Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geldimmmmm bugün erken geldim de açabildim nasılsınız?opuyorumnanaktan
sen gelmişin ama hepimiz gitmişiz canım ya,aksilik işte.
ben geldim kaydirigubbakcemile3 l ütfen açık ve az şekerli olsun
tamam semracım,hemen gönderdim çayını
bende istereeemmmmmm
çayın yanında ne varrr cokacimcoook
az önce kilolardan konuştuyduk,daha bişey yenir mi bunun üstüne.ohaoldumsmile
canım inş.hiç sıkıntı çekmeden hamile kalısında,bu aşamalarda kökten kaybolur hamilelik vesilesiyle inş.
inş.herşey istediğin gibi olur adaşım.olumunekankayizsmile
gelsene,sana takvim hazırlayalım beraber.kaydirigubbakcemile
hani kayınvaliden gelcekti,gidemicektin,ha bide teyze vardı,nooooldu?
ben o kişiyi biliyorummm.
ay bugecede herşeyi biliyom canım,mükemmel miyim neyim?bayanssulusmilesempatiksalakcinni

slm kızlar bişey soracam bugün adet günümdü sizce sonuç nasıl 13.78 düşükmü idare edermi

birsencim senin için bi siteden bunları buldum:

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

inşallah sevtuncum hepimiz yaşarız o duyguyu Allahın bir bildiği alnımıza yazdığı bi kaderimiz vardır onu yaşıyoruz.

sevtunum inşallah canım benim mevlam bizede nasip edecek
işşalah kardeşim allahım hepimize işşallah tez zamanda nasip eder balım ya tek temennim o zaten kız bugün çarşambaya gittikya ablamla ne güzel bebk şeyleri var bir görsen kör şeytan dediki seç al hepsini beyn beyenebilisen hevesim kursagımda kaldı he bende ogluma aldım birsürü şey ama insanın evladına alması gibi olmaz ablam diyorumki hazırla götürüyüm dedim kız ben onsuz duramamki dedi bizim ne zaman olucak ya içimde ukte kaldı be ama nasip ederse rabbim bir olsun sag saglim yavruma alıcam ucuz pahalı demicem he

canım benim kaynanamın sigortada işi vardı banada yakın ev hani eltimde annesinde kalıyoya hanım ona gelmiş sonra bana geldi kaldı o gelmeden ablamla netten konuşuyoduk dedi gel kaç haftadır atlatıyosun dedi beni hani çarşambaya gidicektik dedi bende olur dedim yani bugün gidicez kaynanam geldi yemek filan yedik bana dedi teyzenide çagırdım kahvaltıya dedi bende başımla beraber dedim sevindim geldigine ablam o arada aradı aklıma geldi ana ben çarşambaya gidicektim demezmiyim ablamla konuştuk kapadım telefonu kaynanam dedi neriye gidicektin dedi boşver dedim haftaya giderim dedim oda olurmu dedi söz vermişsin dedi boşver sonra kahvaltıyı yaparız dedi aradı iptal etti anlıcagın sabah o kardeşine bende ablama ogluma gittim gezdim stresimi attım geldim ohhhhh sefam olsun

sgl kardelen49 biraz endişeliyim ya yükselmezse korkusu var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…