Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınnnnnnn nasılsınız?ebrarcığım geçmişteydim canım rastlaşamadık hoşbulduk tatlım düne göre biraz toparladım sanırım misafirleri de gönderdim daha rahatım senin de işlerin biterde biraz rahatlarsın umarım bu arada başınız sağolsun canım ölüm acısı tabii ki zor da genç ölüm olunca daha da zor Allah ailesine sabır versin Rabbim kimseye evlat acısı gösremesin:Saruboceq:kardelenciğim buradaki arkadaşlıklar paylaşımlar çok güzel bana yazanları mümkün olduğunca atlamak istemiyorum bir de buradaki güzel arkadaşları kaybetmek istemiyorum gerçi çok giremiyorum ama yine de takip etmeye çalışıyorum onun için de iş yerindeyim ya kağıt kalem elimin altında not alıyorum sonra yazıyorum dersime çalışıyorum yani yazdıklarımı okuyup bana yazanlara da çok teşekkür ediyorum bu aradaopuyorumnanaktanbersucuğum sağlığın nasıl ?herşey iyi gidiyordur umarım gerçi her aşamasında farklı sıkıntılar yaşanır ama aşılır tatlım Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin aklı fikri yerinde sağlıklı evlatlar versin hem sana hemde isteyen herkese:Saruboceq:turkuazcığım birlikte çalışmak hem çok kolay hem çok zor 7/24 beraberiz olur da doğum falan yaparsam en az 45 gün gelemem doğurana kadar kesin buradayım da sonrasında ne yaparız bilmiyorum kesin eve getirir evrakları biliyorum çünkü bir kere rahatsızlanmıştım leptopu hastaneye getirmişlerdi de bir kolumda serum bir elimde leptop işleri toparlamıştım yine öyle bir film çeviririz herhalde boshayallersmilederinciğim tekrar geçmiş olsun canım ama az kaldı gülüm az daha dayan tatlımyerimsenibenway babaannene tekrar geçmiş olsun inşallah bugün güzel haberler alırsın sağlığına kavuşur umarım:Saruboceq:bittiiiiialkisalkisalkis

sevtun canım bak ben sana ne anlatacağım düşün düşün gülhani adile naşitle münir özku'un bir filmi vardı turşuculardı orada münir özkul'un kardeşi vardı vecihi abisiyle yengesi kovardı bu gider gider sonra döner abi bak gidiyorum derdi bizimki de aynı öyle şimdi biz bununla aynı binada oturuyoruz bunlar karı koca kapışırlar deliren soluğu bizde alır birde zile basmazlar tokmağa vururlar tık tık derim tamam ey ruh geldiysen 3 defa tıkla bunlar gene kapıştı kapıyı bir açarım ya tek tek yada ikisi beraber mosmor bir vaziyette karşımdalarbu soluğu eşimin yanında alır abi senin kardeşin şöyle senin kardeşin böyle adamı delirtene kadar uğrşır en sonunda adam delirir ve kükremeye başlar ama resmen kükreme defoooooool çık git şu evdennnnnn bu kapıya kadar gider geri döner bak abi gidiyorum emin misin der adam tüm çıldırır çık şurdannnnn gözükme gözümeeeee bu tekrar gider döner abi bir su içip gidebilir miyim der delikafaduldenhadi beni bir sinir basar gülmeye başlarım vecihi geldisırnaşık şeyeltine sinirlendikçe vecihi aklına gelsin gül işte

ay canımsın ya,emek ediyosun,çok sevindim ama yorulduğun içinde üzüldüm,canım inş.ayrılmıcaz,hep arkadaş olarak kalcaz,bizi en iyi anlayan gene biz olunca,arkadaşlığımızda güzel oluyo,çıkarsız.
canım,alıntı yapsan senin için daha kolay olr aslında,gene sen bilitrsin tabiki.Şeniz

flan naber canım

iyidir tatlım sende ne var ne yoka.s.dişler ne alemde bizimkiler bitmek üzere bir tek ön dişler kaldı çok çekirdek çittiğimizden ön dişler tavşan diş olmuş da onu yapacak kaydirigubbakcemile3ama tedavi sırasında ara verdiğin iyi olmuş küçük eltim süründü ağrıdan öyle herzaman da tedavi yapmıyorlar 8.aydan sonra yanlış hatırlamıyorsam müdahale ettiler ama kız süründü o zaman kadar:gitme:zaten büyük ihtimlle hamileyken vücutta kalsiyum eksikliği oluşuyor o da en zayıf yeri dişleri vuruyor sağlam diş bile haşat oluyor o yüzden hamilelik öncesi tedavi çok doğruboshayallersmile

çok komikmiş sizin durum,ama bizde öyle bi durum olsa,ben abiye bişey söylesem,yada yengesi eşime bişey söylese,gelin tarafında olurlar,abim benim tarafı,eşim yengem tarafını tutar,ama sadece ikisinde,yani ikisi sağduyulu,diğerlerini bilemem,zatende o tarafa bişeycik yansıtmam,bayram ederler kız.
en iyisi sorunu karıkoca halletmek,ailelere yansıyınca yalama yapıyo zaten.

siz değersiniz be gülüm nelere emek harcamıyoruz ki biraz da arkadaşlarımız için emek harcayalım çok mu tatlım?Şeniz

bende hamilelikte diş sıkıntısı yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum, yaptırıp kurtulayım diyorum. hamilelik olmasa bile rahat rahat yemek yiyemez oldum. hep sızlıyor dişlerim hem onunla oyalanmış olurum diyorum kendi kendime. bakalım artık hayırlısı.
iş çok yoğun zaten bu aralar, iş çıkışlarında da dişçiye gidiyorum. bebişi düşünecek vakit bırakmak istemiyorum kendime sempatiksalakcinni

hiç sorma gülüm kemal sunal izler gibi izliyorun onları tam komedidelikafadulden

merhaba kızlar.bende yeni üye oldum.

1 hafta önce bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim.doktorum bana 4 hafta 10 günlük korunma önerdi.eşimle problemlerim vardı.3 gündür çok iyiyiz çok şükür.4 hafta 10 günün biran evvel geçmesini bekliyorum.4.5 aylık evliyim.1 ay korunduk.15 gün içinde de hamile kalmıştım.inş. 2. evladım da hemen karnıma yerleşir.40 günden sonra hiç korunmak istemiyorum çünkü bebeğimi elime alıp onu doyadoya sevmek istiyorum.1 haftayı geçirdik.33 günüm de hemen geçer inş.

Allah bütün isteyenlere evlat sahibi olmayı nasip eder inş.Asla niyazlanmayın ve niye ben demeyin.Rabb'im herşeyin en iyisini bilir.ben çok üzüldüm bebeğimi kaybetmeme.ağladım sızladım.ama Rabb'im böyle uygun görmüş.Allahtangelene boynumuz kıldan ince...,
dualarınızı bekliyorum

başınız sağolsun canım, Allah sabrını artırsın.
hoşgeldin aramıza a.s. a.s. a.s.

hoşgeldin canıma.s.eşinle problemlerin umarım aşılacak şeylerdir ve tekrarlamaz :1hug:zamanı da takma kafana ne günler geçiyor hepimiz neleri geçirdik hiç sorun yaşamazsın da hemen tekrar gelir bebeğin inşallah:Saruboceq:

başınız sağolsun canım, Allah sabrını artırsın.
hoşgeldin aramıza a.s. a.s. a.s.

teşekkür ederim.hoşbulduk.Rabb'im veriyor sabrını.çünkü çok istiyordum çocuk sahibi olmak.bi de bende polikistik over de var.aarı kansızlık,hipotroid gibi srunlarla da karşılaştım.bekarken çok kadın doğumcuya gittim ve bana hepsi değişi şeyler söyledi.çocuğun olmaz diye.İşte Rabb'im evladım oldu ama kalbi durdu.Eğer yaşasaymış özürlü olma ihtimali %99 muş.yine Rabb'imin sevdiği kuluymuşum ki belki yarın evladım olduğunda dayanamayıp isyan edecektim.

Allah kimseye kaldıramayacağı kadar yük yüklemesin inş.

inş. temennileriniz için çok teşekkür ederim.

kızlar merhaba naslsnz bi kür duydum kolay gebe kalmak için yapan oldumu incir kürü ...

amiiinnn canımmmm ....
Allah tez zamanda küçük meleklerimize kavuştursun hepimizi de :Saruboceq:

inş.istediğin gibi hamile kalırsın,zatende kalabiliyosun galiba,rabbim gönlüne göre versin,eşinlede sorunlar yaşatmasın inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…