Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ana kız ben geçmişi okuyana kadar millet gitmiş ya adamı zor kandırdım giriyim dedim ama hevesim kursagımda kaldı yaw kusura bakmayın canlarım net biraz yavaş bugün deli oldum he hepinizi iyi geceler öpüyorum hepinizi teker teker canlarım bende gidip yatayım bari

yine kimsecikler yok uyuyorsunuz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neyse çoluk çocuk yokken tadını çıkarın olunca benim dibi altıda dikilirsiniz ayağa neyse bende kaçayım görüşmek üzere bayyyyyyyyyyyyyy olumunekankayizsmile

yarın evlilik yıldönümüz iki yılı devirdik maşallahhh
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah nicelerine ulaştırsın inşallah.... mutlu yuvanızı bebe sesleriyle taçlandırsın inşallah.....

ayyy canım maşallah... Allah bağışlasın size güzel kızınızı.....

canım babam geldi aksam yanından pek ii görünmüyormuş yarın doktor acıklayacakmış ne olacağını

Allah yardımcınız olsun waycım.... inşallah güzel haberler verir doktorun....
öyle canım ya cok zor basınız sağ olsun canım çok üzüldüm (kızıl bakır a boyadım canım
güle güle kullan saçını canım....

derinim çok geçmiş olsun canım... ilçalar bitse de kurtulsan canım yaaa... neyse 2 günün kalmış....

ben gidiyim kızlar gece gündüz birbirine karıştı iyice.Çarşamba doktora gidicem dua edin iyi geçsin.O zamana kadar giremem belki öptüm
canım hayırlı haberle gelirsin inşallah....

halem süpersim kuzum.... çok beğendim....

kızlar günaydın... biz dün karar verdik eşimle bu ay da hamile kalamassam rahim filmini yeniden çektiricem... içimdeki şüphe yüzünden kendimi kemirip duruyorum... tüp tıkalı çıkarsa artık önce histereskopi sonra da tüp bebek yapıcaz... açık çıkarsa bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....

selam kızlar,alıntı almim dedim ama halenin şiirini görünce dayanamadım yaaa,çok beğendim.
halecim elleine sağlık,bu kadar üzülmene sebep ne olaki?
yumurtlama tarihini hesaplamaya yarayan teslervarmış nerden nasıl alırım bilgi lütfenİ:)
netten,yada eczanelerden bulunabiliyomuş clm

günaydın tuğçem,inş.herşey yolunda gider,histeroskopiye falan gerek kalmadan minişin gelir datlum.
way cım,inş.babaannen iyi olur canım,tekrardan geçmiş olsun.
afed cim,rabbim sabrını versin,öbür dünyada mekanı iyi olanlardan olsun anneciğin inş.
ebroşum,bu ara trafik kazaları çok oluyo yaa,bende çok üzücü haber aldım,anlattım ya sana,arkadaşın tedaviyle olan bebişi ölmüş kazada,rabbim sabır versin,o kadar etkilenmişim ki,rüyamda bile gördüm.
mavişi aricam şimdi,haber alınca yazarım sizlere.

hale cok beyendim ]

tugce cok iyi düşünmüşsün canım hayırlı olsun şimdidedn

Son düzenleme:
BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
TURKUAZ.............20
LEYLA..................10
FLAN.....................10bitti
BULUT..................20bitti
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20BİTTİ
LEYLA..................10
FLAN.....................10bitti
BULUT...................20bitti
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

evet canım malesef öyle rabbim ailelerine sabır versin
mavişim inşallah müjde verir yaa çok merak ediyorum inanki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…