• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim ,tuğçem bende öpüyorum ikinizide konuşamadık yav bende kaçarım böyle sıyırcam galiba
derinim önemli değil kuzum hadi git kocişini kızdırma
iyi geceler canım arkadaşlarım

ben bır kere ustumden attım gerısı onlara kalmıs sonra gelıp laf etmesınler esımde yardım edıyo bana saolsun

ya kızlar bırsey sorcam kafam acayıp karısık

sımdı benım en son adet tarıhım normalde 22 temmuzdu

doktora ılk gıttıgımde bebek ıkı hafta gerı sana yenı bır adet tarıhı vercem dedı 7 agustos yaptı

sımdı pazartesı gıttım bebek bır hafta onde gıdıyor yanı 9 haftayken 10 hafta olmus sımdı ben adet tarıhımı ne yapacam anlamadım kııııııııııııı

ii canım senden naberrr nasılsın nasıl gidiyo derslerrr bebişimm

güle güle boncugum iyi bak kendine canım kolay gelsinn öptüm seni

saol kuzumm bende öpüyorumm

kuzum hoşgeldinnn nasılsınnn
takma kafana kuzummm stres yapmaa inşallahhh fayda edecekk ignen canım inşallah bu ay rabbim bebişini göbişine kondursun

aminnn kuzummm allah sendende razı olsunnn rabbimm cümlemizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah bi tanemm
tatlımm bu aralar gçmişe çok bakamıyorum yazarsan göremeyebilirim kuzum şu hastaları bi atlatayım ozaman sana soracam balım nerde nasıl çektirdin anlatmanı rica edecem bu ay kaldı zaten tatlım çektiremicem şu kafam bi rahatlasın konuşuruz hsg olayını olurmu tatlım yardımcı olursun bana
geçmişte anlatmışın saoll çok teşekkür ederim nolur kırılma okuyamadım diye inan 1 haftadır kendi hastalımı unuttum hastalara koşmaktan balımm kırılma okuyamadım diye olurmu bi tanem çokk öpüyorum seni kuzumm
inş.hayalim,inş.fayda eder,rabbim bu sefer ol der inş.hepimiz içinde.
iyi geceler canım vaktim var suan...

iyidir bebeğim dersler iyi gidiyor çok şükür yoğun oluyorum biraz ama işte akşamları gelebiliyorum uzun oturmayakaydirigubbakcemile3
anladım cano.
ay canım geçmiş olsun kıyamam ya üşüttü heralde
rabbim şifa versin kuzuna

sağol canım bizim sorunumuz mikropla bağışıklık kaza namıyor benim oğlum ilaçta fayda etmiyor doktorumuz kefir önerdi şimdilik onu kullanıyoruz canım sizler benim gibi yapmayın ben çok pipirikli büyüttüm onu çocuğum hiç mikrop almamış küçükken şimdide en ufak şeyden bile mikroba yenik düşüyo hemen ateşleniyo şimdilik ateşi biraz düştü uyudu :sıpam 1closedeyes:[/QUOTE]
çok geçmiş olsun semracım,rabbim şifasını versin,ama eğer benim çocuğum olsa,aynen mikropsuzluktan hasta olur,ben kendim bile hasta oluyorum,hijyen hijyen diye ölcem bigün.
heee anladım bu geçmişle ilgili herkesin derdi aynı hep kaçırıyosss.... bugün kardeloşum bile kızdı bana....:1:kaydirigubbakcemile3
ay çok utandım:kedi:
kızlar hoşbuldum net inanılmaz yavaş naapcam bilmiyorum deli oldum resmen
geçmişede bakamadım
ama kardeloşun canı sıkkın galiba üzüldüm tam tedavi sırasında inşallah herşey yoluna girer yaa .kıyamam arkadaşım üzülme lütfen
biraz daha iyiyim canım,sağol.

bwen bu gece uyutup kaçtım haahhaha kuzum hasta olucak heralde faretmedi bile yataktan kalktığımı...kaydirigubbakcemile3
eskiden benimkide farketmiyodu,ama artık kaçamıyorum.
kızlar kaynanam evden kacmısssss bınmıs ıstanbula gıtmıs

kocasıyla kavga etmıslerrrrrrr:2:
gerçekten mi,ay ne dicemi şaşırdım,bari kalmaya yeri var mıydı?
tamam canım saol ben de deniyim bari havlardan heralde acayip dökülüyo saçlarım kel kalcam yakında....:roflol:
bende kel kalabilirim.
valla canım güdüz iş oluyo gecede kociş izin vermiyo bende bi yol buldum benim herifin süt içince uykusu geliyo bende artıkın süt verip uyutu veririm gari
derdacım,seni çok özledim kuzum,bulduğun yol işe yararda,görüşürüz inş.
derıncım aynen dedıgın gıbı bunlar cok garıpler sankı bana yenı gelın evı terkedı bır kavgada evde kavga guurultu zaten hıc bır zaman eksık olmazkı

gecen yemeklerı yokmus gıttım bu halımle bırde onlara yemek yaptım hıcccccccccccc kımsenın dusundugu yokkı gelınız yaaaaa hersey bızden beklenıyo

bu kız dusuk tehdıtı var kanaması oldu kımsenın umru degıl kı
canım,kimse kimseyi düşünmüyo,o yüzden sen kendini düşünmelsin,çok dikkat et kendine,kanamanda varmış zaten,çok geçmiş olsun.
ben bır kere ustumden attım gerısı onlara kalmıs sonra gelıp laf etmesınler esımde yardım edıyo bana saolsun

ya kızlar bırsey sorcam kafam acayıp karısık

sımdı benım en son adet tarıhım normalde 22 temmuzdu

doktora ılk gıttıgımde bebek ıkı hafta gerı sana yenı bır adet tarıhı vercem dedı 7 agustos yaptı

sımdı pazartesı gıttım bebek bır hafta onde gıdıyor yanı 9 haftayken 10 hafta olmus sımdı ben adet tarıhımı ne yapacam anlamadım kııııııııııııı

o nu belirlemek dr un elindemiymiş,şaşığdımmmmm.

mrb kızlar nasılsınız,,, sabah hastaneye gittim. testi yaptırdım. öğleden sonra belli olacak.. hayırlısı bakalım. rabbim hayırlısını versin.

inş.hayalim,inş.fayda eder,rabbim bu sefer ol der inş.hepimiz içinde.

anladım cano.

sağol canım bizim sorunumuz mikropla bağışıklık kaza namıyor benim oğlum ilaçta fayda etmiyor doktorumuz kefir önerdi şimdilik onu kullanıyoruz canım sizler benim gibi yapmayın ben çok pipirikli büyüttüm onu çocuğum hiç mikrop almamış küçükken şimdide en ufak şeyden bile mikroba yenik düşüyo hemen ateşleniyo şimdilik ateşi biraz düştü uyudu :sıpam 1closedeyes:
çok geçmiş olsun semracım,rabbim şifasını versin,ama eğer benim çocuğum olsa,aynen mikropsuzluktan hasta olur,ben kendim bile hasta oluyorum,hijyen hijyen diye ölcem bigün.

ay çok utandım:kedi:

biraz daha iyiyim canım,sağol.

eskiden benimkide farketmiyodu,ama artık kaçamıyorum.

gerçekten mi,ay ne dicemi şaşırdım,bari kalmaya yeri var mıydı?

bende kel kalabilirim.

derdacım,seni çok özledim kuzum,bulduğun yol işe yararda,görüşürüz inş.

canım,kimse kimseyi düşünmüyo,o yüzden sen kendini düşünmelsin,çok dikkat et kendine,kanamanda varmış zaten,çok geçmiş olsun.

o nu belirlemek dr un elindemiymiş,şaşığdımmmmm.[/QUOTE]
kız kardeloş bak arı sütü iyi geliyomuş derdam söyledi senin de çok dökülüyo galiba ben denicem bir bakalım....

selam canlar nasılsınız?
ben bi geçmişi okuyim bayağı var eyvahedigeldismile
turkuazcım film sonucun iyi çıkmış canım inşallah bebeğine bir adım daha yaklaştın tatlım...

mrb kızlar nasılsınız,,, sabah hastaneye gittim. testi yaptırdım. öğleden sonra belli olacak.. hayırlısı bakalım. rabbim hayırlısını versin.
samyelicim günaydın inşallah hayırlı haberle gelirsin miniğin seninledir inşallah....

hayrlcumalar.gif

herkese selam kızlaropuyorumnanaktan

dün duamı okuyan ve duama amin diyen herkese tekrardan teşekkür ederim ALLAH razı olsun herkesten opuyorumnanaktan
dün gece gelicem diye cıktım gelemedim eşim rahatsızlandı ateşi yükseledi onunla ilgilendim bırakmadıda zaten gelemediyim için kusuruma bakmayın kızlar olumunekankayizsmile

gecmişi okudum ama alıntı yapamadım

kardelen catlatma igneni vurulmuşsun hadi hayırlısı olsun canım RABBİM emeklerini boşa cıkarmasınn İNŞALLAH

ayyyyy unuttum şimdi aklımda cok insan vardı
böyle olmuycak bundn sonra alıntı yapıyım unuttum yaaa

kızlar ben cıkıyorum sela verildi tekrarugrarım ben hoşcakalın

herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun olsun tekarardan İNŞALLAHopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canlarım allahım bütün etigimiz duaları kabul eder işşallah rabbim elerimi açtım bu mubarek günde sana sıgındım sen istersen ol dersen olur bana eyüp sabrı verde acım biraz dinsin allahım benim gibi bebek bekleyen arkadaşlara tez zamanda tattır rabbim boynumuzu bükük bırakmamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bebeklerimize hamile kalalım gene tekmelerini yaşayalım onu hissedip sevinelim rabbim hiç 29 haftanın üstüne çıkmadım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben benden çok seviyodunki aldın yanıma bir dogurdugumu görsem sag saglim söz sana bir çocugu giydiricem sevindiricem hep sana herzaman gibi secdede şükredicem bana bu saglıklı bebekleri verdigin için dicam sana eşlerimizin yüzleri gülsün arkadaşlarda bana katılırlar belki ama biz kendimizden vazgeçtik tek eşlerimiz mutlu olsum evlatlarını alsınlar kucaklarına diyelim yaradanım verdi bak muradımız oldu deyip kucaklarına verelim bizlerle grur duysunlar bazı dengesizlerde utansın kafamız dik gögüsümüzü gere gere artık çıkalım dışarı hep dışarı çıkıpta laf sokarlarmı acaba bana gene bişey derlermi diye korkmayalım allahım sen büyüksün o duyguyu yaşatırsın alahım bize sana hayırlı kul peygamber efendimize hayırlı ümmet olarak yetiştirelim allahım sen herşeye kadırsin bu mubarek cuma günü dualarımızı kabul etmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Kız show açın kolay hamile kalmak için kür vericekmiş dinleyim bakam kilo vermektende konuşulucakmış haberiniz ola bu arada merhaba herkeze:2::2::2: Kız sevaptır grip olmuşum üzerinize afiyet ne yapsamda geçer kırıklıgımda var

Back
X