kızlar iyi akşamlar
e kardelen nereye gitti şimdi bana takvim yapacaktık:uhm:
hangi siteye girdin kardelen daisypaith mi?
kardelen,duyuyon mu beniiiii
iyi akşamlara.s.
canım neler yapın bayadr konuşamadık var mı gelişmeler
heh şimdi o dedğimi tıkladıysan,iki seçenek çıkcakya yanyana,ikinciyi tıkla,birinciyi tıklarsan kısa olur takvim,cm olarak yani.
evet cnm..bayan giyim zor gerçekten.zorluktan ziyade dedigin gibi bayanların kaprislerini kaldıramıyorum ben.hemen tersliyorum falan.adil ışık da çalışmıştım çıldıracaktım valla..orayı topla burayı topla.keyiften dagıtanlar ..ayakkabı işine alışkınım bendiceksin ayakkabıda kapris olmuyo mu..oluyo ama giyimden daha farklı ya ne bilim...neyse kısmet bakalım cnm...herkes senin gibi dagıtmamaya çalışsa keşke:gitme:bayan giyim zor olur ya,ben acıyorum orda çalışanlara,habire tezgah düzeltiyolar,bide kaprisli insanlarla uğraşmak,ben kendim bilem zor beğenirim,ama mümkün olduğunca dağıtmamaya çalışıyorum ortalığı,yazık onlara ya.
canım,ben şimdi ne desem ki,siz bana başka bişey deyin madem,ismimi mi değiştittireyim,çok mu karışık oluyo böyle?
he kıss cidden içime dogdu:))zaten dogruymuşta ollaeyyyyŞenizderin ya içinemi doğdu merak ettim bide evde yapılan testte 2, çizgi 10 dk sonra hafif çıkarsa sence var olabilirmi
canım benim.arasaydın da evde yoktum zaten..bende bugün seni arayacaktım kıs.eşin çıkar da rahatsız ederim falan dedimkaydirigubbakcemile3ayy canom benim yaa ben bugün seni arıycaktım sonra izinli olduğunuz geldi aklıma inan tam ararken vazgeçtim yoğun birgün geçirmişsiniz cano
rica ederim kuzum nedemek nice senelere inşallah
pelinim önemli değil kuzum anlıyorum zaten telden girdiğini
buarada annen nasıl oldu kuzum
ayy cano yoruldun demek peki kafana göre bişey bulamadınmı
herşey otemiz kalbine göre olsun canım arkadaşım
nabersin kuzu karşılaşamadık beklemedin arkadaşını işin çok galiba :jeyyar:
neyse çok öptüm seni
ayy canım inşallah vardır yaa ne çok istiyorum hamiş olmanı
yarın müjde verirsin inşallah bitanem
ayy canım kıyamam yanlızmı kaldın
buarada babaannen nasıl oldu daha iyidir umarım opuyorumnanaktan
tatlım..ben çektirmeden önce dedigin yere gitmeye karar vermiştim...kızlar günaydın... iki gündür kafam çok karışık elimde telefon doktor hastane araştırması derken en sonunda operasyonlar için karar verdim... bu ay hamile olduğumu sanmıyorum umudum pek yok çünkü tabii Allah bilir ama... adetim bittikten sonra radyomar-fındıkzade de da rahim filmi çektiricem... sabah aradım dedim ben daha önce çektirdim masada kalıyordun nerdeyse şimdi korkuyorum diye telefondaki dr çok güzel moral verdi sağolsun bizim tekniklerimiz yeni inanın hiç acı hissetmeyeceksiniz diye burda da araştırdım şimdiye kadar gidip de çok aım yandı diyenini görmedim... napalım bebek için bir kez daha yatcaz artık o masaya inşallah bu sefer acısız geçer biter... bu arada benim önceki çektirdiğim yer eski tekniği kullanıyomuş yani rahmi düzelttikleri için o kadar acım yanmış... radyomarda rahme dokunmuyoruz bilgisayar zaten rahminizin şekline göre çekiyor dedi...
film çektirdikten sonra da memoriala gidicem tekrar histereskopiyi orda çektirmeye karar verdim... kendi dr um sağolsun biz çok memnun kalmıştık yazın gittiğimizde biraz ücretleri fazla ama napalım.... tıp fakülteleri 2-3 ay sonrasına ancak dr randevusu veriyor operasyon da kimbilir ne zaman...başka özel hastaneleri aradım fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı saylır hem de yeniden dr muayenesi falan oldukça karışcak yine.... böyle işte kızlar bu ay da gebelik olmassa ki hakketen olmadı öyle hissediyorum önümüzdeki aya istanbul yolları gözüktü yine bize......
ahh ahhh turkuazım benim..keşke olsa canım bi türlü olmuyo.kredi çekmemiz gere ama şuanda ödenen bi kredimiz var o yüzden çekemiyoruz.yoksa hemen açıcam da...devir işine gelince,sesleri çıkmadı bi daha kuzum ya bende bişey sormadım..yani şimdi şöyle düşünmeye başladım..bunlar galiba işten çıkmıyım diye beni böyle oyalıyolar cnm..böyle düşünmeye başladım..canım nice senelere, sağlıkla huzurla bebişlerinizle inş
hiçç yaaaalsanaalsanasmile şeytan diyooo neyseeedelikafadulden
abla ben okudum,Allah kabul etsin
haklısın canım olumunekankayizsmile
derinim inş kafana göre bi iş bulursun cnm yaa,hatta keşke kendi mağazan olsa işte devr alma ihtimalin ne oldu?
birsen ne oldu cnm test yaptın mı tekrar hadi güzel hblerle gel inş
kardelencim canım gökce hamileliği boyunca iğne oldu göbekten...
tugcem inş bunlara gerek kalmaz bu ay güzel hbrler alırız senden ama eğer ki adet olursan bu ay başla sende,radyotomdan herkes çok memnun orda aklında şüphe kalmasın senin yapman gerekn tek şey kendini kasma asla... bu arada hangi memoriale gideceksin avrupa yakasındakine mi?
:teytey: :teytey: :teytey:slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.
sagol canım ya..öyle valla kısmet işte ..çok ama çok istiyorum..uzun süredir istiyorum ama olmadı...zaten açarsam aşırı ürün getirmeyi düşünmüyom canım..bi nabız yoklarım ne gidiyo ne gitmiyo falan..ay yazarken bile dükkanım varmış gibi heyecan oluyom valla..yeter elin yanında çalıştıgım...kendi işimin patronu olmak istiyorum artık:enbuyukkk:günaydınnnnn nasılsınız?a.s.evet ebrarcığım karşılaşamıyoruz iş güç herkesin bir koşturmacası var ama olsun birbirimizi tanıdık ya o da yeterŞenizderinciğim Allah yeterki kısmet etsin herşey olur biz işyerimizi açtığımızda hiçbir şeyimiz yoktu Allah'a sığındık açtık Rabbim de yardım etti devam ettik bir bakarsın ki Allah birşeyleri vesile eder açarsın işyerini o gün de gelir inşallah:Saruboceqembelika hoşgeldin canım daha 6 ay oldu diyorsun bir şey yapmak yada söylemek için çok erken doktora gitsen bile çoğu doktor 1 sene geçmeden müdahele etmiyor acele etme daha belki hiç birşey yapmadan gelir bebekyerimsenibenbirsenciğim iyi haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:way babaannen nasıl oldu canım toparlandı mı biraz?tekrar çok geçmiş olsun canımolumunekankayizsmiletugcal tedaviye başlamaya karar vermişsin hayırlısı olsun canım dr rahime ellemeyiz canın acımaz demiş bu çok iyi canını yakmasınlarda umarım bu tedavi vesile olur da bebeğin gelir tatlım dualarımız seninle:Saruboceq:
flanım birazda olsa iyileşmene sevindim canım.grip fena...iyiyim gülüm ya gerçi pazardan beri çok kötü gribe yakalanmışım felakettim de ilaç aldım onun üzerine biraz toparladım sen nasılsın canım?iş konusunda karar verdin mi?
ayy ne çok sevindim bilsen kardeloşum gel bi öpim seni iyi haberleri getirdigin içinŞenizdarısı hepimize cnm benimmmmmopuyorumnanaktanslm kızlar.
birsencim,inş.değerin katlar canım,aşılama olalı kaç gün olmuştu?
kızlar size bi tane daha iyi haber var,mavişle görüştüm,dr a gitmiş ve kalp gelişmeye başlamış,yakındada sesini duyarız inş.demiş dr,herşey yolunda görünüyo,stres yapma,dinlen demiş.
hepimiz içinde çokkkk içten dua etti,selamlarını gönderdi sizlere.
canım güle güle kullan cicilerini:)))işler beklemiyo malesef..bizde eşim işten geldikten sonra ne yapabilirsek yapıyoruz imkanlar dogrultusunda böyle günlerde...işteyim kızlar tek tek alıntı yapamadım, yoğunum biraz(
evlilik yıldönümünde kocacım nöbetçiydi. bende biraz internet biraz tv sonra da yattım uyudum
unutulmaz bi yıldönümü oldu yani kaydirigubbakcemile3
hırka ve eşarp almış eşim bana, bir tane de gül
bende ona mont almıştım.
öyle işte hediyeleştik bitti aklinialirimsmile
canım fedakar arkadasım benimmmmmmmmŞenizbuarada nanelim evde yenilik değil be kuzum
bizim kiracının evinde boru patlamış galiba alta akıtıyodu heryer kırıldı
ee kadın hiçbişey yapamıyor mecbur ben pişirip veriyorum öyle yani
canım ya noldu niye kızdırdı seni..ayy sekreterlerin çogu öyle ya..sekreter olan varsa üstüne alınmasında...bende çok gerilirim bazen kızarım çok...Merhaba hanımlar.Birsencim tebrik ederim inşallah sağlıklı güzel haberlerin devam eder.Ben de bugün dr.a gittim.Genel olarak iyi geçti.Çok kalabalık falan demişlerdi ama benim gittiğimde sakindi.randevu saatimden önce gittiğim halde 15-20 dk.sonra çağırıldım.Bir de Sinan Bey'in sert biri olduğunu söylemişlerdi.Ama öyle değildi çok kibar bi beydi özür dileye dileye muayene etti.Ama ultrasona almadı.Kan testleri istedi simir aldı elle muayene etti yani.Uygun tedaviyle sağlıklı bir gebelik geçirebileceğimi söyledi.Saygısız bir sekreterle olan tartışmamız hariç iyiydi.Bir de sıramı beklerken bi bayanla karşılaştım G.antepten gelmiş o da benim gibi 4 düşük yapmış.Ama ben çok üzülüyorum dedi ve gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı.Bende dişlerimi sıkarak üzülmeyin yalnız değilsiniz dedim.Ama o daha fazla konuşamadı.:1no2:Sonuçlarımı alana kadar bekliycem bakalım.Umarım herşey güzel olur.
burdayım canikomŞenizkıs dedigim gibi sayfayı açık bıraktım işlerime baktım.anca alıntıları yapmıştım şimdide yazıyorum..sofrayı kaldırdım yarım yamalak.mutfak duruyo hemen gitmem gerenk...unutulmazda başladı off kaçıyom benn....kızlar çok şükür gelebildim geçmişten insan merak eder beni demi aşk olsun kimsenin aklına gelmemişim he bu arada herkeze iyi geceler ne var ne yok bakıyım hatunlar bu arada DERİNCİM nerde kız benim bisküvili pastam kız BİRSENCİM kız çok sevindim vallahi okuyunca işşallah degerlerin düşmezde nasip olur bebegini kucagına alman canım sag saglim KARDELEN49 NANELİŞEKER hoş geldiniz kuzular
canım o ksımları yapmıştımda son kısmı yapamıyorum.Tarihi günü falan girdimde onu burda nasıl kullanıcam onu yapamadım
kızlar bu arada oglumu görmeye gittim bugün birlikte çarşamba bazarına gittik ne kadar ucuz herşeyler birbilseniz pazarı kaldırdım desem yeridir he bir kalanalıktı sorma bu kadar ucuz diyolardıda inanmıyodum he bu arada gaziosman paşa otobüsü geçti önümden benim evimin ordan geçiyo aklıma geldi keşke dedim evini bilsemde gitsem dedi kim derseniz okendini biliyo hey delü şey anladın sen onu bebk fgürü yapabilseydim şuruya komik bir surat yapcektim ama şansınıza küsün he
heee,adresi alabildin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?