Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

.

nerelerdeydin semra,gelmedin iki gündür?[/QUOTE]

düğünümüz vardı canım ama aklım hep burdaydı leptabım yanımdaydı ama internet bulup giremedim eeeeeeeeeee ne var ne yok iyisiniz inşallah:teytey:

.

nerelerdeydin semra,gelmedin iki gündür?

düğünümüz vardı canım ama aklım hep burdaydı leptabım yanımdaydı ama internet bulup giremedim eeeeeeeeeee ne var ne yok iyisiniz inşallah:teytey:[/QUOTE]

sağlık olsunda,gerisi önemli değil canım.
bizden iyilik,bi yaramazlık yok şimdilik

slm kızlar günaydın akşam hemen cıkmak zorunda kaldım biz burda 4 kişi birden kullanıyoruz o yüzden zorla çıkarıyorlar muhabbet etmeyi çok istedim ama olmadı ya bu gün babaannemden kötü haber aldık durumu ii değilmiş babamla konuştuk ya ne yapacağız bilmiyorum düğünde var babaannem görmeyi çok istemişti nasip olmayacak galiba ya çok üzgünüm neyse hepinizi çok öptüm canlarım by

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babannene a.s.

kızlar nasılsınız?nasıl olduğunu anlamadım ama grip olmuşum hem de çok fena zaten misafirim de var istanbul dan bayiliğini yaptığımız firmanın sahibi geldi sürekli iş iş iş daraldım ben uzak kalmaya çalıştıkça herşeyin ortasında buluyorum kendimi sıkıldımmmmalsanaalsanasmileneyse geçmişi şöyle bir toparlayayım hem kafam da dağılır azıcık sevtuncuğum sen daha iyi bilirsin tabii ki de biraz hem bedenen hem de ruhen toparlan öyle başına geç derim ben sabi sübyan nedir nasıl yapılır bilmiyorum tatlım o yüzden o konuda yardımcı olamayacağımbilmiyorumkismiletaşıyıcı anne konusuna gelince daha dur bakalım neler düşünüyorsun öyle bir daha ki sefere durur inşallah bebeğin öyle şeylere kafanı yorma tatlımyerimsenibenayrıca sigorta özel hiç farketmez duracak olduktan sonra heryerde olur ben küçük sayılabilecek bir yaşta doğurdum oğlumu sadece 2 aylıkken ve 7 aylıkken kontrole gittim ayrıca da sigortada doğurdum gerçi doğum sonrası çok sıkıntılar çektim ama sonuçta şu an ikimizde sağlıklıyız çok şükür:Saruboceq:iyice saçmalıyor artık bu kadın kendini aşıyor gün geçtikçe takma sen onu bırak konuşsun konuşsun dursunalsanaalsanasmileebrarcığım o hikayeyi ben daha önce duymuştum çok etkilemişti beni de benim kayınvalidemin bir lafı vardır bir gelin 25 sene sonra kayınvalide olur diye bizim de hep bir gün kayınvalide kayınbaba olacağımız günleri düşünüp büyüklere öyle davranmamız gerekir diye düşünüyorumboshayallersmilebu arada üzülme canımcığım sana da ne hediyeler gelecek hatta ben de gönderirim sana yanında da kocaman bir öpücük oooh misŞeniz20 tane duamıda okudum canım renkli yazmayı bilmiyorum gözünden kaçarsa yine yazarım tatlım Allah şimdiden kabul etsin inşallah:Saruboceq:aleynacığım çok sıkılma canım mevsim değişikliklerinde bu tür sıkıntılar yaşanır canım bir müddet sonra geçer toparlarsın bu arada duana tekrar amin canım Allah gönlüne göre versin:Saruboceq:kardelen canım mavi yeni bir dr.gitmiş herhalde iyi de olmuş bekleyelim dediği belki hiç bir şey olmaz bebeğine iyi haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:bu arada ağrı kesici spermlere zarar mı veriyormuş bak bilmeden iyi bir şey yapmışım benim dişlerle beraber eşiminkileri de yaptırdık da ağrıları geçti zaten bu ilaç konusunda kendisi de takıntılıdır zorda kalmadıkça içmez bir şey daha öğrenmiş oldum böylece a.sbirsenciğim o elti muhabbeti bende de var benimki de ben ne yapsam aynısını yapar benim aldığım nevresim takımının aynısını almış daha hiç açmadan sandığa kaldırdım örtüyü pişti olmak hoş değil de onunla pişti olmak çok daha beter sevtun'un yaptığı gibi bir tokat atayım da içim soğusun:mymeka:aysen yengeni falan okudum inan moralim düzeldi benim de yaşım 36 ya bayağı takıyorum bunu böyle örnekleri gördükçe biraz motive oluyorum moralim düzeliyor inankiopuyorumnanaktanderinciğim gece gelemiyorum tatlım oğlanın okulu çok erken başlıyor ya erken yatmak zorunda kalıyoruz gerçi leptop gelince girerim demiştim ama inan yorgunluktan kanepede sızıp kalıyoruz ama hep aklımdasınız canımolumunekankayizsmilebu arada inşallah mağazanı da açarsın ve çok başarılı olursun tatlım çocuk da yaparım kariyerde hadi bakalımyerimsenibenway babaannene çok geçmiş olsun Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah iyi olur eşin de gelmiş moral olur sana :teselli:umutlu bekle hoşgeldin canıma.s.şimdilik bu kadar okuyacak olanlara kolay gelsin 3 günlük özet çıkarttım

günaydın canım allahım babaannene acil şifalar versin inşallah iyileşir... üzülme waycım allah büyük...bende seni öptüm canım kendine iyi bak

iyiyim pelinim cok şükür diger topiğe kimse ugramaz olmuş bende cok girmıyorum oraya sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli yaş kaçtı pelin

iyiyim pelinim cok şükür diger topiğe kimse ugramaz olmuş bende cok girmıyorum oraya sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli yaş kaçtı pelin

evet canım diger topik sessız bu aralar..ben annemdeyim canım şu anda her şey aynı hamile kalmayı beklıyorum hala 27 yaşındayım tosticim...

bir sene oldu... eşim doktora gitti onda sorun yok allaha şükür... şimdi ben gitcem inş bende de yoktur...

inş canım takmamaya calışıyorum ama elimde olmuyo bazen... helede adet günüm yaklaşırken cok umutlanıyorum ama malasef olmuyo...sende adet olmuşsun inş bidaki aya gelir minişin tosticim...

hayırlısı canım en hayırlı zmana ne zmanasa o zaman gelsin beni bir daha bırakmasın önemli olan bu be kuşum

amin canım cok haklısın hayırlısı ne zamansa o zaman olsun..ben cıkıyorum kuzum carşıya incem sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

meraba kızlar, nasılsınız ?

ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.

bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.

sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.

merhaba canım bende diş tedavisi görüyorum artı bebek te istiyorum doktorum bebeğe birzararı yok demişti şimdi kafam karıştı zararı varmı yokmu diş tedavisinden dolayımı ara verdiz bebeğe a.s meleğinde enkısa zaman da gelir inşallah canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…