Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geçmiş olsun canım benim boğazlarım her sene bir posta tutar ne hikmetse onda da en az 14 iğne yemeden ayağa kalkamam aman sen kendine dikkat et bana dönme sonraopuyorumnanaktan

sağol kuzum bendede var boğaz şişşmesi illeti küçükken abim günde kaç dondurma yerdi ben bir dondurma bile yiyemezdim hemen şişerdi doktor 16 yaşına geldiğinde amelişyat edip alıcaz demişti tabi kaçış o kaçışş
büyüdükçe daha azaldı tabi ama yinede arada şişiyo anlamadan

kız FLAN aşk olsun beni gene unuttun yoksa sen beni beyanmiyomusun bakalım hesenağlamasenağlamasenağlama
unutur muyum bacım seni geçmişte sana bir sürü bir sürü şey yazdım bana hiç cevap vermedin bende sen beni beğenmiyorsun diye düşünüyordummafoldumbengel öpeyim seni birŞeniz

canım zaten bende hipotroidi var ilaç kullanıyorum hergün yerimseniben
çok şükür guatr yok film felan çekip baktılar sadece beyinden gelen hormonda yavaş çalışma var :bbo:

sen nasılsın bu arada

unutur muyum bacım seni geçmişte sana bir sürü bir sürü şey yazdım bana hiç cevap vermedin bende sen beni beğenmiyorsun diye düşünüyordummafoldumbengel öpeyim seni birŞeniz

YOK KIZ BEN GÖRMEMİŞİM KUSURA BAKMA GELDE BARIŞAK ÖPEYİM SENİŞenizŞenizŞenizŞeniz KIZ KAFAM YERİNDE DEGİL İNANA BUGÜN TAM 25 GÜN OLDU MERCİMEGİMDEN AYRILALI EŞİM BİLE BİŞEY DESE NE DEDİN DİYE BİR DAHA SORUYORUM KAFAYI TIRLATIYORUM BEN GALİBA:roflol::roflol:senağlamasenağlama

canım zaten bende hipotroidi var ilaç kullanıyorum hergün yerimseniben
çok şükür guatr yok film felan çekip baktılar sadece beyinden gelen hormonda yavaş çalışma var :bbo:

sen nasılsın bu arada

anladım canım olmadığına sevindim çünkü bu yüzden bebeklerini kaybeden iki kişiyi yakınen tanıdım iyi diyelim iyi olsun be gülüm aynı bildiğin gibi işte beklemedeyim demiş miydim bilmiyorum bu arada dişlerimi yaptırayım dedim onunla uğraşıyorum eşiminde dişlerinde problem çıktı dişçiye gidince onuda zorla otuttum dişçi koltuğuna cüsselide biridir eşim ama korkuyor biliyor musun?ne gülüyorum ama onu o koltukta gördükçedelikafadulden

kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....

CANIM ÜZÜLME KUZUM YA ALLAHIN BİLDİGİ BİŞEY VARDIR TAKDİRİ İLAHİ SİZ HEP BANA TESELLİ VERDİNİZ BAK BEN ALLAHIMA SIGINDIM SİZDE SIGININ BAK BENDE AGLARIM ZATEN AGLAMAYA YER ARIYORUM :teselli:teselli: ÜZÜLME BAK BENİDE ÜZME ZATEN MUSLUKLAR AÇIK BAK BEBEKLERİMİZ OLACAK ALICAZ HEP BERABER KUCAKLARIMIZA SARILICAZ ÖPÜP KOKLUCAZ BİR BAKMIŞŞIN BİR ARAYA GELMİŞİZ BEBEKLERİMİZİ SEVİYORUZ olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....

ayyy canım ne desem bilmiyorum çok üzüldüm canım... mafoldumbendemek zamanı değilmiş daha Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gelir miniğin... çok geçmiş olsun....

ayyy diş deme eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bende cüsseliyimdir sempatiksalakcinniama bende çok korkuyorum hastanede dişçinin kapısından bile geçemeye korkuyorum eyvahedigeldismile
ameliyat oldum o kadar korkup heyecan yapmadım düşün :bbo:
diş işi çok zor yaa
benimde dolgu olması gereken 2 dişim var eniştem dişçi gel yapalım diyo hep sallıyorum bakalım ne kadara kadar böle gidicez

eşim görmeniz lazımdı,, süt almış, sabah akşam süt içiriyordu bana.. hiç bi iş yaptırmıyordu...5 günde olsa mutluydu canım benim.

anlamadım kii,
niye değer düşer onuda bilmem

canım tutunamadı heralde ondan düşmüştür.. sonuçta sen erken dönemde yapmıştın test dimi 23 çıkmıştı belki daha sonra tutunamadı adetinle beraber de akacaktır bence... çok küçük çünkü....

eşim görmeniz lazımdı,, süt almış, sabah akşam süt içiriyordu bana.. hiç bi iş yaptırmıyordu...5 günde olsa mutluydu canım benim.

senağlama senağlamasenağlama senağlama
5 gün bile olsa onu yaşamak ne kadar tarifsiz bir duygu değilmi hiç yaşamadığım için hayal edemiyorum senağlamasenağlama

rabbim bizimde kucaklarımızı dolduracak bir gün inşlhh
sabırr sabır sabır

ayyy canım Allah berinden korusun yine olur inşallah busefer kendiliğinden bizim kocişler de ömür boyu yaşarlar o mutluluğu

biliyorum tatlım ama Allah beterin beterinden korusun öncede yazdım sana benim annemin 8 aylıkken karnında ölmüş ilk oğlu diğeride doğmuş 9 aylık olduğunda vefat etmiş birde öyle düşün kendini hasta edeceksin diye korkuyorum bak ben herşeyi kafaya taka taka hasta oldum şimdi ilaç keseceğim diye kendimi parçalıyorum eltinide takmayacaksın tek yolu bu çünkü o seni zayıf tarafından vuruyor ben kendimden örnek vereyim benim eltim benim üzerime 2 tane doğurdu ve sen doğuramıyorsun dedi arkamdan şimdi ne oldu bizim ailede dışlandı sürekli kaçıyor buradan çocukları bir orada bir burada sürünüyorlar herkes çocukları başından atmaya çalışıyor çocuklar anneden kopuyor ve ben ne diyorum doğurmakla anne olunmaz sadece biraz sabır keser döner sap döner gün gelir hesap döner gülüm ilahi adalete inan senyerimseniben

samyelicim geçmiş olsn cnm üzülme en kısa zamanda tekrar olurrr rabbim gnlüne göre versin tatlm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…