Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar bişey soracam bugün adet günümdü sizce sonuç nasıl 13.78 düşükmü idare edermi

biliyorum canım sağol a.s.şimdi bu tür ilaçlar farklı farklı bazı depo ilaçlar var bunlar hamilelikte önerilmiyor benim dr tedavinin başından beri bebek istediğimi bildiği için depo ilaç vermedi benim kullandığım ilacın yarılanma ömrü bir hafta bir haftada vücuttan atılıyor hatta gittiğim kadın doğumcu hamile kalana kadar kullan demişti ama benim dr ilacı aniden bırakmanın benim için riskli olduğunu düşündüğü için uygun bulmamıştı ama şöyle bir sıkıntı var dr hemen aşılama diyor çünkü ilacı bıraktıktan sonra 7-8 ay hastalığın tekrarlama riski çok düşükmüş hemen hamilelik olsun sonraki ayları da terapiyle geçirip çok sıkıntı yaşamadan bitirelim bu işi diyor ama eşim aşılamayı şu an için düşünmüyor bu da önümde 4 ay var demek dr 4 ay deneyelim olmazsa tıbbi yöntemlere başvururuz demişti bu da çok uzun bir yolun başındayım demek oluyor olur mu olmaz mı Allah bilir umarım bu süre zarfında hastalığım tekrarlamaz eğer tekrarlarsa bana düşen hayırlısı buymuş demekki deyip bebek konusunu bir daha açmamak üzere kapatmaktır çünkü herşeye yeni baştan başlayacak gücüm maalesef ki yok zayıf demeyin ama cidden çok yoruldum:çok üzgünüm:

kıslar selamlar.işten geldigimden beri bi yandan mutfaktayım bi yandan şu salak pc ile ugraşıyorum demin açabildim ancak...

geçmişteyim okuyorum yavaş yavaş alıntılarımı yapıyom..sakin kafayla yazarım bi ara...
şimdi sofrayı hazırlamam gerek sayfam açık ama burada degilim...öptüm.

slm kızlar bişey soracam bugün adet günümdü sizce sonuç nasıl 13.78 düşükmü idare edermi

tatlım ben evlendim 2. ayda daha ne olduğunu anlamadan hamile kaldım hamilelikte de sadece 2 defa kontrole gittim 2. ayda ve 7. ayda ondada bu değerler hakkında pek birşey söylemediler o yüzden bilmiyorum tatlımbilmiyorumkismile

Merhaba hanımlar.Birsencim tebrik ederim inşallah sağlıklı güzel haberlerin devam eder.Ben de bugün dr.a gittim.Genel olarak iyi geçti.Çok kalabalık falan demişlerdi ama benim gittiğimde sakindi.randevu saatimden önce gittiğim halde 15-20 dk.sonra çağırıldım.Bir de Sinan Bey'in sert biri olduğunu söylemişlerdi.Ama öyle değildi çok kibar bi beydi özür dileye dileye muayene etti.Ama ultrasona almadı.Kan testleri istedi simir aldı elle muayene etti yani.Uygun tedaviyle sağlıklı bir gebelik geçirebileceğimi söyledi.Saygısız bir sekreterle olan tartışmamız hariç iyiydi.Bir de sıramı beklerken bi bayanla karşılaştım G.antepten gelmiş o da benim gibi 4 düşük yapmış.Ama ben çok üzülüyorum dedi ve gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı.Bende dişlerimi sıkarak üzülmeyin yalnız değilsiniz dedim.Ama o daha fazla konuşamadı.:1no2:Sonuçlarımı alana kadar bekliycem bakalım.Umarım herşey güzel olur.

kızlar çok şükür gelebildim geçmişten insan merak eder beni demi aşk olsun kimsenin aklına gelmemişim he bu arada herkeze iyi geceler ne var ne yok bakıyım hatunlar bu arada DERİNCİM nerde kız benim bisküvili pastam kız BİRSENCİM kız çok sevindim vallahi okuyunca işşallah degerlerin düşmezde nasip olur bebegini kucagına alman canım sag saglim KARDELEN49 NANELİŞEKER hoş geldiniz kuzular

sgl canım bende evlendkten 1,5 sene sonra hamile kaldım ne aşerme ne bulantı ne ağrı hiç bişey hissetmedim sadece arada bi kontrole gittim 2 li 3 lü test için falan başkada doğuma gittim genede teşekkürler

teşekkür ederim sevtunum ama henüz belli değil tam olarak cuma tekrar gidecem inşallah yükselirde görürüz bebişi

kızlar bu arada oglumu görmeye gittim bugün birlikte çarşamba bazarına gittik ne kadar ucuz herşeyler birbilseniz pazarı kaldırdım desem yeridir he bir kalanalıktı sorma bu kadar ucuz diyolardıda inanmıyodum he bu arada gaziosman paşa otobüsü geçti önümden benim evimin ordan geçiyo aklıma geldi keşke dedim evini bilsemde gitsem dedi kim derseniz okendini biliyo hey delü şey anladın sen onu bebk fgürü yapabilseydim şuruya komik bir surat yapcektim ama şansınıza küsün he

teşekkür ederim sevtunum ama henüz belli değil tam olarak cuma tekrar gidecem inşallah yükselirde görürüz bebişi

işşallah canım rabbim geri çevirmez seni sag saglim alırsın işşalah kucagına balım ya tez zamanda bizede nasip eder hepimizede canım ya ne kadar güzel olurdu demi herkez bebgini anlatıyomuş bu8rda mesela benim oglum şöyle benim kızım böyle yok 2 testini yaptırdım yok şöyle yok böyle vs işte ah kızlar o günleri görebilicekmiyiz acep ya offffffffffff yaaaaaaaa içim sıkılıyo heeeeee

ben çıkıyorum benimki kızıyo gece girebilirsem benimkini atlata bilirsem girerim bu arada sirkelenin len burda yazıyom cevap alamıyorum he insan bir merak eder demi dün kaynanam erkenden kardeşine gitti kahvaltıya bana kardeşine git ben sonrada kahvaltıya çagırırm dedi aslında sana sormadan çagırdıgım içim kusura bakma dedi sabahtan kardeşine gitti bende sabah erkenden ablama gitim kız oglumun 4 dişi vardı 1 tane daha çıkmış çok sevindim he bide beni görürü görmez bir şirinlik yaptıki sormayın kız çok tatlı ya allahım tez zamanda bizlerede nasip etsin ögle tatlı bebek çok şeker ya yavrum bugün giderken hediyeler aldım çok sevindi kerata sanki anlıyomuş gibi hediyelere sevindi kerata allahım anasına babasına bagışlasın işşallah bizede tez zamanda nasip etsin aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…