iyiyim derdam sen nasılsın canım????tugcalım sen nasılsın canım benim
ağlamadım kuzu,ya geriyo olaylar beni,illa benimle alaklı olması şart değil,insanların üzüntüleride çok etkiliyo,hele yapılabilcek bişey varsada,yapılmadıysa,daha geriliyorum.kardelenim sen neden ağladın canım ya noluyo size üzmeyin hiç bişey için kenidnizi geçmişe bakıyım bari ben bi az daha izin aldım
sağol canımcım.kuzuuuummmmm geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn bugünlerde var herkeslerde bir bağağrısı benim de kötü ama dünden yorgunum hala dinlenemedim ondan....
Olumunekankayizsmileşeniz bende balımopuyorumnanaktan
ebrar neden canın sıkkın canım???
gene napmış hayy allam bu kıza diyorum görüşme sunla diye....klava:
kuzum yokya bu akşam bebek görmeye gittikde o okadar etkilemeddide hediye alırken çok gerildim eşim aradı o ara ağzıma geleni dedim bana ne bırakıyosun bu işleri diye halbuki adam ne anlar işte salağım kocişime patladım oda garibim diyoki haklısın hayatım tabi anladı beni gerginimkuzuuuummmmm geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn bugünlerde var herkeslerde bir bağağrısı benim de kötü ama dünden yorgunum hala dinlenemedim ondan....
olumunekankayizsmileŞeniz bende balımopuyorumnanaktan
ebrar neden canın sıkkın canım???
ya insan bazen bpğulcak gibi oluyo hayat bu ama ne edelim herşey mevladan
ebrarım iyi olmana sevindim canım benim
kıslar biri bana özet geçebilirmi... geçmişi yarın okiim simdi muhabbet ediyim sizlen... kötübişey mi var yoksam???
kuzum yokya bu akşam bebek görmeye gittikde o okadar etkilemeddide hediye alırken çok gerildim eşim aradı o ara ağzıma geleni dedim bana ne bırakıyosun bu işleri diye halbuki adam ne anlar işte salağım kocişime patladım oda garibim diyoki haklısın hayatım tabi anladı beni gerginim
öyle bitanem yaa herşey yaradanın elinde hayırlısı olsun
kızlar ben kendime bi çay yapıyım damar ve çay iyi gider kaydirigubbakcemile3
kjıs bu saatte çay kahve uykunuz kaçcak
ben sütüt tercih ederimkaydirigubbakcemile3
ya canım adam haklı babna deseki delirdinmi ben ne anlarım haklı yanianladım canım benşm boşver takma kafana... onlar bizim kadar ince düşünmüyolar hem...
nidemek yaa ayıpsın ama sen kahve içme kuzubanada kahve yapar mısın?
kjıs bu saatte çay kahve uykunuz kaçcak
ben sütüt tercih ederimkaydirigubbakcemile3
ya canım adam haklı babna deseki delirdinmi ben ne anlarım haklı yani
çok gerildi bebek mağazasında oandada ona patladım kaydirigubbakcemile3
nidemek yaa ayıpsın ama sen kahve içme kuzu
ayy benim için çayın saati yok şuan sabah 4 olada çay içmeliyim etkilemiyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?