Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNAN BENİ ÇOK MUTLU YAPTIN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM CANIM DEMİN KONUŞTUM ELTİMLE DİYO MİDEM BULANIYO KAHVERENGİ AKINTI GELİYOMUŞ BANA DEDİ ARTIK HİÇ UMRUMDA OLMAZ LAF SOKUP DURUYO İŞİM OLMAZ ÖYLESİYLE ALLAHA HAVALE ETTİM BEN ONU CANIM YA ALLAH BİLDİGİ GİBİ YAPSIN BANA NISPET YAPIP HALEN DURURYO BEN ACIMI YAŞIYORUM O MUTLULUGUNU HAVA ATICAKYA BANA ALLAH NE KADAR BÜYÜK KANAMASI OLDU GERİZEKALININ KAFASI BASMIYO YA ALLAHIM BU KANAMA NEDEN OLDU DEMİYO GALIBA SA-LAGA YATIYO DELİ GİBİ BİŞEY KIZ BU KARI :mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

samyelım hayırlısı olsun cnm ama 9 da hamıle oldugunu göstermıyormu adetın gelmedıgı sürece ümıt var bence ınsallah bır mucızeyle adetın gelmezde sevınırız hep beraber

yok gülüm öyle deme hamileyken diş ağrısı çok kötü oluyor tedavide olamıyorsun sen şimdiden tedbirini al küçük eltim hamileyken dişinin ağrısı tuttu kafayı duvardan duvara vurdum yenge dedi inanki çünkü bebek anne karnıda herşeyi alıyor ya kalsiyum eksikliğide en hassas yer olan dişleri vuruyor bilgin olsun hiç zaman geçirme derim bena.s

önemli değil cnm nasılsn....hihoyyyt

HAMDOLSUN İYİYİM CANIM EVDEN ÇIKMAK İYİ GELMİYO BANA BEN ABLAMLA NETTE KONUŞUYORUM OGLUŞUM VAR 9 AYLIK ELİME DOGDU KERATA HERŞEYİNİ BEN KARŞİLADIM KENDİMİNMİŞ GİBİ KIZ PEK DADLU OLMUŞ BİR ŞİRİNLİKLER YAPIYO SORMA ALLAHIM ANASINA BABASINA BAGIŞLASIN TEZ ZAMANDA BİZEDE NASİP ETSİN İŞŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pek çıkma zaten sen lohusasın daha hem çıkıp ne yapacaksın insanlar sapır supur konuşacak üzecekler seni ne gerek var?eşinin desteğiyle şu zor günleri bir atlat bir de bebeğin olsun inşallah ne gezmelere gidersiniz beraber:Saruboceq:

queen bee gelsende tanışsak sende kayserideymişsin merak ettim inankidelikafadulden

flan kaçar biraz işim var dönebilirsem dönerim yine çok çok öpüldünüzopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım beni düşündügün için sag olasın dedigin dogru dışarı çıkıyorum laf sokan sokana canımm ya sanki millet ne bilicek benim ne çektigimi bir laf varya akıl veren çok para veren yok ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

selam kızlar ayetel kürsileri okudum ben yazarsınız ismimin karsısın
sevtun sen düşük mü yaptın canım

samyelim geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm inan böyle olması daha büyüyüp gitmesinden daha kolay oluyo 6 ay öncede ben 2,5 aylık bebeğimi düşürdüm alışınca çok zor geliyo umarım bidahaki ay kendiliğinden oluşur bebişin

evet canım 20 hartalık ve 19 haftalık maleefmafoldumbenmafoldumben

2 düşük yaptın demek üzülme lütfen bende bir tane kaybettım cok zor evet biliyorum ama derdi veren rabbim sabrınıda veriyor peki neden olmuş dr ne dedi bir sebeb buldular mı

hoşgeldin canım cevap yazarken kaçırmışım seni tatlım kusura bakmaopuyorumnanaktangeçen kedi otunu sormuştum sana hatırladın mı?bilgi alabildin mi hiç?boshayallersmile

ewet sordm uyku içinmiş bende hapını kullanmıştm cnm biraz kötü kokuyo....

tşk ederim flanım sağolasın,Allah sana en yakın zamanda meleğin göndersin inş
:2:
kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....

samyelim çok üzüldüm,inş önümüzdeki ay kendiliğinden olur
üzülme ne olur:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…