Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tugcalcım yanlış anlama ama ısırgan biraz tehlikeli neden biliyomusun iyi bi yerden alma lazım ısırgan iki çeşit bildiğim kadarıyla biri dişisi diğeri erkek olan biri saş çıkmasına diğeride kılların dökülmesi için kullanılıyo

ay kızlar delirmek üzereyim niye böyle oldu bu pc anlamadım çıldırtcak beni
tuğçem,derdam,semram,derinim,pelinim iyisiniz değilmi kızlar

mız mız cım öncelikle merhaba naılsın
üzüldüm canım can sıkıcı bir durum inşallah barışırlar

kızlar kaynanam evden kacmısssss bınmıs ıstanbula gıtmıs

kocasıyla kavga etmıslerrrrrrr:2:

hadiiii yaaaa istanbulda varmı kadıncağızın kalacağı bir yer üzüldüm yaaaa......

geçen sene yapmıştım demek benim ki dökenmiş bak saol uyardığın için neden yanlış anlıyım balım

ay kızlar delirmek üzereyim niye böyle oldu bu pc anlamadım çıldırtcak beni
tuğçem,derdam,semram,derinim,pelinim iyisiniz değilmi kızlar
ben iyiym çok şükür...

valla canım güdüz iş oluyo gecede kociş izin vermiyo bende bi yol buldum benim herifin süt içince uykusu geliyo bende artıkın süt verip uyutu veririm gari

mız mız cım öncelikle merhaba naılsın
üzüldüm canım can sıkıcı bir durum inşallah barışırlar

ay cnm kusra bakma slm sabah vermeden daldım heycandan ıyıyım sen nasılsın
anam mızmız gerçektenmi yaa vayy anasını kafayımı yemiş kız koca kadın hay yarabbim

valla sacma sapan bır denenle gıtmıs araba yuzunden

hıc kımseye haber vermeden koca kadın ya

cocuklar sabaha kadar aradılar hastaneler akrabalar su bu sabah bır ogrendık ıstanbulda

ay ben liste yapıcaktım ama ne mümkün yedim kafayı resmen
valla koparsam şaşırmayın oderece yazdığım 5 dakikada geliyo resmen ya

valla canım güdüz iş oluyo gecede kociş izin vermiyo bende bi yol buldum benim herifin süt içince uykusu geliyo bende artıkın süt verip uyutu veririm gari

kızzz gece gece güldürdün beni... bizim herifler bunları bir okusa var yaaaa eyvah bizim halimize:roflol:

hayyy Allah'ım ne kadar merak etmişlerdir koca kadın... inşallah barışırlar da tez vakit döner evine....

derinim mantıklı değilmi kuzum saol desteğin için
hem 1 hafta süre olucak hemde mübarek günde yapıcaz duayı
evet cnm çok iyi düşünmüşsün dedigin gibi mübarek günde olucak en azından yani ben olur diyorum arkadasları bilemem tabi.
saol derinim kız özledim sizi napııym nazlanıyım ecik dedim
tugcalcım banyodan sonra sürüyosun annem yapmıştı bana
iyi ettin kıs bizde özledik..hemen girip çıkıyosun muhabbet edemiyoz hiç
bwen bu gece uyutup kaçtım haahhaha kuzum hasta olucak heralde faretmedi bile yataktan kalktığımı...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3bakarsın gene saati kurmuştur emin olma o kadann:roflol:
kızlar kaynanam evden kacmısssss bınmıs ıstanbula gıtmıs

kocasıyla kavga etmıslerrrrrrr:2:

ana tövbe tövbee..anam yok bu senin kocişininkiler azcık tuhaf heee..Allah yardımcıları olsun ne diyim..sende strese girme onlar için..bırak naparsalar yapsınlar.

yok yaaa kız hasta olcak galiba burnu falan tıkalı çok fena top atsan uyanmaz.... :çok üzgünüm:

hayyy Allah'ım ne kadar merak etmişlerdir koca kadın... inşallah barışırlar da tez vakit döner evine....

aılecek degısık ınsanlar oldukları ıcın hıc bırsye dıyemıyorum

bana dokunmasınlarda o degıl herkese rezıl olduk ya herkes sımdı soracak neden ne oldu bırseyde bılmıyorum gelde anlat

:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…