• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcım, ben bu sabah regl oldum. kırmızılar geldi....
duamı okuyamamışım daha. benim yerime dağıtır mısın duayı canım. kusura bakmayın...

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
NANELİŞKR..........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT..................20
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT...................20
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

Son düzenleme:
malesef gelsii kırmızılar.. rabbimin gücüne gitmesin ama artık bunaldım. patlıcak gibiyim..

ben bunu hakettim sanırsam,hep ben dicek değilim ya bu cümleyi.sempatiksalakcinni
evet hakettin datlum bayanssulusmile
ebrarcım, ben bu sabah regl oldum. kırmızılar geldi....
duamı okuyamamışım daha. benim yerime dağıtır mısın duayı canım. kusura bakmayın...

canım yaa hayırlısı olsun çok üzüldüm nasip değilmiş demekki inşallah önümüzdeki ay kendi gelir minişin
duayı düşünme hallederiz onu canım

evet hakettin datlum bayanssulusmile

canım yaa hayırlısı olsun çok üzüldüm nasip değilmiş demekki inşallah önümüzdeki ay kendi gelir minişin
duayı düşünme hallederiz onu canım

öyle canım, hayırlısı olsun. zaten yarın doktorumu arıcam. bana reglin 2. günü gel demişti. 2-3 ay ara vercem. üst üste iğne kullandım ve psikolojim bozuldu..ara vermek ii gelecek...

kızlar ben bi kocişe bakayım..
TAMAM CANIM
öyle canım, hayırlısı olsun. zaten yarın doktorumu arıcam. bana reglin 2. günü gel demişti. 2-3 ay ara vercem. üst üste iğne kullandım ve psikolojim bozuldu..ara vermek ii gelecek...

canım ya bencede çok iyi edersin biraz dinlen sonra yine başlarsın kafan rahat etsin azcık çok yoruldun gerçektende :teselli:

biliyo musunuz mutfagı toparladım ama makineye atmadım öylece duruyolar.içindekileri dizmek çok zor geliyoooooooooooooo şimdi orayı toplayıp duş alcem duaları okuyacam canlar...
işlerim bittikten sonra gelebilirsem gelirim.kocişte niyeyse ibkaç gündür bozuk atıyo çok oturuyomuşum gece:(((bugün hatta dedi..bebek hakkında konuşuyodum da..sana yasaklıcam artık orada oldukça daha çok düşünüyosun üzülüyosun dedi.bu ikinciye oluyo ama sökmüyo bana:)))bende dedim aksine orası bana iyi geliyo kk olmasa arkadaslarım olmasa çok daha fazla üzülürüm herşeye...
herneyse şimdilik kaçayım kızmayın nolur..
ebrarım kısma bitanem gelebilirsem gelicem cano..hatta sayfa açık kalsın öptüm hepinizi.

Back
X