Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yeterin gari sevtun,inan içime fenalıklar basıyo,ya gitme bidaha yanına,yada anlatma,çok gerildim yeminle,ay dövesim var hatunu,ama öyle yaptığını bile bile yanına gidenide dövesim geldi bilesin.
gerçi dediğin doğru,eşinin hatrı var ama bana baygınlık geliyo bilesin,abartmıyorum bu arada ha.

öncelikle teşekür ederim canımvereliniortak
benim doktorumda kanal tedavisi falan gerekseydi korun derdimCADIARZU ama çekim dolgu vede köprü yapılacak dedi zaten bitti sayılır iki günlük işi kaldı dişçinin morfininde bebeğe birzararı olmadığını söylemişti ayyyyyyyyyy mevlam korusun :teselli:

kızlar nasılsınız bakalım... ayyy sevtuncum iyi yapmışsın artık bir daha sana ilişmesin heee ben de sinirleniyorum artıkın kardeloşumla gırtlaklıcaz sunu....

kız hep düşüp düşüp duruyorum nette he sinir oldum yaw ne var ne yok görüşmryrli bacılar ben biraz iyiyim çok şükür gribim iyi bol bol c vitamini alıyorum yetiyorda artıyo he kardelencim bir daha anlatmam merak etme canım canını sıkmam bundan sonra canım

kızlar bu arada istanbulda havalar iyi kombi yanmıyo benim evde sıcak evin içi allahıma çok şükür karar verdim doktora 40 çıksın ondan sonra gidicem doktor acelisi yok demiş eşime hem rahimim toparlar hemde daha iyi olur biraz zaman geçmiş olur hem pisikolojil olarak hemde bedenen iyi olucak benim için kasım gibi giderim artık allah nasip ederse

kuzum kardeloş canı sıkıldığı için dememiştir sana... biz sana çok üzülüyoruz inan... bir sorun olduğundan tabii ki anlatcaksın ama senin bu eltinle alakanı kesmen lazım kadın durup durup sana laf sokuyo canını acıtıyo... eee bizde sinirleniyoruz hem ne gerek var ki bu kadar üzülmene.... biz sadece seni düşündüğümüzden diyoruz kuzum...yanlış anlama yani....opuyorumnanaktan

oooooo hem çok iyi hemde zor valla, hem evde hem işte Allah kolaylık versin:)

oyyy bersumm paşa nasl büyüdü mü?Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin bersumm,darısı bizleree

amin nanelimm sağolasın,belli bi dönem takmadım ama sonra daha kötü oluyor
hakkımda hayırlısı,Allah sanada kolaylık versin bacım çalışmak zor böyle insanlarla
cnm Allah razı olsun,diline sağlık Allah gönlüne göre versin tez vakitte
kardeloşum sağolasınn,inş cnm kasım ayını iple çekiyorum bi an önce gelsinn yaa

sevtun bence bi daha asla muhatap olma sen sürekli diyorsun araama diye hala bi şekilde görüşüyorsunuz boşver artık laf bile sokma ona senn,Allah'A havale et

kızlar haftasonuda bir arkadaş canımı çok sıktı madem bebek istiyon önce kilo verseydin dedi ayyyyyyyyyyçok sinirlendim kaydirigubbakcemile

Sevtun bu arada iyi cesaretlisin ya.Ben Mayısta düşük yaptım hala cesaret edemiyorum.Belkide psikoloğa gitmeliyim bilmiyorum.Kanamam başlayınca gebelikte elim ayağım boşalıyo tansitonum düşüyo.Bi daha deneyebilirmiyim emin değilim yani:sinifsinif:

kızlar hani yağmur suyuyla ilgili bişe vardı ya neydi o hatırlıyor musunuz?
Oruç tutup yağmur suyuyla mı acıyorduk orucu,ben mi yanlış hatırlıyorum

canım nisan yağmuru yada ben biyerden okudum zemzem suyuna 70 ayetel kürsi 70 felak 70 elham 70 nas 20 ihlas okuyosun 7 sabak içiyosun bildiğim kadarıyla ama bende tam olanı var buluyum yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…