• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıslar biri bana özet geçebilirmi... geçmişi yarın okiim simdi muhabbet ediyim sizlen... kötübişey mi var yoksam???

kardelenim sen neden ağladın canım ya noluyo size üzmeyin hiç bişey için kenidnizi geçmişe bakıyım bari ben bi az daha izin aldım
ağlamadım kuzu,ya geriyo olaylar beni,illa benimle alaklı olması şart değil,insanların üzüntüleride çok etkiliyo,hele yapılabilcek bişey varsada,yapılmadıysa,daha geriliyorum.
kuzuuuummmmm geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn bugünlerde var herkeslerde bir bağağrısı benim de kötü ama dünden yorgunum hala dinlenemedim ondan....

Olumunekankayizsmileşeniz bende balımopuyorumnanaktan

ebrar neden canın sıkkın canım???
sağol canımcım.
gene napmış hayy allam bu kıza diyorum görüşme sunla diye....:oklava:

bende diyomda,dinlemiyo.

iyiym canlar turp gibi herşeye rağmen çok iyiym a

kısssrrrr neden konuşmuyonuz yahuuu ben geldim diye mi yoksam.... kaç gün gelemedim özledim sizi ayol iki, muhabbet edelim konuşun....:oklava:

kuzuuuummmmm geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn bugünlerde var herkeslerde bir bağağrısı benim de kötü ama dünden yorgunum hala dinlenemedim ondan....

olumunekankayizsmileŞeniz bende balımopuyorumnanaktan

ebrar neden canın sıkkın canım???
kuzum yokya bu akşam bebek görmeye gittikde o okadar etkilemeddide hediye alırken çok gerildim eşim aradı o ara ağzıma geleni dedim bana ne bırakıyosun bu işleri diye halbuki adam ne anlar işte salağım kocişime patladım oda garibim diyoki haklısın hayatım tabi anladı beni gerginim :1:
ya insan bazen bpğulcak gibi oluyo hayat bu ama ne edelim herşey mevladan
ebrarım iyi olmana sevindim canım benim

öyle bitanem yaa herşey yaradanın elinde hayırlısı olsun

kuzum yokya bu akşam bebek görmeye gittikde o okadar etkilemeddide hediye alırken çok gerildim eşim aradı o ara ağzıma geleni dedim bana ne bırakıyosun bu işleri diye halbuki adam ne anlar işte salağım kocişime patladım oda garibim diyoki haklısın hayatım tabi anladı beni gerginim :1:

öyle bitanem yaa herşey yaradanın elinde hayırlısı olsun

anladım canım benşm boşver takma kafana... onlar bizim kadar ince düşünmüyolar hem...

anladım canım benşm boşver takma kafana... onlar bizim kadar ince düşünmüyolar hem...
ya canım adam haklı babna deseki delirdinmi ben ne anlarım haklı yani
çok gerildi bebek mağazasında oandada ona patladım kaydirigubbakcemile3
banada kahve yapar mısın?
nidemek yaa ayıpsın ama sen kahve içme kuzu
kjıs bu saatte çay kahve uykunuz kaçcak
ben sütüt tercih ederimkaydirigubbakcemile3

ayy benim için çayın saati yok şuan sabah 4 olada çay içmeliyim etkilemiyo beni :1::1:

ya canım adam haklı babna deseki delirdinmi ben ne anlarım haklı yani
çok gerildi bebek mağazasında oandada ona patladım kaydirigubbakcemile3

nidemek yaa ayıpsın ama sen kahve içme kuzu

ayy benim için çayın saati yok şuan sabah 4 olada çay içmeliyim etkilemiyo beni :1::1:

tamam,süte karar verdim.

Back
X