canım hayırlısı olsun inşallah bekletmeden gelir meleğinalıştım canım daha ii bir yerdeyız evet canım biraz ara verdik kürtajdan sonra yeni korunmayı bıraktık bundan sonra beklemedeyım nasip hayırlısı olsun
canım hoşgeldin dua yapılmadı henüzesselam canlar geçmişi okumadım duayı yaptınızmı?
birde turkuazı merak ettim yazdımı hsg nasıl geçti acaba ?
ya canım ben daha hastalanmadım adetin 3. günü gel dedi eşimde beni bekliyo aynı gün gidicez
bu arada ben çıkıyorum duayı okuycam gelemzsem şimdiden aminnnnnnn
tamam abla haber gelmesse ben okurum birsenin duasini
boncugum sagol canim benim bekarlik zamanima ozeniyom iste kiz yarin bitiyo zaten bes gunluk bi perhiz
tosti evet canim daha once hic konusmamistik ama ben hosgeldin demek istedim
anladım bitanem bende hiç farketmedim aslında renkli yazabilse duayı okuyanlar daha net olucakebrarım emın degılım cnm belkıde gecenkı duaya yazmıstı
ben geldim kıslar..dua için..
geçmişi okuyamadım ama bi ara okuyup alıntılıcam canlar hiç vaktim olmadı ama içimde kalır okumazsam:
turkuazım geçmiş olsun cnm.ebuşum verdi güzel haberi çok şükür açık çıkmış tüplerinn çok sevindim tatlım...
boncugumm o görüntüleri Allahım bilir tabi ..başta düşündüm melekler öyle basit bi şekilde kameraya yansırmı ki diye...yok canım dedim hep.inanmadım..ama mantıklı düşününce neden olmasın dedim...belki de rabbim insanlara ibret olsun diye gösterdi bilemeyiz Allah bilir..normalde görünmemeleri gere..yani görünseler bile öyl herkese görünmez.diyelim çeken kişiye göründü ama bu sefer camera nasıl kayır aldı herkes gördü..ay kafam karışıyo cano bilemiyom..ama çok etkilendim ne yalan diyim..
ay kızlar ya üç gündür içiyom progestanı yan etki yapmamaıştı.
bugün içtigim yaptı ya şuanda başım felaket dönüyo...bide aagıma bişey oldu bıçak batıyo yere basamıyom..durup dururken oldu yaa bu ne şimdi((
ben geldim kızlar inanın pc bozuldu giremedim ama duamı okudum
ebrarım kusura bakma inan akşam eşim geldiğinden beri uğraşıyo kusura bakmayın ama okudum tekrar diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?