selam canalr nabersiniz
sen gelmişin ama hepimiz gitmişiz canım ya,aksilik işte.geldimmmmm bugün erken geldim de açabildim nasılsınız?opuyorumnanaktan
tamam semracım,hemen gönderdim çayınıben geldim kaydirigubbakcemile3 l ütfen açık ve az şekerli olsun
az önce kilolardan konuştuyduk,daha bişey yenir mi bunun üstüne.ohaoldumsmilebende istereeemmmmmm
çayın yanında ne varrr cokacimcoook
canım inş.hiç sıkıntı çekmeden hamile kalısında,bu aşamalarda kökten kaybolur hamilelik vesilesiyle inş.biliyorum canım sağol a.s.şimdi bu tür ilaçlar farklı farklı bazı depo ilaçlar var bunlar hamilelikte önerilmiyor benim dr tedavinin başından beri bebek istediğimi bildiği için depo ilaç vermedi benim kullandığım ilacın yarılanma ömrü bir hafta bir haftada vücuttan atılıyor hatta gittiğim kadın doğumcu hamile kalana kadar kullan demişti ama benim dr ilacı aniden bırakmanın benim için riskli olduğunu düşündüğü için uygun bulmamıştı ama şöyle bir sıkıntı var dr hemen aşılama diyor çünkü ilacı bıraktıktan sonra 7-8 ay hastalığın tekrarlama riski çok düşükmüş hemen hamilelik olsun sonraki ayları da terapiyle geçirip çok sıkıntı yaşamadan bitirelim bu işi diyor ama eşim aşılamayı şu an için düşünmüyor bu da önümde 4 ay var demek dr 4 ay deneyelim olmazsa tıbbi yöntemlere başvururuz demişti bu da çok uzun bir yolun başındayım demek oluyor olur mu olmaz mı Allah bilir umarım bu süre zarfında hastalığım tekrarlamaz eğer tekrarlarsa bana düşen hayırlısı buymuş demekki deyip bebek konusunu bir daha açmamak üzere kapatmaktır çünkü herşeye yeni baştan başlayacak gücüm maalesef ki yok zayıf demeyin ama cidden çok yoruldum:çok üzgünüm:
inş.herşey istediğin gibi olur adaşım.olumunekankayizsmileMerhaba hanımlar.Birsencim tebrik ederim inşallah sağlıklı güzel haberlerin devam eder.Ben de bugün dr.a gittim.Genel olarak iyi geçti.Çok kalabalık falan demişlerdi ama benim gittiğimde sakindi.randevu saatimden önce gittiğim halde 15-20 dk.sonra çağırıldım.Bir de Sinan Bey'in sert biri olduğunu söylemişlerdi.Ama öyle değildi çok kibar bi beydi özür dileye dileye muayene etti.Ama ultrasona almadı.Kan testleri istedi simir aldı elle muayene etti yani.Uygun tedaviyle sağlıklı bir gebelik geçirebileceğimi söyledi.Saygısız bir sekreterle olan tartışmamız hariç iyiydi.Bir de sıramı beklerken bi bayanla karşılaştım G.antepten gelmiş o da benim gibi 4 düşük yapmış.Ama ben çok üzülüyorum dedi ve gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı.Bende dişlerimi sıkarak üzülmeyin yalnız değilsiniz dedim.Ama o daha fazla konuşamadı.:1no2:Sonuçlarımı alana kadar bekliycem bakalım.Umarım herşey güzel olur.
hani kayınvaliden gelcekti,gidemicektin,ha bide teyze vardı,nooooldu?kızlar bu arada oglumu görmeye gittim bugün birlikte çarşamba bazarına gittik ne kadar ucuz herşeyler birbilseniz pazarı kaldırdım desem yeridir he bir kalanalıktı sorma bu kadar ucuz diyolardıda inanmıyodum he bu arada gaziosman paşa otobüsü geçti önümden benim evimin ordan geçiyo aklıma geldi keşke dedim evini bilsemde gitsem dedi kim derseniz okendini biliyo hey delü şey anladın sen onu bebk fgürü yapabilseydim şuruya komik bir surat yapcektim ama şansınıza küsün he
slm kızlar bişey soracam bugün adet günümdü sizce sonuç nasıl 13.78 düşükmü idare edermi
işşalah kardeşim allahım hepimize işşallah tez zamanda nasip eder balım ya tek temennim o zaten kız bugün çarşambaya gittikya ablamla ne güzel bebk şeyleri var bir görsen kör şeytan dediki seç al hepsini beyn beyenebilisen hevesim kursagımda kaldı he bende ogluma aldım birsürü şey ama insanın evladına alması gibi olmaz ablam diyorumki hazırla götürüyüm dedim kız ben onsuz duramamki dedi bizim ne zaman olucak ya içimde ukte kaldı be ama nasip ederse rabbim bir olsun sag saglim yavruma alıcam ucuz pahalı demicem hesevtunum inşallah canım benim mevlam bizede nasip edecek
selam derdacım,naber kuşum?noldu kızlar bana neden cevap yazmıyonuz küstünüzmü bana
kardelencim ne takvimi hazırlıycaz
selam derdacım,naber kuşum?
hani şu altta gözükenlerden yapmaya uğraşmıyo muydun sen?
sen gelmişin ama hepimiz gitmişiz canım ya,aksilik işte.
tamam semracım,hemen gönderdim çayını
az önce kilolardan konuştuyduk,daha bişey yenir mi bunun üstüne.ohaoldumsmile
canım inş.hiç sıkıntı çekmeden hamile kalısında,bu aşamalarda kökten kaybolur hamilelik vesilesiyle inş.
inş.herşey istediğin gibi olur adaşım.olumunekankayizsmile
gelsene,sana takvim hazırlayalım beraber.kaydirigubbakcemile
hani kayınvaliden gelcekti,gidemicektin,ha bide teyze vardı,nooooldu?
ben o kişiyi biliyorummm.
ay bugecede herşeyi biliyom canım,mükemmel miyim neyim?bayanssulusmilesempatiksalakcinni
hımm evet tamam canım geçen baya uğraştım yapamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?