.
nerelerdeydin semra,gelmedin iki gündür?
slm kızlar günaydın akşam hemen cıkmak zorunda kaldım biz burda 4 kişi birden kullanıyoruz o yüzden zorla çıkarıyorlar muhabbet etmeyi çok istedim ama olmadı ya bu gün babaannemden kötü haber aldık durumu ii değilmiş babamla konuştuk ya ne yapacağız bilmiyorum düğünde var babaannem görmeyi çok istemişti nasip olmayacak galiba ya çok üzgünüm neyse hepinizi çok öptüm canlarım by
boncuğum saol canım ağzına sağlık
güle güle gidip gel inşallah müjdeyle dönersin umarım canım
buarada çatlatmayı karşılaması gerek ama tam nette bilmiyorum kuzum
aman iyi canım sevindim çokda merak ettiim
buarada nasılsın?herşey yolunda inşallah
tuğçem naber kuzum özledim seni
öyle bitanem yaa imtihan sabırda her derdin ilacıymış
bu akşam iyiydim bebek mağazasındaki gibi stres olmadım
düşündüğün için çok saol bitanem sen nasıl oldun?
ay inşallah canım yaa negüzel olur ogünleri görebilsek
yazıkya adamcağıza ciddi ciddi okunması gerek onun
saol kuzum allah razı olsun
gittim geldim çok koymadı nedendir bilmem galiba bebek erkekti ve erkek bebeklerden çok etkilenmiyorum ama kız bebek görünce içim yanıyo yaa
anneciğin nasıl canım
canımsın ya beni düşündüğün için saol iyiyim şükür çok kötü olmadım yaa
kuzu saol ağzına sağlık ayrıca duayı renkli bildirdiğin içinde seni kutluyorum teşekkür ediyorum
offf canım yaa kıyamam inşallah bizlerinde olucak canım
aaa sunaycım nasılsın bende üyelik iptali görünce merak etmiştim
sevindim aramıza dönmene
saol bitanem yaa inşallah hepimiz kavuşuruz tez vakitte
tamam kıs ekliyim şimdi aklımdyaken.
amin cnm benim inşallah sagol...Şeniz
bitanem yaa kıyamam inşallah istediğin gibi bir dükkanın olur diğer hayallerini unutturur canom
oyy teyzesi düşünmen yeter inşallah görürüz ogünleri bende senin minişe yollarım
canım nasılsın?oğluşun nasıl oldu merak ettim yazmamışsın inşallah daha iyidir
canım yaa çok saol düşünceli arkadaşım
olsun sen kocişini dinle konuşuruz sonra inşallah
canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gelir minişin
ayy çok sevindim hadi gözünüzaydın allahım daha iyi etsin canım
selam datlum ben iyiyim sen nasılsın?
buarada saol inşallah görücez bizde cano olumunekankayizsmile
annem iyi canım sagol...ay ebrarım ya bende kız bebek gördümmü daha cok etkileniyorum...:ecrin_bebek: kızlara karşı başka bi düşkünlügüm var... ama erkekleride seviyorum tabikiallah hayırlısını versin...amin inşallah fazla bekletmeden gelir minişlerimiz hayırlısıyla zaten ben karasuya döndügümde doktora gitcem inş bende de sorun yoktur:Saruboceq puyorumnanaktan
pelin 67 sen cıtırlar anne olacagız diyor........
sen bu pelinsin demii
slm kızlar günaydın akşam hemen cıkmak zorunda kaldım biz burda 4 kişi birden kullanıyoruz o yüzden zorla çıkarıyorlar muhabbet etmeyi çok istedim ama olmadı ya bu gün babaannemden kötü haber aldık durumu ii değilmiş babamla konuştuk ya ne yapacağız bilmiyorum düğünde var babaannem görmeyi çok istemişti nasip olmayacak galiba ya çok üzgünüm neyse hepinizi çok öptüm canlarım by
iyiyim pelinim cok şükür diger topiğe kimse ugramaz olmuş bende cok girmıyorum oraya sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli yaş kaçtı pelin
meraba kızlar, nasılsınız ?
ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.
bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.
sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?