kıslar ben kaçtım işlerim var gelebilirsem gelicem yine.öptüm.
tekrardan hoş geldin tosticimkuzu ev tasıdık tataıl yaptık netıde yenı bagdattık anca gelebıldım sen nasılsın
aleyküm selam derincim,sabah benim eski dr a gitcek,saat geç olunca randevu alamadı ama,yarın muayene eder heralde,durumu ciddi diye.Allah kabul eder inşallah canım..senden de razı olsun Allah...öptüm cnm.opuyorumnanaktan
aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
amin tugçemmŞeniz
sagol kuzum seninde..geç oluyo biraz ama napim gündüz yokum kiboshayallersmile
a.selam cnm..amin seninde:Saruboceq:Şeniz
çok sagol ayşencim yaa çok iyisin..ALLAH razı olsun canımŞeniz
he kıs yollarda kaldık ama çabuk atlattık şükür eve yakındık:))
ayy sizin durum bizden kötüymüş kıss..ay bende hep onu düşündüm zaten trafigi tıkayacaz şimdi dedim gidemezsek..ama kurtulduk:))
sen nasılsın cnm..hergün hepimize yazıyosun sagol tatlımopuyorumnanaktan
canım yaaa...inşallah bi dahakine sonuna kadar gitmek nasip olur..sıkma canını samyelim..(((
ben kalp atışı kaçıncı haftada oluyo hiç bilmiyom cnm ama bencede başka b doktorada görünsün.hemen kürtaj olmasın Allah korusun...doktor hatalarını görüyoruz...çok selamımı da söyle mavişe(
selam tosti..evi taşıdınız demek hayırlı olsun..
istanbulun neresindeydin cnm sen?
2 doktora gittiler kalp atışları yoktu kürtajla aldıklar beni soruyosan duydular çünkü geç döllenmiş dedi 2 doktorda 8 haftayı geçmıştı 9 haftalıktı sanırsambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile canım bak alttan mayene edilincekolay görünüyo kalp atışı eger kilo varsa yagdan zor anlaşılıyo yani bende ayıptır söylemesi biraz tombişimde :kedi::kedi::kedi: ondan görememişti benim kanamam oldugu için ben altan muayene ettirmedim doktorda etmedi aslında bişey olmaz ama bişey olursa sen yaptın dersin diye bakmadı ona söyle altan baktırsın 1 doktorla kalmasın 8 haftada kesin belli olurmuş kalp atışı normalde 6 haftalıkken benim arkadaşımın 6 haftalıktı duydugumuzdaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ikizleri var hani benim baktıklarım kızlar bak ben 6 haftalıkken gittigimde kendimce bana geç döllenmişin dedi hafta göstermiyo daha dedi ölçülüyoya 2 hafta sonra daha çagırdı dedi kalp atışı yok ama suyu kesesi ve bebk kordonu var buda ne demek oluyo dedim yani içinde bir bebek var dedi 9 haftanın içindeydim kalp atışını duydum ben zemuszemuszemuszemusama yavrum 19 hafta durdu annecigiylemafoldumbenmafoldumben allahım bir daha acı göstermesin ne deyim:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar size bir sorum var,kalp atışı kaçıncı haftada duyulur,nete yazdım ama sizden yaşanmış bilgi almak istiyorum.
sebebine gelince,mavi dr a gelmiş,7,haftada satla beraber ve dr kalp atışı yok,haftaya kürtaja hazırlıklı ol demiş,geç döllenme olabilir ama o çok düşük bi ihtimal demiş,kız napcanı şaşırmış durumda.
tekrardan hoş geldin tosticim
vereliniortak
aleyküm selam derincim,sabah benim eski dr a gitcek,saat geç olunca randevu alamadı ama,yarın muayene eder heralde,durumu ciddi diye.
canım,zaten alttan bakmış,üstten geörememiş.
inş.dr haklı değildir.
kızlar grip olmuşum çok fena hapsırmaktan anam agladı sabahtan beri:2::2::2: çok kötüyüm çok kırılıyo ya heryeriim bir çorba kaynatanım bile yok anlıyomusunuzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sevtun kimse yok bizden başka bu akşam sakin. eşim geç gelicek ama şansıma sakin bugün
aa geçmiş olsun ya yeni gördüm ben senin grip olduğunu.Annenin evini temizlerken üşüttün heralde:2:
sevtun kızımı yatırıyodum cevap veremedim kusura bakma canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?