kızlar haftasonuda bir arkadaş canımı çok sıktı madem bebek istiyon önce kilo verseydin dedi ayyyyyyyyyyçok sinirlendim kaydirigubbakcemile
tamam cnm sağolasınnncanım nisan yağmuru yada ben biyerden okudum zemzem suyuna 70 ayetel kürsi 70 felak 70 elham 70 nas 20 ihlas okuyosun 7 sabak içiyosun bildiğim kadarıyla ama bende tam olanı var buluyum yazarım sana
bacım sorun orda değil ben 1.65 boyunda 52 kilo 7 yaşıda çocuk sahibi biriyim kilom çokmu sizce bide bayanı görseniz daha evlibile değil haspamsempatiksalakcinni
aa neyin kiloluymuş yahu.Ben daha hiç doğum yapamadım boyumuz aynı ve 60 kiloyum
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
saçını başını yolucan en güzelisositososito
ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize
boşver semramm kıskanclıktan söylemiş onu manken gibisin sen :)artı doğum yapmış birisinçok muhattap değilim aslında kendisiyle o şekilde bile lafı soktu hemen ay hala sinirliyimyabenneyaptımki
boşver semramm kıskanclıktan söylemiş onu manken gibisin sen :)artı doğum yapmış birisin
selam kızlar nasılsınız..
kuzum kardeloş canı sıkıldığı için dememiştir sana... biz sana çok üzülüyoruz inan... bir sorun olduğundan tabii ki anlatcaksın ama senin bu eltinle alakanı kesmen lazım kadın durup durup sana laf sokuyo canını acıtıyo... eee bizde sinirleniyoruz hem ne gerek var ki bu kadar üzülmene.... biz sadece seni düşündüğümüzden diyoruz kuzum...yanlış anlama yani....opuyorumnanaktan
Sevtun bu arada iyi cesaretlisin ya.Ben Mayısta düşük yaptım hala cesaret edemiyorum.Belkide psikoloğa gitmeliyim bilmiyorum.Kanamam başlayınca gebelikte elim ayağım boşalıyo tansitonum düşüyo.Bi daha deneyebilirmiyim emin değilim yani:sinifsinif:
hayırlsı olsun canım diş tedavin bittikten sonra hemen hamile kalırsın inş bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereopuyorumnanaktanmeraba kızlar, nasılsınız ?
ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.
bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.
sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.
amin ebrarım inşallah bügün yine görüşemedik canım işlerin yogunmuş kolay gelsin canımopuyorumnanaktanselam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum ..
SEMRACIM dün sordum ama görmedin galiba oğluşun nasıl oldu ?demek düğüne gitmiştin bende diyorum nerelerde bu hatun .
PELİNİM saol kuzum desteğin için .inşallah sendede sorun çıkmıycak canım herşey güzel gönlünce olsun
FLANCIM kolay gelsin sana işin zor yaa misafir gelen giden bende yoruldum inanki .sağlık olsun tatlım napalım .ay teyzesi inşallah olsunda hepimizin birbirimize gönderelim saol düşünceli arkadaşım opuyorumnanaktan
WAYCIM çok üzüldüm canım yaa dualarım sizinle rabim şifa versin
BULUTUM başınız saolsun canım rabbim geride kalanlara hayırlı ömür versin
NANELİM kuzum sıkma canını bişekilde hallederiz dua işini .buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun dilerim gelecek yıl kucağında bebişinle kutlarsın
TUTİŞİM naber bitanem özledimmmmmmmmmmm
bende iyiyim canım sagol...evet tugcecim bende sık giremiyorum annemdeyim kış gelmeden biraz gezeyim dedim...Canım Allah acil şifalar babannene inşallah iyileşir düğünü de görür kadıncağız...
iyiyim pelincim sen nasılsın canım görüşemedik ben bugünlerde giremedim gelen gidenden...
canım demek kırmızı kart gördün hayırlısı kuzum önümüzdeki aya olur inşallah.....
semracım diş tedavisi görürken kornman gerekir canım... hem hamilelik hem diş tedavisi yapmıyorlar... bebeğe zararlı canım....
canım başınız sağolsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?