Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

SEMRAOZSOYkız sen onu bana yolla vallahi bu aralar çok sinirliyim sinirlerime hakim olamıyorum önüme geçeni halladiyorum bana yolla icabına bakıyım sevabına okadr kilolu degilsin ya kıskançlıgından yapmıştır bebm yaw

hemen yolluyorum bacım ellerin dert görmesin kaydirigubbakcemileçıkar canım sinirini çıkar arkadaş dediğin böyle olur olumunekankayizsmile

selam canım hoşgeldin iyiyim senden naber tosticim

hoşbulduk sevtunum nasılsın canım bende yavaş degil seninkinde sorun var heralde...

herhalde bebem ya bebek figürlerini neden yapamıyorum anlamıyorum he gribim çok şükür iyi bugün allahıma şükürler olsun biraz kırıklık ve ateşim var okadar sen nasılsın görüşmeyeli şekerim

derdam hoş geldin bebem kız benim pc sorun var galiba agır işliyo ben seni okuyana kadar gitmişin len hehehehh

aleynada gelmemiş bugece
kocişi bırakmıyo galiba
oda keyifsizdi inşallah düzelmiştir
sagol abla biraz daha iyiyim hamd olsun bugünlerimize cok şükür

eşim kızıyo artık ben gelene kadar senin pc ben geldikten sonra artık başında görmüycem seni diyo
bugünde gec gelcelkya bende buralardayım ama sz yoksunuz
sagol canım arada beni böyle sıkıntı bası bende depresyona giriyorum diye yordum ama deyilsin dediler cok

AMİN hepimizin duaları kabul olur İNŞALLAH
canım nisan yağmuru yada ben biyerden okudum zemzem suyuna 70 ayetel kürsi 70 felak 70 elham 70 nas 20 ihlas okuyosun 7 sabak içiyosun bildiğim kadarıyla ama bende tam olanı var buluyum yazarım sana
Derdam sen detaylı anltatsana bize canım bir ara olurmu
selam canım cok tatlı bebegin maşallah allah analı bablı büyütsün darısı başımıza seni ve bebişini öpüyorum canımopuyorumnanaktan

hoşgeldin pelin nasılsın

hayırlsı olsun canım diş tedavin bittikten sonra hemen hamile kalırsın inş bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereopuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlışımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah hepimizde en kısa zamanda hamileyim müjdesini veririz canım:Saruboceq:

iyi olmana sevindim canım bende iyiyim sevtunum napıyım annemdeyim ama iki üc gün sonra kociş almaya gelcek hem seviniyorum hemde annemden ayrılcam diye üzülüyorum...
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…