sende sağol canım ne demek.Rabbim kabul buyursun inşallah.
evet canım çok şükür kurtuldum şuan ağrıyor tabi ama o çürük dişin verdiği ağrı kadar canımı yakmıyor.Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.
sağol canım sizlerinde ağzına sağlık.Rabbim kabul etsin inşallah.saol canım gözüm damlalarla düzeliyor.dişimdende dün kurtuldum.çok şükür.Allahım başka dertler vermesin inşallah.
Rabbim senden de razı olsun canım.ne demek.ebrar ablam hazırlamış msj atmıştı zaten.amin Rabbim kabul etsin dualarımızı ve seninde dualarını.
birsencim sen nasılsın canım.yoğunluk var sanırım.gerçi sen hep yoğun hatunsun maşallah.yavrularında sonuçları temiz çıkar inşallah canım.Rabbim yardımcınız olsun.öptüm hepinizi.
pelinimm o an insan üzülüyor ama umarım şimdi daha iyisindir.Rabbim beklemediğin anda sevindirsin inşallah canım.öptm seni.
kızz geçmiş olsun Allahım düşüncesiyle bile korkutmasın canım ya.çok şükür bişey yokmuş.öptm canım.
selam kızlar günaydın hayırlı sabahlar herkese.dün dişçiden gelince yattım sürekli.bugun biraz daha iyiyim tabi.temizliğe girişmeden bakim dedim.benden sonra gelenlere de selamlarrr.öptmm.
aminn canımm rabbim korusun inş.bizde seni öptük teyzesi.sanada gecmiş olsun canım şimdi iyisin dimi