selam kızlar nasılsınız..
SEMRAOZSOYkız sen onu bana yolla vallahi bu aralar çok sinirliyim sinirlerime hakim olamıyorum önüme geçeni halladiyorum bana yolla icabına bakıyım sevabına okadr kilolu degilsin ya kıskançlıgından yapmıştır bebm yaw
selam canım hoşgeldin iyiyim senden naber tosticimslm kızlar nabersiniz
hoşbulduk sevtunum nasılsın canım bende yavaş degil seninkinde sorun var heralde...hoş geldin canım net yavaş gidiyo ya sinir oldum he
slm kızlar bebegim duruyoken sizlere bakayım dedim ama duramıycam çok dogum hikayemi yazdım bakmak isterseniz altta sayfası kib öptm hepinizi görüşmek üzre canlarım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/397165-2-sene-4-ay-sonra-gelen-mucadeleci-kizim.html
hemen yolluyorum bacım ellerin dert görmesin kaydirigubbakcemileçıkar canım sinirini çıkar arkadaş dediğin böyle olur olumunekankayizsmile
selam canım hoşgeldin iyiyim senden naber tosticim
hoşbulduk sevtunum nasılsın canım bende yavaş degil seninkinde sorun var heralde...
dimi yanı bebem yolla kız şöyle bir imzamı atıyım ona
sagol abla biraz daha iyiyim hamd olsun bugünlerimize cok şüküraleynada gelmemiş bugece
kocişi bırakmıyo galiba
oda keyifsizdi inşallah düzelmiştir
sagol canım arada beni böyle sıkıntı bası bende depresyona giriyorum diye yordum ama deyilsin dediler cokkızlar nasılsınız?nasıl olduğunu anlamadım ama grip olmuşum hem de çok fena zaten misafirim de var istanbul dan bayiliğini yaptığımız firmanın sahibi geldi sürekli iş iş iş daraldım ben uzak kalmaya çalıştıkça herşeyin ortasında buluyorum kendimi sıkıldımmmmalsanaalsanasmileneyse geçmişi şöyle bir toparlayayım hem kafam da dağılır azıcık sevtuncuğum sen daha iyi bilirsin tabii ki de biraz hem bedenen hem de ruhen toparlan öyle başına geç derim ben sabi sübyan nedir nasıl yapılır bilmiyorum tatlım o yüzden o konuda yardımcı olamayacağımbilmiyorumkismiletaşıyıcı anne konusuna gelince daha dur bakalım neler düşünüyorsun öyle bir daha ki sefere durur inşallah bebeğin öyle şeylere kafanı yorma tatlımyerimsenibenayrıca sigorta özel hiç farketmez duracak olduktan sonra heryerde olur ben küçük sayılabilecek bir yaşta doğurdum oğlumu sadece 2 aylıkken ve 7 aylıkken kontrole gittim ayrıca da sigortada doğurdum gerçi doğum sonrası çok sıkıntılar çektim ama sonuçta şu an ikimizde sağlıklıyız çok şükür:Saruboceq:iyice saçmalıyor artık bu kadın kendini aşıyor gün geçtikçe takma sen onu bırak konuşsun konuşsun dursunalsanaalsanasmileebrarcığım o hikayeyi ben daha önce duymuştum çok etkilemişti beni de benim kayınvalidemin bir lafı vardır bir gelin 25 sene sonra kayınvalide olur diye bizim de hep bir gün kayınvalide kayınbaba olacağımız günleri düşünüp büyüklere öyle davranmamız gerekir diye düşünüyorumboshayallersmilebu arada üzülme canımcığım sana da ne hediyeler gelecek hatta ben de gönderirim sana yanında da kocaman bir öpücük oooh misŞeniz20 tane duamıda okudum canım renkli yazmayı bilmiyorum gözünden kaçarsa yine yazarım tatlım Allah şimdiden kabul etsin inşallah:Saruboceq:aleynacığım çok sıkılma canım mevsim değişikliklerinde bu tür sıkıntılar yaşanır canım bir müddet sonra geçer toparlarsın bu arada duana tekrar amin canım Allah gönlüne göre versin:Saruboceq:kardelen canım mavi yeni bir dr.gitmiş herhalde iyi de olmuş bekleyelim dediği belki hiç bir şey olmaz bebeğine iyi haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:bu arada ağrı kesici spermlere zarar mı veriyormuş bak bilmeden iyi bir şey yapmışım benim dişlerle beraber eşiminkileri de yaptırdık da ağrıları geçti zaten bu ilaç konusunda kendisi de takıntılıdır zorda kalmadıkça içmez bir şey daha öğrenmiş oldum böylece a.sbirsenciğim o elti muhabbeti bende de var benimki de ben ne yapsam aynısını yapar benim aldığım nevresim takımının aynısını almış daha hiç açmadan sandığa kaldırdım örtüyü pişti olmak hoş değil de onunla pişti olmak çok daha beter sevtun'un yaptığı gibi bir tokat atayım da içim soğusun:mymeka:aysen yengeni falan okudum inan moralim düzeldi benim de yaşım 36 ya bayağı takıyorum bunu böyle örnekleri gördükçe biraz motive oluyorum moralim düzeliyor inankiopuyorumnanaktanderinciğim gece gelemiyorum tatlım oğlanın okulu çok erken başlıyor ya erken yatmak zorunda kalıyoruz gerçi leptop gelince girerim demiştim ama inan yorgunluktan kanepede sızıp kalıyoruz ama hep aklımdasınız canımolumunekankayizsmilebu arada inşallah mağazanı da açarsın ve çok başarılı olursun tatlım çocuk da yaparım kariyerde hadi bakalımyerimsenibenway babaannene çok geçmiş olsun Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah iyi olur eşin de gelmiş moral olur sana :teselli:umutlu bekle hoşgeldin canıma.s.şimdilik bu kadar okuyacak olanlara kolay gelsin 3 günlük özet çıkarttım
Derdam sen detaylı anltatsana bize canım bir ara olurmucanım nisan yağmuru yada ben biyerden okudum zemzem suyuna 70 ayetel kürsi 70 felak 70 elham 70 nas 20 ihlas okuyosun 7 sabak içiyosun bildiğim kadarıyla ama bende tam olanı var buluyum yazarım sana
selam canım cok tatlı bebegin maşallah allah analı bablı büyütsün darısı başımıza seni ve bebişini öpüyorum canımopuyorumnanaktan
kızlar haftasonuda bir arkadaş canımı çok sıktı madem bebek istiyon önce kilo verseydin dedi ayyyyyyyyyyçok sinirlendim kaydirigubbakcemile
hayırlsı olsun canım diş tedavin bittikten sonra hemen hamile kalırsın inş bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereopuyorumnanaktan
iyi olmana sevindim canım bende iyiyim sevtunum napıyım annemdeyim ama iki üc gün sonra kociş almaya gelcek hem seviniyorum hemde annemden ayrılcam diye üzülüyorum...herhalde bebem ya bebek figürlerini neden yapamıyorum anlamıyorum he gribim çok şükür iyi bugün allahıma şükürler olsun biraz kırıklık ve ateşim var okadar sen nasılsın görüşmeyeli şekerim
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...sagol abla biraz daha iyiyim hamd olsun bugünlerimize cok şükür
eşim kızıyo artık ben gelene kadar senin pc ben geldikten sonra artık başında görmüycem seni diyo
bugünde gec gelcelkya bende buralardayım ama sz yoksunuz
sagol canım arada beni böyle sıkıntı bası bende depresyona giriyorum diye yordum ama deyilsin dediler cok
AMİN hepimizin duaları kabul olur İNŞALLAH
Derdam sen detaylı anltatsana bize canım bir ara olurmu
hoşgeldin pelin nasılsın
amin canım inşallah :Saruboceq:nasılsın canım....opuyorumnanaktanteşekkür ederim tatlışımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşallah hepimizde en kısa zamanda hamileyim müjdesini veririz canım:Saruboceq:
amin canım inşallah :Saruboceq:nasılsın canım....opuyorumnanaktan
iş çıkışı dişçiye gittim ordan da çarşıya....
kocişime hediye aldım bakalım....
beğenir inşaallah.... :asigim:
sen nasılsın canımcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?