geçmiş olsun canım benim boğazlarım her sene bir posta tutar ne hikmetse onda da en az 14 iğne yemeden ayağa kalkamam aman sen kendine dikkat et bana dönme sonraopuyorumnanaktan
unutur muyum bacım seni geçmişte sana bir sürü bir sürü şey yazdım bana hiç cevap vermedin bende sen beni beğenmiyorsun diye düşünüyordummafoldumbengel öpeyim seni birŞenizkız FLAN aşk olsun beni gene unuttun yoksa sen beni beyanmiyomusun bakalım hesenağlamasenağlamasenağlama
canım geçen kardelen 49 için de yazmıştım bu tiroid bezlerinin çalışmaması guatra sebep oluyor diye biliyorum o da ya gebeliği engelliyor yada sebepsiz düşüğe neden oluyor bir dr.gittin mi onun için?:1hug:
unutur muyum bacım seni geçmişte sana bir sürü bir sürü şey yazdım bana hiç cevap vermedin bende sen beni beğenmiyorsun diye düşünüyordummafoldumbengel öpeyim seni birŞeniz
kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....
canım zaten bende hipotroidi var ilaç kullanıyorum hergün yerimseniben
çok şükür guatr yok film felan çekip baktılar sadece beyinden gelen hormonda yavaş çalışma var :bbo:
sen nasılsın bu arada
anladım canım olmadığına sevindim çünkü bu yüzden bebeklerini kaybeden iki kişiyi yakınen tanıdım iyi diyelim iyi olsun be gülüm aynı bildiğin gibi işte beklemedeyim demiş miydim bilmiyorum bu arada dişlerimi yaptırayım dedim onunla uğraşıyorum eşiminde dişlerinde problem çıktı dişçiye gidince onuda zorla otuttum dişçi koltuğuna cüsselide biridir eşim ama korkuyor biliyor musun?ne gülüyorum ama onu o koltukta gördükçedelikafadulden
anlamadım kii,
niye değer düşer onuda bilmem
eşim görmeniz lazımdı,, süt almış, sabah akşam süt içiriyordu bana.. hiç bi iş yaptırmıyordu...5 günde olsa mutluydu canım benim.
eşim görmeniz lazımdı,, süt almış, sabah akşam süt içiriyordu bana.. hiç bi iş yaptırmıyordu...5 günde olsa mutluydu canım benim.
YOK KIZ BEN GÖRMEMİŞİM KUSURA BAKMA GELDE BARIŞAK ÖPEYİM SENİŞenizŞenizŞenizŞeniz KIZ KAFAM YERİNDE DEGİL İNANA BUGÜN TAM 25 GÜN OLDU MERCİMEGİMDEN AYRILALI EŞİM BİLE BİŞEY DESE NE DEDİN DİYE BİR DAHA SORUYORUM KAFAYI TIRLATIYORUM BEN GALİBA:roflol::roflol:senağlamasenağlama
anlamadım kii,
niye değer düşer onuda bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?