• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

biliyo musunuz mutfagı toparladım ama makineye atmadım öylece duruyolar.içindekileri dizmek çok zor geliyoooooooooooooo şimdi orayı toplayıp duş alcem duaları okuyacam canlar...
işlerim bittikten sonra gelebilirsem gelirim.kocişte niyeyse ibkaç gündür bozuk atıyo çok oturuyomuşum gece:(((bugün hatta dedi..bebek hakkında konuşuyodum da..sana yasaklıcam artık orada oldukça daha çok düşünüyosun üzülüyosun dedi.bu ikinciye oluyo ama sökmüyo bana:)))bende dedim aksine orası bana iyi geliyo kk olmasa arkadaslarım olmasa çok daha fazla üzülürüm herşeye...
herneyse şimdilik kaçayım kızmayın nolur..
ebrarım kısma bitanem gelebilirsem gelicem cano..hatta sayfa açık kalsın öptüm hepinizi.

aman,kendileri bunaltmasınlarda,kk nin bişey yaptığı yok bize,sırf gıcıklığına diyolar oraya girdikçe bunalıuyon diye.

kıslaar eşim diyoki bizede bi sayfa açın bari bizde konuşalım ne dersiniz"Eşi bi türlü doğuramayanlar" topiği olmazmı:roflol:

huhu selam ben geldim
hoşgeldin bitanem nasılsın olumunekankayizsmile
ben şıkıyorum kızlar... ii geceler size... öpüyorum sizi. iyiki varsınız...
canım benim sende iyki varsın geçicek bugünler
hadi allaha emanet ol çok öptüm iyi geceler
ben formumda değilim ama bu gece,klavyenin tuşlarına dokunmaya eriniyom sankiiiii:gitme:
hım niyekine kuzum keyfinmi yok halsizlikmi var temedi deme bahane uyduruyosun sempatiksalakcinni
biliyo musunuz mutfagı toparladım ama makineye atmadım öylece duruyolar.içindekileri dizmek çok zor geliyoooooooooooooo şimdi orayı toplayıp duş alcem duaları okuyacam canlar...
işlerim bittikten sonra gelebilirsem gelirim.kocişte niyeyse ibkaç gündür bozuk atıyo çok oturuyomuşum gece:(((bugün hatta dedi..bebek hakkında konuşuyodum da..sana yasaklıcam artık orada oldukça daha çok düşünüyosun üzülüyosun dedi.bu ikinciye oluyo ama sökmüyo bana:)))bende dedim aksine orası bana iyi geliyo kk olmasa arkadaslarım olmasa çok daha fazla üzülürüm herşeye...
herneyse şimdilik kaçayım kızmayın nolur..
ebrarım kısma bitanem gelebilirsem gelicem cano..hatta sayfa açık kalsın öptüm hepinizi.

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekocişine bunlar kaydirigubbakcemile3
olmaz öyle şey naparız biz sensiz hayır aksini düşünüyorum daha çok rahatlıyoruz
neyse sen git şimdi kocişini kızdırma erkek milletinin neyapcağı belli olmaz
kızarmıyım hiç cano işine bak sen hadi öptüm seniolumunekankayizsmile

kıslaar eşim diyoki bizede bi sayfa açın bari bizde konuşalım ne dersiniz"Eşi bi türlü doğuramayanlar" topiği olmazmı:roflol:

eşim bana,tabi senin arkadaşların var,canın sıkılmıyo diyo,kendisi gurbet eldeymiş herifimin,doğru dürüst arkedeşi yokmuş falan,bende diyorum,bi bak,e.k.falan vardır belki,ordan edinirsin diye.sırnaşık şey

hoş geldin tatlımmmmŞeniz
hoşbulduk tatlım gene kaynatmışsınız kaç sayfa geçmiş ayol gündüzden beri....

ayyy kısss amma güldüm gelir gelmez:roflol:

kızlar hepinize iyi geceler ben kaçar
kısss derda ben geldim sen gidiyonCADIARZU

ebroş,bahane falan değil,uykum var,başım zonkluyo bide,gerçi bugün dünkünden az,dün daha fazlaydı.

kıslar iyi akşamlar ben geldim nasısınız???
hoşgeldin tuğçem ay nasıl sevindim gel öpüyüm Şeniz
kızlar hepinize iyi geceler ben kaçar
kuzum nereye yaa özlemiştim seni iki laflıyalım balım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin çok güzel olurdu demi onlarda kanka olurdu bizim gibi olumunekankayizsmile

canlarım siz merak ettim kaçtım hemen ama arkadan bi ses hadi çabuk uyuyalım gelmiyomusun dedi bende çıkmak zorundayım
ebrarımn canın sıkkın galiba canım benim üzülme konuşamlım seninle

ebroş,bahane falan değil,uykum var,başım zonkluyo bide,gerçi bugün dünkünden az,dün daha fazlaydı.

galiba sana yat dememi bekliyosun
ee yat barim kuzum baktıkca daha fena olursun niye ağrıyoki herşeye canını sıkarsan böyle olur :mymeka::mymeka:
bu smıle sevtunla okadar bütünleştiki hemen aklıma sevtun geliyo zemuszemus

canlarım siz merak ettim kaçtım hemen ama arkadan bi ses hadi çabuk uyuyalım gelmiyomusun dedi bende çıkmak zorundayım

bu herüflerinizi pataklıycam artık ne bu yaa :mymeka::mymeka::mymeka:
tamam canım sen yat çok öptüm seni keyfim iyi merak etme biara konuşuruz inşallah olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

galiba sana yat dememi bekliyosun
ee yat barim kuzum baktıkca daha fena olursun niye ağrıyoki herşeye canını sıkarsan böyle olur :mymeka::mymeka:
bu smıle sevtunla okadar bütünleştiki hemen aklıma sevtun geliyo zemuszemus

sevtunun eltisinede sinirlendim,hala o eltiyle görüşüp,kendini üzen sevtunada,artık ben bunaldım ya yeterin gari.:mymeka:

kardelenim sen neden ağladın canım ya noluyo size üzmeyin hiç bişey için kenidnizi geçmişe bakıyım bari ben bi az daha izin aldım

kuzuuuummmmm geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn bugünlerde var herkeslerde bir bağağrısı benim de kötü ama dünden yorgunum hala dinlenemedim ondan....
hoşgeldin tuğçem ay nasıl sevindim gel öpüyüm Şeniz

kuzum nereye yaa özlemiştim seni iki laflıyalım balım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin çok güzel olurdu demi onlarda kanka olurdu bizim gibi olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmileŞeniz bende balımopuyorumnanaktan
ebrar neden canın sıkkın canım???

ya insan bazen bpğulcak gibi oluyo hayat bu ama ne edelim herşey mevladan
ebrarım iyi olmana sevindim canım benim

Back
X