saol derinim kız özledim sizi napııym nazlanıyım ecik dedim
tugcalcım banyodan sonra sürüyosun annem yapmıştı bana
kızlar kaynanam evden kacmısssss bınmıs ıstanbula gıtmıs
kocasıyla kavga etmıslerrrrrrr:2:
geçen sene yapmıştım demek benim ki dökenmiş bak saol uyardığın için neden yanlış anlıyım balımtugcalcım yanlış anlama ama ısırgan biraz tehlikeli neden biliyomusun iyi bi yerden alma lazım ısırgan iki çeşit bildiğim kadarıyla biri dişisi diğeri erkek olan biri saş çıkmasına diğeride kılların dökülmesi için kullanılıyo
ben iyiym çok şükür...ay kızlar delirmek üzereyim niye böyle oldu bu pc anlamadım çıldırtcak beni
tuğçem,derdam,semram,derinim,pelinim iyisiniz değilmi kızlar
mız mız cım öncelikle merhaba naılsın
üzüldüm canım can sıkıcı bir durum inşallah barışırlar
anam mızmız gerçektenmi yaa vayy anasını kafayımı yemiş kız koca kadın hay yarabbim
valla canım güdüz iş oluyo gecede kociş izin vermiyo bende bi yol buldum benim herifin süt içince uykusu geliyo bende artıkın süt verip uyutu veririm gari
hayyy Allah'ım ne kadar merak etmişlerdir koca kadın... inşallah barışırlar da tez vakit döner evine....ay cnm kusra bakma slm sabah vermeden daldım heycandan ıyıyım sen nasılsın
valla sacma sapan bır denenle gıtmıs araba yuzunden
hıc kımseye haber vermeden koca kadın ya
cocuklar sabaha kadar aradılar hastaneler akrabalar su bu sabah bır ogrendık ıstanbulda
evet cnm çok iyi düşünmüşsün dedigin gibi mübarek günde olucak en azından yani ben olur diyorum arkadasları bilemem tabi.derinim mantıklı değilmi kuzum saol desteğin için
hem 1 hafta süre olucak hemde mübarek günde yapıcaz duayı
iyi ettin kıs bizde özledik..hemen girip çıkıyosun muhabbet edemiyoz hiçsaol derinim kız özledim sizi napııym nazlanıyım ecik dedim
tugcalcım banyodan sonra sürüyosun annem yapmıştı bana
kaydirigubbakcemile3bakarsın gene saati kurmuştur emin olma o kadann:roflol:bwen bu gece uyutup kaçtım haahhaha kuzum hasta olucak heralde faretmedi bile yataktan kalktığımı...kaydirigubbakcemile3
kızlar kaynanam evden kacmısssss bınmıs ıstanbula gıtmıs
kocasıyla kavga etmıslerrrrrrr:2:
ay kızlar delirmek üzereyim niye böyle oldu bu pc anlamadım çıldırtcak beni
tuğçem,derdam,semram,derinim,pelinim iyisiniz değilmi kızlar
evet cnm çok iyi düşünmüşsün dedigin gibi mübarek günde olucak en azından yani ben olur diyorum arkadasları bilemem tabi.
iyi ettin kıs bizde özledik..hemen girip çıkıyosun muhabbet edemiyoz hiç
kaydirigubbakcemile3bakarsın gene saati kurmuştur emin olma o kadann:roflol:
ana tövbe tövbee..anam yok bu senin kocişininkiler azcık tuhaf heee..Allah yardımcıları olsun ne diyim..sende strese girme onlar için..bırak naparsalar yapsınlar.
hayyy Allah'ım ne kadar merak etmişlerdir koca kadın... inşallah barışırlar da tez vakit döner evine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?