık kızkardeşim dediki abla ellerini kola bak nasıl kokuyo .gerçekten öyle melek kokuyodu .ALLAHIM oyavruları herşeyden korusun inşallah hayırlı yuvaları olur çok dua ettim çıkışta .halada ediyorum .inşallah onlar sahiplenicek güzel yürekli insanlar olur .RABBİM bizlerede tatlı tatlı evlatlar verir inşallah .buarada odalarını gösterdiler minicik yatakları var kızların örtüleri pembe erkeklerinki mavi odaları ayrı .ama inanılmaz güzeldi yaa .dedimya anlatmak imkansız oduyguyu yaşamak gerek .şuanda duygu yüklüyüm ama sizle paylaşmak istedim .hepinizinde benim kadar heyecanlı olduğunuzu biliyorum canlarım .