kız sen ne ara tüp bebek yaptırdın bacım,geçenlerde histeroskopi yaptırmıyo muydun sen?
Bu arada çok çok tebrik ederim,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.
Kaç haftalık oldunuz?
gözün aydın canım, ne güzel ne mutlu bi haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
darısı başımıza olsun inşaallah
diğer adaşım,konuşamadık senle,sende durum neydi,kusura bakma olur mu,çok kişi olunca,bazen aklımdan gidiyo malesef.
canım bana soruyosun heralde ben en son dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı şimdi diğer tüpten hamile kalmaya çalışıyorum
sağol cnm benim.allah hepimiizn yüzünü güldürsün inşallah.
nolur kusura bakma,şimdi söyleyince hatırladım ben,rabbim inş.en kısa zamanda nasib eder bebişini.
aşk olsun kusur olurmu hiç bende senin sorunu unuttum valla nezamandır bekliyosun nazlı meleğini
bi buçuk hafta sonra üç senem doluyo canım,ilk günden beride istiyoruz,sebepsiz gruptayım.
AYŞECEE çok sevindim cnm gözünaydın:))Allah tamamına erdirsin tatlım...
EBRULİ inşallah gebeligin habercisidir cnm..ama yumurtlama saglayıcı ilaçlar kullanıyosan onlarda yapıyodur tatlım hayırlısı inşallah...
KARDELOŞUM aleykümselam canım..demek hayalimin ablişi hala hasta((bi daha konusursan sende çok slm et ve geçmiş olsun dileklerimi ilet bi zahmet cnm bnm...
kızlar az bişey için geldim..unutulmaza bakmaya çalışyom..kociş bırakırsa tabialsanaalsanasmileyarın kısmetse ehliyetin işlemlerini halledicekte eksikler varmış bazı evrakları aradık çekmeceleri altüst ettim offf neyseki bulundu herşey....
çok yoruldum ben yaaaa...mutfagı da topladım çamaşır var asılcek kafamçokkarıştıkaçtım.:gitme:
ALLAH yardımcımız olsun canım benimde 3 hafta sonra 3 yıl olucak çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo
selam arkadaşlar nasılsınız.
afed cim,hoş geldin canım.
nanelim,güle güle canım.
kaç kasımda evlendin,benim nikah tarihimle aynı olabilir ha,biz nikahı accık geç yaptırdıydıkta,ama aleyna kadar geç değil.sositososito
afed merhabalar seninle daha önce konuşmadık sanırım dimi senin problemin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?