ya mavişe noldu yaa ay bibakıyım geçmişe moralim bozuldu çok bilmiyorumkismile
ya mavişe noldu yaa ay bibakıyım geçmişe moralim bozuldu çok bilmiyorumkismile
sevtunun mesajından önce benimki vardı demekki görmediniz kardelen hanım :umursamaz:
offf ya belki daha erkendir ay nediyeceğimi şaşırdım valla mafoldumbendoktor kalp atışlarını duyamamış canım ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tam kesin bişey yok canım,ama dr u biraz karamsar biri sanırım.yarın başka dr a da gitcek.
ah be ebrarım,nerdesin cano yaa?özledim seni kuzum.
belki tanır,kimbilir?
az bi tarif et bakalım kendini,bigün istanbul a gelirsem,belki bende tanırım seniaklinialirimsmile
sevtunum valla işim vardı canım sürekli nette duracak kadar vaktim olmuyo malesef yaa
işte gece geliyorum böyle gündüzleri hep yoğunluk yani
sen nasıl oldun canım
valla napıyım ya anca eve geldim kepengin kumandası bozulmuş
kociş dükkanda kaldı bende gidip diğer ortakdan kumanda aldım baya uzadı işimiz ondan
iyi kapris yapın bakalım sizlmaz:
demekki farklı düşünüyoruz neyse ben hoşbuldum zatenbana biri böyle yazsaydı,hoş geldin dedi diye sayardım ama neyssssseeee:umursamaz:
valla iyi olur aslında ben artık gelmiycek gözüyle bakıyorum açıkcası çünkü çok zaman oldu iyi olsunda gelmesin ama haber vermesini çok isterdim gerçekten merak ediyorumya şu yelize beyaz şov dan mesaj göndercem,aricam beyazı,abi yeliz seni çok sever,mutlaka programını izliyodur,arkedeşlerin seni bekliyo,bi kk ye uğra dedirttircem.sempatiksalakcinni
grip oldum canım ya gözlerim yanıyo annemgilde temizlik yaparken üşüttüm galıba:2::2::2:
evet sevtun çok çirkin hiç tanışma bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sahi sen bende neden kayıtlı değilsin guclubacismileguclubacismile
demekki farklı düşünüyoruz neyse ben hoşbuldum zaten
valla iyi olur aslında ben artık gelmiycek gözüyle bakıyorum açıkcası çünkü çok zaman oldu iyi olsunda gelmesin ama haber vermesini çok isterdim gerçekten merak ediyorum
geçmiş olsun canım allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?