Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayalim ne demek canım ne zaman istersen anlatırım detaylı konusuruz..kırılmam canım anlıyorum insanın önemli işleri oldugunda rahat okuyamıyo..bak bende bu gece okuyamadım bi yandan okumaya çalışıyom ama meraklanıyom:))

mızmızım kanaman olmuş canım ya ama bebiş iyimiş şükür sevindim.çok dikkat et kendine canım...

flancım sagol cnm..evet ilaçları kullanıcam bakalım neler olacak..inşallah teket teker hepimiz hamile kalıcaz..

queen aramıza hoşgeldin tatlım:)

iyi geceler hayalim....

hu hu ben geldim
amanın nekadar kalabalığız
hoşgeldin canım ben de burdayım herifi uyttum kaçtım yataktan hehehe

ne okuyonuz yahuuu bana da deyin ben de okuyayım....

ebuşumm hoşgeldin canommmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

güle güle hayalim canımŞeniziyi bak kendine tatlım Allaha emanet ol...opuyorumnanaktan

ebrarım bu arada duyurunu okudum ve katılıyorum canım..bencede çok mantıklı olur.zaten haftada iki tane okuyoruz her halukarda...perçembe günü olması ayrıca çok iyi olacak iyi düşünmüşün bitanemŞeniz

iyi geceler hayalim....

hoşgeldin canım ben de burdayım herifi uyttum kaçtım yataktan hehehe

ne okuyonuz yahuuu bana da deyin ben de okuyayım....

kaydirigubbakcemile3delüşşş geçmişi diyoruz..hayal okuyamadım bana yazmışın falan dedi de...bende tam okuyamaım işlerim vardı ama şimdi okuyom dedim:)

kaydirigubbakcemile3delüşşş geçmişi diyoruz..hayal okuyamadım bana yazmışın falan dedi de...bende tam okuyamaım işlerim vardı ama şimdi okuyom dedim:)

heee anladım bu geçmişle ilgili herkesin derdi aynı hep kaçırıyosss.... bugün kardeloşum bile kızdı bana....kaydirigubbakcemile3

kızlar hoşbuldum net inanılmaz yavaş naapcam bilmiyorum deli oldum resmen
geçmişede bakamadım
ama kardeloşun canı sıkkın galiba üzüldüm tam tedavi sırasında inşallah herşey yoluna girer yaa .kıyamam arkadaşım üzülme lütfen

hu derin bende burayım ama bana slm yokmu :2:

bende aynısını sana dicektimkaydirigubbakcemile3selam olmaz mı sana kız aşkolsun cnm..geçmişe bakayım drrken felegim şaştı zaten:bbo:
peloşumm sen napıyon kıss çıktınmı burda mısın huu:)

kızlar bi süt ısıtıp içmelik zamanım var..benimki hadi dedi demin..daha işin varmı yatalım dedi...salonda kaldı adam gene gitmez bensis yatagaboshayallersmile

derinim mantıklı değilmi kuzum saol desteğin için
hem 1 hafta süre olucak hemde mübarek günde yapıcaz duayı

saol derinim kız özledim sizi napııym nazlanıyım ecik dedim
tugcalcım banyodan sonra sürüyosun annem yapmıştı bana

bwen bu gece uyutup kaçtım haahhaha kuzum hasta olucak heralde faretmedi bile yataktan kalktığımı...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…