şükür idare eder iite sizleri sormalı
canım benim merhaba gitmicektim ama eşim çok ısrar etti gitmezsen kırılırım dedim kalktım gittim itin hatrı olmasada sahibinin hatrı var dedim iyide ettim kız lafları söylemeye başladı bende başladım laf sokmaya yüzüne karşı dedim ben bi geçmiş olsuna geldim gelmezdimde abin istedi dedim yoksa gelicegim yoktu dedim sana zahmet beni bir daha arayıp sorma yüzünü bile görmek istemiyorum dedim sana telefonda dedim anlamadın dedim canlı yüzüne söylüyüm dedim beni bir daha rahatsız edip durma seni görünce sinirlerime hakim olamıyorum dedim benim oldugum yere gelme yolunu degiştir dedim artık elti müsfettesi yok yani canım eşimede dedim eve gelince içimi bir kustum geldim için rahatladı he bir daha yanıma yanasamaz haspam eşimede dedim zaten işini bitirdim geldim diye
evet canım, diş tedavisi süresinde bebek tedavisine hem doktorumuz hem de dişçimiz ara verin diye tavsiye ettikleri için bizde ara verdik. kanal tedavisi olacak genellikle, morfin vurulacağı için.
hayırlısı olsun. vardır her şerde bir hayır....
sana da geçmiş olsun canım. .... olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.
kız hep düşüp düşüp duruyorum nette he sinir oldum yaw ne var ne yok görüşmryrli bacılar ben biraz iyiyim çok şükür gribim iyi bol bol c vitamini alıyorum yetiyorda artıyo he kardelencim bir daha anlatmam merak etme canım canını sıkmam bundan sonra canım
oooooo hem çok iyi hemde zor valla, hem evde hem işte Allah kolaylık versin:)anladım turkuazcığım haklısın 12 de dönmek sorun olur işin maddiyat kısmını da aşarız diyorsun hiç yıpratma kendini o zaman bir de ben yapabilsem onu çok iyi olacak benim patron çok gaddar yangında ilk kurtarılacak demirbaş gibi oturttu buraya beni dışarı adım atamıyorum diyorum doğuracağım düş yakamdan sorun değil lohusa yatağını buraya sereriz diyor bu arada benim patronum eşim de bilmiyorumkismile
oyyy bersumm paşa nasl büyüdü mü?Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin bersumm,darısı bizlereeselam kk nın datlu hatunları nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız yoğunum hafta nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum okuldan gel biraz dinlen sonra yemek yapma telaşı yedim topladım oturdum tv izledim derken akşam oluyooo bi yaramazlık yok çok şükür hayat hızla akıyor görüşmek üzere kızlar fırsat buldukça uğrarım hepinizi çoook öptümŞenizŞenizŞeniz
amin nanelimm sağolasın,belli bi dönem takmadım ama sonra daha kötü oluyorAllah selametlik versin canım, benimde işyerinde sıkıntılar var biraz. napalım hayırlısı,
takma boşver. her şeyi kafamıza takmakla kendimizi harab ediyoruz sadece
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
cnm Allah razı olsun,diline sağlık Allah gönlüne göre versin tez vakittenaneli şeker canım ben sana senin yerine okurum demiştim ama..ebrar başkasına vermiş galiba....sayısında karışılık olmasın..ben sana yazdım ama sen görmedin galiba cevap yazmadın...bu arada 2 arkadaşımızında dualarını bitirdim ben....allah kabul etsin....
kardeloşum sağolasınn,inş cnm kasım ayını iple çekiyorum bi an önce gelsinn yaacanım,alıntı almadan bu kadar şeyi aklında nasıl tutupta yazıyosun,maşallah diyorum sana.
ağrı kesici zarar verir mi spermlere bilmiyorum,ama ben her ihtimale karşı diye istemedim içmesinide,ben görene kadar baya kullanmış zaten.
ya bizde diş tedavisi görsek çok iyi olcak aslında,benimkiler felaket,eşimkiler benden kötü,ama bebek öncelikli diye başlamdıydım.
hayırlısı olur inş.bir sonrakji evlilik yıldönümüne bebeişin kucağında girersin inş.
başınız sağolsun bulutcum.
hayırdır canım yaaa,inş.halledilir sorunlar.
canım,sana çok kolay gelsin.
ya bende oalbilir miyim kanka?
nerdesin baaacım?merak ettim seni yavvv,iyisiniz inş.
canım benim merhaba gitmicektim ama eşim çok ısrar etti gitmezsen kırılırım dedim kalktım gittim itin hatrı olmasada sahibinin hatrı var dedim iyide ettim kız lafları söylemeye başladı bende başladım laf sokmaya yüzüne karşı dedim ben bi geçmiş olsuna geldim gelmezdimde abin istedi dedim yoksa gelicegim yoktu dedim sana zahmet beni bir daha arayıp sorma yüzünü bile görmek istemiyorum dedim sana telefonda dedim anlamadın dedim canlı yüzüne söylüyüm dedim beni bir daha rahatsız edip durma seni görünce sinirlerime hakim olamıyorum dedim benim oldugum yere gelme yolunu degiştir dedim artık elti müsfettesi yok yani canım eşimede dedim eve gelince içimi bir kustum geldim için rahatladı he bir daha yanıma yanasamaz haspam eşimede dedim zaten işini bitirdim geldim diye
kızlar muhabbetinizede doyum olmuyo he
kızlar haftasonuda bir arkadaş canımı çok sıktı madem bebek istiyon önce kilo verseydin dedi ayyyyyyyyyyçok sinirlendim kaydirigubbakcemile
akıl veren çok da derde derman olan yok.Ben senin kadar bilmiyodum dimi deseydin.:mymeka:
kızlar hani yağmur suyuyla ilgili bişe vardı ya neydi o hatırlıyor musunuz?
Oruç tutup yağmur suyuyla mı acıyorduk orucu,ben mi yanlış hatırlıyorum
bacım sorun orda değil ben 1.65 boyunda 52 kilo 7 yaşıda çocuk sahibi biriyim kilom çokmu sizce bide bayanı görseniz daha evlibile değil haspamsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?