Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30bitti
DERİN..........................30bitti
TUĞÇE.........................30bitti
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20bitti
TURKUAZ......................20bitti
KARDELEN49...............20bitti
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20bitti
EBRAR..........................20bitti
BİRSEN........................13bitti
AYŞEN.........................20bitti
MAVİŞ..........................20bitti
FLAN............................20bitti
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

derinim geçmiş olsun bişey diyimmi obanmada olur nedenini bilmiyorum ama sanki ayağımın içinde batan bişy var gibi
tamam kuzu önemli değil sen bak işine sonrada amin dersin öptümmm

yapma yaa
noldu anlamadım kıss..kramp girer gibi ama daha degişik.birden oldu basamıyom((
inş kas gerilmesi falandır..bitkisel yagla ovayım gleince...

hoş geldin canım nerelerdeydin gözüm yollada kaldı yavyum yaŞenizŞeniz

sevtunum bugün bizim pazarımız meyve sebze aldık kışlıklarımı çıkardım bide pc bozuldu anlayacağınız kaldım ortada haberiniz olsun bidaha bi aksilik olursa mutlaka okundu bilin 2 elim kanda olsa okurum sen nasılsın canım olumunekankayizsmile

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ALEYNAMIZA KATINDAN HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

canı gönülden aminnnnnnnnnnn
aleynama rabbim katından
hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TOSTİ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------21EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

KASIM AYI LİSTEMİZ

TURKUAZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 KASIM
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 KASIM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SAMYELİ26----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
amin ebrarcım cok güzel düşünmüşsünüz ayetel kürsü okumayı
bu hafta kime okunacaksa bende alayım

AMİN AMİN SU MÜBAREK GECENIN YÜZÜ HÜRMETINE EN KISA ZAMANDA KAVUSUR INSALLAH MELEGINE ALEYNAM:Saruboceq::Saruboceq:

nasıl oluyum çok şükür iyiyimde eltim salagı moralimi bozdu kız bu kadın neden böyle cıcık geçmişi okuduysan anlarsın eşimi beklıyorum gelmedi daha iyi kız pazar uygunmuydu bakalım canem burası çok pahalı bu kışta ayvayı yedik donduruculara dalıcaz anlıcagın bu gidişle iyiki koymuşum ama malesef bu sefer melemen koyamadım çok pahalıydıakannehirakannehirakannehir

amin ebrarcım cok güzel düşünmüşsünüz ayetel kürsü okumayı
bu hafta kime okunacaksa bende alayım

saol canım evet iyi oldu
artık haftada 2 kişiye okuycaz
haftaya bugün iki işinin duası yapılcak
tamam senide listeye ekliyim
sen nezamandır bekliyodun bebeğini canım
ona göre sıraya koyup okuyoruzda

DUYURU
kızlar ben bişey düşündüm nedersiniz bilmiyorum ama bana mantıklı geldi
şimdi duayı 3 günde bir yapıyoruzya haftada bir olsun perşembe akşamları
ama iki kişiye birden liste yapalım duada iki kişiye yapılsın .hem zaman olur hemde mübarek akşamda iki arkadaşımız dua alır .hepinizin fikrini bekliyorum nedersiniz canlarım?

ugur böcegi teşekkür ederim eklemişsin kuzum
ebrarcım ben mayısta bebeğimi kaybettim kuzum

canlar dualarınız kabul olsun inşallah oğluşumun ateşi çıktı onunla ilgilenmeliyim hepinizi öptüm iyi olursa tekrar gelirim bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…