kızlar kaçalımmı artık yaa nedersiniz ?
öyle tatlım aslında doktorada gitsen ne yaşıycaksan onu yaşıyosun ben ondan bıraktımvalla ben çok ayrntılı bilmiyorm ya cnm doğrudur daha doktora 1 kere gttim ya ondan herhalde ama herşyn vakti zamanı napçn hep istyz hemen olsn die ama bizim bebişler nazlı olck demek glmiyolar hemen...
kızlar ya bu arada içinizde histereskopi çektiren oldu mu yada tanıdığınız falan....???
aa çabuk pesettin noldu çaylar sütler
klava:
benim soruma biri cevap versin öyle kaçalım
bilmiyom işte nasıl bişeydir neresi iyidir şimdi burda herkes diyo ki tıp fakültelerinde çektir diye sizden biri çektirdiyse nerde çektirmiş onu öğrenmek istiyorum ondan sordum....öyle tatlım aslında doktorada gitsen ne yaşıycaksan onu yaşıyosun ben ondan bıraktım
galiba artık kadere razı gelicem :kedi:
canım gökce histeroskopi olmuştu galiba karından giriyolar değilmi ?
kız muayenede nasıl olcak ki kamerayle içeri giriyolarmış onda anestezi alman lazım nerde yaptıran tıp fak de mi???ben yaptırmadım ama bi doktor banada yaptır dedi.Bakalım bu hafta başka bi doktora gidicem o da yapalım derse yaptırcam.Bi ameliyat ortamında yapılanı varmış bide öyle muayene masasında yapılanıda
bilmiyom işte nasıl bişeydir neresi iyidir şimdi burda herkes diyo ki tıp fakültelerinde çektir diye sizden biri çektirdiyse nerde çektirmiş onu öğrenmek istiyorum ondan sordum....
öyle tatlım aslında doktorada gitsen ne yaşıycaksan onu yaşıyosun ben ondan bıraktım
galiba artık kadere razı gelicem :kedi:
canım gökce histeroskopi olmuştu galiba karından giriyolar değilmi ?
kız muayenede nasıl olcak ki kamerayle içeri giriyolarmış onda anestezi alman lazım nerde yaptıran tıp fak de mi???
kızlar benim adet bitti ay ben bi tuhaf oldm anlatamam adet bitti bir mide bulantısı göğüslerim nasl acıyo eşimde meraklandı üstünemi oldn yoksa dedi neyse bu akşm gezmeye çktk tutturdu test alcm bursadaa nöbetçi eczane aradk buldk aldk eve gldm yaptm sonuç negatif alıştm ya gülüyorm artk eşimde diyo hayatm iyimisn kafayı yedim sandı galiba çok gldüm çokkkkkkk...
kardelen senin de kürtajın var dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?