• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar nasılsınız
ebrarım duama bıttı yaz tatlım bı süre gıremıcem memlekete gıdıyorum orda ara ara gırmeye calısıcam
kardelencgım sana bısıy sorcam sımdı doktor bana ganophane bıde folbıol yazmıs catlatma ıgnesını devlet karsılamıyormu onu neden yazmadı acaba
boncuğum saol canım ağzına sağlık
güle güle gidip gel inşallah müjdeyle dönersin umarım canım
buarada çatlatmayı karşılaması gerek ama tam nette bilmiyorum kuzum
canım bişey yok 2 gündür misafirlerim vardı fırsat bulamadım tatlm...
aman iyi canım sevindim çokda merak ettiim
buarada nasılsın?herşey yolunda inşallah
boncuğum anneciğinin yanına gidfiyosun demek bol bol hasret giderirsiniz ne güzel....opuyorumnanaktan ara ara gir bizi sensiz bırakma olur mu???
tuğçem naber kuzum özledim seni
üzme kendini canım. vardır elbet zamanı
bu da bizim imtihanımız.... biliyorum çok zor ama
sabır... sabır... sabır....
gelecek elbet bir gün küçük meleğin. sen umudunu kaybetme ... olumunekankayizsmile
öyle bitanem yaa imtihan sabırda her derdin ilacıymış
bu akşam iyiydim bebek mağazasındaki gibi stres olmadım
düşündüğün için çok saol bitanem sen nasıl oldun?
EBRARCIM kız ne üzülüyosun üzülme bir bakmışsın sen hamile kalmışın ben sana ciciler almışım getiriyorum allahtan umut kesilmez diyen sen degilmiydin üzülme arkadaşım sakın gel bakıyım yanıma:teselli::teselli: elbet bizimde bebelerimiz olucak bugün moralim çok bozuldu ya dün gece bizim altkattaki arkabamız gece 4.30 kapıyı bir çaldı alacaklı gibi ödüm koptu yaohaoldumsmileohaoldumsmile kız abi yetiş eşime bişey oluyo dedi eşim sesi duymadı dedim kalk birine bişey oldu galiba ayaklarımın titremesi gitmedi okadar korktumki kalp atışımı bir duysaydınız kesin gidicem zannederdiniz eşine bişey olmuş hanı derlerya üstüne bişey gelmiş diyeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile fırladık yatak odasına eşi kaskatı kesilmiş eşim mutfaktan aldı suyu yüzüne vurdu tık yok tokatladı yok garip karısı bagırıyo adam gitti diye en son kaldırdı sirkeledi kendine geldi ay ne korktum gece gece he iyi oldu biraz başladı aglamaya dedim ne oldu sanki biri kafama basıyo ayaklarımıda biri kaldırdı dedi bagırdım kimse duymadı dedi ay kız bu uşak hocalık oldu herhal eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile herneyse gelelim bana karısı dedi bizim orda biri vardı kadında rahim agzı açıklıgı vardı 3 kere diktirdi genede durmadı dogum etti demezmi kız bende öyle olurmuyum ya çok korkuyorum eger öyle olursa anne olamam ne olur yalvarırım bu hafta doktora gidicem allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin benden kaynanam dedi bir daha hamile kalırsan sana sabi sübyan diye bişey varmış onu yapıcaklarmış bilgisi olan varmı bu ne demek merak ettim canlarım o kadının hamilelik gerçekleşmediginden dışardan kadın getirmişler 60 milyara anlaşmışlar kadınla taşıyıcı annelik yapmış şimdi bir kızı var kız o nasıl oluyo ben anlamadım nasıl oluyoda yasıyoda senin kocanın bebegi oluyo günahı varmı onunbilmiyorumkismile merak ediyorum bilen varsa sevtun2 müracat etsinler :roflol::roflol::roflol:
ay inşallah canım yaa negüzel olur ogünleri görebilsek
yazıkya adamcağıza ciddi ciddi okunması gerek onun
iyi derinim senden naber epeydir görüşemiyoruz özledim canım seni bende kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

gecmiş olsun ebrarım sanada... amin canım allah razı olsun...bebiş görmeye gitcekmişsin canım üzme kendini tatlım allahım en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürcek inş hayırlısıyla kocaman öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

sevtunum ben varım canım nasılsın olumunekankayizsmile
saol kuzum allah razı olsun
gittim geldim çok koymadı nedendir bilmem galiba bebek erkekti ve erkek bebeklerden çok etkilenmiyorum ama kız bebek görünce içim yanıyo yaa
anneciğin nasıl canım
Tamam hadi öpüşek o zamanŞeniz.Herkesin kendi tercihi canım ama dediğim gibi benim tercihim değil.Büyük konuşmayalımda yani.Rabbimin rızasına uygun olsun yaptığımız herşey inşallah.Ya ebrara aklım takıldı bebek görmeye gidecekmişya bu akşam çok zor oluyo kendimden de biliyorum.İşkence gibi o pamuk pamuk bebekleri görmek Allah'ım lütfen bizede nasip et.Darda bırakma biz boynu bükük kullarını sabır ihsan et:Saruboceq:
canımsın ya beni düşündüğün için saol iyiyim şükür çok kötü olmadım yaa
herkese selam kızlar

kızlar ben okudum duamı RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH

turkuaza ve birsene hayırLı saglıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAH güzel ALLAHIM AMİN

HEPİMİZE İNŞALLAH AMİN
kuzu saol ağzına sağlık ayrıca duayı renkli bildirdiğin içinde seni kutluyorum teşekkür ediyorum
kızlar bende liseden beri arkadaş oldugum kızları gördüm birinin oglu var 3 yaşında:emir_bebek: birinin kızı var:ecrin_bebek: şimdi yine hamile insan seviniyo görünce ama biraz üzüldüm bügün:çok üzgünüm: allahım inş fazla bekletmeden bebişlerimizi gönderir hayırlısıyla:Saruboceq:
offf canım yaa kıyamam inşallah bizlerinde olucak canım
slm arkadaşlar ben sunay
aaa sunaycım nasılsın bende üyelik iptali görünce merak etmiştim
sevindim aramıza dönmene
güle güle boncugum
catlatma ignesini ben bikere devletten almıştım hiçte para vermedim has. Kendisi rapor cıkardı zaten onun için ssk anlaşmalı hastaneydi kolay olmuştu benim

abla ALLAH yardım etsin ne diyim artık söylencek söz bulamıyom RABBİM sanada banada hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin İNŞALLAH GÜZEL ALLAHIM
aleykümselam canım nasılsın

hoşbuldum sagol pelinim sen nasılın
saol bitanem yaa inşallah hepimiz kavuşuruz tez vakitte
tamam kıs ekliyim şimdi aklımdyaken.

amin cnm benim inşallah sagol...Şeniz
canım yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah çok zor nekadar yaşlı olursa olsun sevdiklerinin hasta olması üzüyo insanı .inşallah tez vakitte şifa bulur

canım ya kusura bakma dün çok fenaydı karnım bide çok yorulmuştum
demek eşin süpriz yaptı negüzel ya hasret gidermişsinizdir

canım sende bozma moralini inşallah istediklerini gerçekleştirebilirsin canım opuyorumnanaktan

öyle işte ebrarım okuyamadık hep içimde kaldı..edebiyat ögretmeni olmak istiyodum olmadı:(((açıktan liseye yazılmıştım onu da tamamlayamadım halbuki krediler iyi gidiyodu.kayıt yenilerim belki.

görüşürüz cnm benim öptümŞeniz

ah bitanemm..çok zor dimi:(((Allahım en yakın zamanda kendi melegine bişeyler almayı nasip etsin..banada teyzesi olarak ona bişey alıp göndermeyi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

iyiyim peloşum ya nolsun...bende özledim cnm öpüyorum...Şeniz

vereliniortakharfien katılıyorum cnm..

kıslar şimdi kaçıyom eşim geldi gelicem gene.
bitanem yaa kıyamam inşallah istediğin gibi bir dükkanın olur diğer hayallerini unutturur canom
oyy teyzesi düşünmen yeter inşallah görürüz ogünleri bende senin minişe yollarım
selam kızlar ben geldim hepinizi çok özledim herkeze iyi akşamlar
canım nasılsın?oğluşun nasıl oldu merak ettim yazmamışsın inşallah daha iyidir
EBRARAIM buruya geldiginde çok isterdim ama seninle konuşmak kusura bakma benimki ambargo koydu bana bugün :mymeka::mymeka: malesef seninle muhabbet edemicam balım ya kendine iyi bak bay bay senağlamasenağlama
canım yaa çok saol düşünceli arkadaşım
olsun sen kocişini dinle konuşuruz sonra inşallah
ii gecelr kızlar naber nasılsınız
adet oldum ben bugün ayın 21. de olmam gerekiyordu 4 gün erken oldu ilk kez kısmet üzülmedim cokta bende inanamadım kendime ama cok iyi hissediyorum kendimi olacağına inanıyorum belkide bundandır sizde ne var ne yok bayanlar
canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gelir minişin
evet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:
valla uyuyakaldım canom..bugünki hapıda demin içtim.yanıma almayı unutmuşum..hoş orda içseydim kötü olurdu heralde çok başım dönüyo çünkü..birazdan bende yatarım...oyy misafirin geç gitti demek..canom misafirlerin çok maaşallah yaa güzel bişey tabi ama inan yoruluyo o güzelligin yanında.bide misafirine görede degişiyo cano kimisi var yorulsanda olsun diyosun ama..neyse diger türleri demiyim:))öptüm canom seni..bende çok özledim kız ne çok laıştık yaa dimi..bigün konşlmadan edemiyoz heeeolumunekankayizsmile

ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsun:((bu arada eşin nereye geldi noldu anlamadım ama sen sevinmişsin gerisi önemli degil öptüm canımopuyorumnanaktan

derincim inşallah ii olur bugün güzel haberini oldık rahatladık biraz konuşmuş bize slm sylemiş çok sevindik ( eşimi anlamamişsın eşim benim isteğim üstüne baska yere çalışmaya gitmişti ya o evde değildi ben hastayım diye eve gitmemi istemişti onun için evime gitmiştim oda geldi aynı gün beni merak etmiş dayanamamiş geldi ona çok sevindim )
ayy çok sevindim hadi gözünüzaydın allahım daha iyi etsin canım
selam kızlar,ebroşum,derinim,way cım,tosticim,nasılsınız kızlar?

selam datlum ben iyiyim sen nasılsın?
buarada saol inşallah görücez bizde cano olumunekankayizsmile

ebrar mrb bende dualarımı okudum.nasıldı bu akşam neler yaptın

canım saol ağzına sağlık
valla yukardada anlattım çok kötü olmadım hatta hiç etkilenmedim
bebek erkekti benim erkek bebeklere bi antipatim var rabbimin gücüne gitmesin kızları çok seviyorum .kız bebek gördüğümde içim gidiyo .yani öyle iyiydi saol canım beni düşündüğünüz için olumunekankayizsmile

Back
X