Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş.hayalim,inş.fayda eder,rabbim bu sefer ol der inş.hepimiz içinde.ii canım senden naberrr nasılsın nasıl gidiyo derslerrr bebişimm
güle güle boncugum iyi bak kendine canım kolay gelsinn öptüm seni
saol kuzumm bende öpüyorumm
kuzum hoşgeldinnn nasılsınnn
takma kafana kuzummm stres yapmaa inşallahhh fayda edecekk ignen canım inşallah bu ay rabbim bebişini göbişine kondursun
aminnn kuzummm allah sendende razı olsunnn rabbimm cümlemizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah bi tanemm
tatlımm bu aralar gçmişe çok bakamıyorum yazarsan göremeyebilirim kuzum şu hastaları bi atlatayım ozaman sana soracam balım nerde nasıl çektirdin anlatmanı rica edecem bu ay kaldı zaten tatlım çektiremicem şu kafam bi rahatlasın konuşuruz hsg olayını olurmu tatlım yardımcı olursun bana
geçmişte anlatmışın saoll çok teşekkür ederim nolur kırılma okuyamadım diye inan 1 haftadır kendi hastalımı unuttum hastalara koşmaktan balımm kırılma okuyamadım diye olurmu bi tanem çokk öpüyorum seni kuzumm
anladım cano.iyi geceler canım vaktim var suan...
iyidir bebeğim dersler iyi gidiyor çok şükür yoğun oluyorum biraz ama işte akşamları gelebiliyorum uzun oturmayakaydirigubbakcemile3
ay canım geçmiş olsun kıyamam ya üşüttü heralde
rabbim şifa versin kuzuna
ay çok utandım:kedi:heee anladım bu geçmişle ilgili herkesin derdi aynı hep kaçırıyosss.... bugün kardeloşum bile kızdı bana....kaydirigubbakcemile3
biraz daha iyiyim canım,sağol.kızlar hoşbuldum net inanılmaz yavaş naapcam bilmiyorum deli oldum resmen
geçmişede bakamadım
ama kardeloşun canı sıkkın galiba üzüldüm tam tedavi sırasında inşallah herşey yoluna girer yaa .kıyamam arkadaşım üzülme lütfen
eskiden benimkide farketmiyodu,ama artık kaçamıyorum.bwen bu gece uyutup kaçtım haahhaha kuzum hasta olucak heralde faretmedi bile yataktan kalktığımı...kaydirigubbakcemile3
gerçekten mi,ay ne dicemi şaşırdım,bari kalmaya yeri var mıydı?kızlar kaynanam evden kacmısssss bınmıs ıstanbula gıtmıs
kocasıyla kavga etmıslerrrrrrr:2:
bende kel kalabilirim.tamam canım saol ben de deniyim bari havlardan heralde acayip dökülüyo saçlarım kel kalcam yakında....:roflol:
derdacım,seni çok özledim kuzum,bulduğun yol işe yararda,görüşürüz inş.valla canım güdüz iş oluyo gecede kociş izin vermiyo bende bi yol buldum benim herifin süt içince uykusu geliyo bende artıkın süt verip uyutu veririm gari
canım,kimse kimseyi düşünmüyo,o yüzden sen kendini düşünmelsin,çok dikkat et kendine,kanamanda varmış zaten,çok geçmiş olsun.derıncım aynen dedıgın gıbı bunlar cok garıpler sankı bana yenı gelın evı terkedı bır kavgada evde kavga guurultu zaten hıc bır zaman eksık olmazkı
gecen yemeklerı yokmus gıttım bu halımle bırde onlara yemek yaptım hıcccccccccccc kımsenın dusundugu yokkı gelınız yaaaaa hersey bızden beklenıyo
bu kız dusuk tehdıtı var kanaması oldu kımsenın umru degıl kı
ben bır kere ustumden attım gerısı onlara kalmıs sonra gelıp laf etmesınler esımde yardım edıyo bana saolsun
ya kızlar bırsey sorcam kafam acayıp karısık
sımdı benım en son adet tarıhım normalde 22 temmuzdu
doktora ılk gıttıgımde bebek ıkı hafta gerı sana yenı bır adet tarıhı vercem dedı 7 agustos yaptı
sımdı pazartesı gıttım bebek bır hafta onde gıdıyor yanı 9 haftayken 10 hafta olmus sımdı ben adet tarıhımı ne yapacam anlamadım kııııııııııııı
çok geçmiş olsun semracım,rabbim şifasını versin,ama eğer benim çocuğum olsa,aynen mikropsuzluktan hasta olur,ben kendim bile hasta oluyorum,hijyen hijyen diye ölcem bigün.inş.hayalim,inş.fayda eder,rabbim bu sefer ol der inş.hepimiz içinde.
anladım cano.
sağol canım bizim sorunumuz mikropla bağışıklık kaza namıyor benim oğlum ilaçta fayda etmiyor doktorumuz kefir önerdi şimdilik onu kullanıyoruz canım sizler benim gibi yapmayın ben çok pipirikli büyüttüm onu çocuğum hiç mikrop almamış küçükken şimdide en ufak şeyden bile mikroba yenik düşüyo hemen ateşleniyo şimdilik ateşi biraz düştü uyudu :sıpam 1closedeyes:
turkuazcım film sonucun iyi çıkmış canım inşallah bebeğine bir adım daha yaklaştın tatlım...selam canlar nasılsınız?
ben bi geçmişi okuyim bayağı var eyvahedigeldismile
samyelicim günaydın inşallah hayırlı haberle gelirsin miniğin seninledir inşallah....mrb kızlar nasılsınız,,, sabah hastaneye gittim. testi yaptırdım. öğleden sonra belli olacak.. hayırlısı bakalım. rabbim hayırlısını versin.