kızlar ben çay içmeye gidiyorum,buyrun sizde gelin.
biliyorum canım sağol a.s.şimdi bu tür ilaçlar farklı farklı bazı depo ilaçlar var bunlar hamilelikte önerilmiyor benim dr tedavinin başından beri bebek istediğimi bildiği için depo ilaç vermedi benim kullandığım ilacın yarılanma ömrü bir hafta bir haftada vücuttan atılıyor hatta gittiğim kadın doğumcu hamile kalana kadar kullan demişti ama benim dr ilacı aniden bırakmanın benim için riskli olduğunu düşündüğü için uygun bulmamıştı ama şöyle bir sıkıntı var dr hemen aşılama diyor çünkü ilacı bıraktıktan sonra 7-8 ay hastalığın tekrarlama riski çok düşükmüş hemen hamilelik olsun sonraki ayları da terapiyle geçirip çok sıkıntı yaşamadan bitirelim bu işi diyor ama eşim aşılamayı şu an için düşünmüyor bu da önümde 4 ay var demek dr 4 ay deneyelim olmazsa tıbbi yöntemlere başvururuz demişti bu da çok uzun bir yolun başındayım demek oluyor olur mu olmaz mı Allah bilir umarım bu süre zarfında hastalığım tekrarlamaz eğer tekrarlarsa bana düşen hayırlısı buymuş demekki deyip bebek konusunu bir daha açmamak üzere kapatmaktır çünkü herşeye yeni baştan başlayacak gücüm maalesef ki yok zayıf demeyin ama cidden çok yoruldum:çok üzgünüm:canım benim dikkat et bu ilacı bıraktıktan hemen sonra hamile flan kalma sakın benim bildiğim daha etkilerini 6 ay daha gösteriyomuş benim tanıdığım vardı oda bu tür ilaclar kullanıydu bıraktı hamile kaldı maalesf bebeği anomalli olduğu için ölü doğum yaptı aman dikkat et
iylik canım sen nasılsın vereliniortak
hoşgeldin tatlım, nasılsın görüşmeyeli
slm kızlar bişey soracam bugün adet günümdü sizce sonuç nasıl 13.78 düşükmü idare edermi
tatlım ben evlendim 2. ayda daha ne olduğunu anlamadan hamile kaldım hamilelikte de sadece 2 defa kontrole gittim 2. ayda ve 7. ayda ondada bu değerler hakkında pek birşey söylemediler o yüzden bilmiyorum tatlımbilmiyorumkismile
teşekkür ederim sevtunum ama henüz belli değil tam olarak cuma tekrar gidecem inşallah yükselirde görürüz bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?