aminn inşevet sıra sende kuzum
amin inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin rabbil alemin
ya kızlar benimde kaçmam gerek
kociş cumadan gelince çıkıcaz anneme gidicem kaçgündür gidemedim
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere canım arkadaşlarım
eboşum kısss adetiim bitmese aleynama nasıl okuyucam hsg nasıl çekilcem kısss
kaydirigubbakcemile3
ayşenim kolay gelsin kuzum...
kuzu nebiliyim ya unutuyorum ablanızı idare edin valla
aklımda kalmıyo inanki :kedi:
kolay gelsin tugcem,Allah zihin açıklığı versin:)kızlar bende çıkıyorum ders çalışıyım acık öptüm sizi görüşürüz....
tuğçem ,tutişim öpüyorum sizi
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!
esselam canlar cumamız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
hastalara şifalar dertli kullarına devalar versin
peygamberi efendimiz ahirette şefaatçimiz olsun dualrımız kabul olsun inşlhhh tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
AMİN
flancım sende burdasın sanada selam canım nasılsın?
iyiyim canımcım ne olsun bugün yine boğazlarım şiş uyandım ıhlamur içiyorum
sabahtan beri yeni oturdum cumaya kadar bitirim kuran okuyim dedim ama sadece cuma suresini yetiştirdim
sen nasılsın canımcım
sağol bir tanem ama ben günlük destan yazıyorum ya yazarken seni kaçırmışım hayırlı cumalar canım eksik dua kalırsa alırım canım bilgin olsun gerçi liste tamam şu anda da bir aksilik olursa alabilirim a.s.
şimdi teyzemle telde konuşuyodum ona yakınıyodum bu dertten kesdircem gitcem dedim kafamçokkarıştı
benim acayip dökülüyo görseniz inanmazsınız dün eşim dedi doktora gidelim böle olmaz anormal dökülüyo diye
bende tiroit var o yaparmış bilmiyorumkismile
oncağız saçı uzattım bu kadar şimdi kestirmek koyuyo ama kestircem küt yapcam delikafadulden
yapma canım ya çok üzüldüm inan kendim hamile kalmış gibi sevindim inanmazsınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben işşallah birdahaki aya canım SAMYELİCİM ÜZME CANIM SAKIN KENDİNİ ALLAHTAN BÖYLESİ DAHA HAYIRLIDIR BELKİ:teselli::teselli::teselli: SENİ SEVİYORUM KIZ ALLAHA DUA EDİCEM BİDAHAKİ AY BOŞ ÇEVİRMESİN MEVLAM SENİ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mafoldumbenselam canlarım şimdi samyeliyle görüştüm
malesef değeri düşmüş yani tutunamadı bebişi mafoldumben
arkadaşımıza çok geçmiş olsun dilerim önümüzdeki ay hiç uğraşmadan gelir minişi
moralim çok bozuldu yaa offf
canım kusura bakma ya inanki unutmuşum yazmayı
onu vaktim olduğunda halledicem olurmu tatlım
şimdi çıkmam gerek görüşürüz
mafoldumbenselam canlarım şimdi samyeliyle görüştüm
mafoldumbenselam canlarım şimdi samyeliyle görüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?