ii akşamlar kızlar..
iyi aKŞAMLARhihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii akşamlar kızlar..
bugün laptop bende oyüzden hızlı yazıyorum kociş gelesiye böyle :lepi:
ya bu alttaki resmi nasıl koyuyosunuz akideşler
evet hakettin datlum bayanssulusmileben bunu hakettim sanırsam,hep ben dicek değilim ya bu cümleyi.sempatiksalakcinni
ebrarcım, ben bu sabah regl oldum. kırmızılar geldi....
duamı okuyamamışım daha. benim yerime dağıtır mısın duayı canım. kusura bakmayın...
evet hakettin datlum bayanssulusmile
canım yaa hayırlısı olsun çok üzüldüm nasip değilmiş demekki inşallah önümüzdeki ay kendi gelir minişin
duayı düşünme hallederiz onu canım
malesef gelsii kırmızılar.. rabbimin gücüne gitmesin ama artık bunaldım. patlıcak gibiyim..
EDELİM VARMISIN BAK BEN KAÇ MESAJ YAZDIM SENİN ÜSTÜNE BİDE LİSTEYİ KOYDUM .bayanssulusmilehadi gel yarış edelimkaydirigubbakcemile3
yok anam gitmedim yaa sayfalar gitti sinir oldum..sizi beklerken face açtım .döndügümde sayfalar gitti offff.
TAMAM CANIMkızlar ben bi kocişe bakayım..
öyle canım, hayırlısı olsun. zaten yarın doktorumu arıcam. bana reglin 2. günü gel demişti. 2-3 ay ara vercem. üst üste iğne kullandım ve psikolojim bozuldu..ara vermek ii gelecek...
noldu şimdi canım ya kimyasal gebelikmiydi seninki
EDELİM VARMISIN BAK BEN KAÇ MESAJ YAZDIM SENİN ÜSTÜNE BİDE LİSTEYİ KOYDUM .bayanssulusmile
KUZU FACE BOŞVER GEL İKİ ÖPÜŞEK KONUŞAK ÖZLEDİM![]()
evet canım, kimyasal gebelikmiş. ilk defa duydum bende bunu. başına gelmeyince bilmiyorsun işte.