Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız sen ne ara tüp bebek yaptırdın bacım,geçenlerde histeroskopi yaptırmıyo muydun sen?
Bu arada çok çok tebrik ederim,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.
Kaç haftalık oldunuz?

sağol cnm.allah yardımcımız olsun hepimizin.histereskopi sonrası hemen başlandı tedaviye iğneler yumurtalar gelişti 1haftada toplandı nakledildi.hiç umudum yoktu.adet belirtilerinin aynısını yasamıştım.sok oldum. Gerisi allahıma kalmış artık

ya ebroş geri gelmedi,halbuki kocası bu akşam erken gelmişti:jeyyar:
aleynaylada karşılaşamıyoz.
ay kızlar ben bişey söylemeyi unuttum kızlar,hakkınızı helal edin,hayalin çok selamı vardı,ablası çok hastaymış,iyileşememiş,çocuklarla meşgul olduğundan,gelemiyomuş,benden haber vermemi rica etti,ama ben unuttummmm:mymeka:

AYŞECEE çok sevindim cnm gözünaydın:))Allah tamamına erdirsin tatlım...

EBRULİ inşallah gebeligin habercisidir cnm..ama yumurtlama saglayıcı ilaçlar kullanıyosan onlarda yapıyodur tatlım hayırlısı inşallah...

KARDELOŞUM aleykümselam canım..demek hayalimin ablişi hala hasta:(((bi daha konusursan sende çok slm et ve geçmiş olsun dileklerimi ilet bi zahmet cnm bnm...

kızlar az bişey için geldim..unutulmaza bakmaya çalışyom..kociş bırakırsa tabialsanaalsanasmileyarın kısmetse ehliyetin işlemlerini halledicekte eksikler varmış bazı evrakları aradık çekmeceleri altüst ettim offf neyseki bulundu herşey....
çok yoruldum ben yaaaa...mutfagı da topladım çamaşır var asılcek kafamçokkarıştıkaçtım.:gitme:

semracım unutmadan bişey dicem..seni bugün mutsuz gördüm cnm hayırdır inşallah.kaçırdıgım bişey yok dimi...öptüm cnm.

AYŞECEE çok sevindim cnm gözünaydın:))Allah tamamına erdirsin tatlım...

EBRULİ inşallah gebeligin habercisidir cnm..ama yumurtlama saglayıcı ilaçlar kullanıyosan onlarda yapıyodur tatlım hayırlısı inşallah...

KARDELOŞUM aleykümselam canım..demek hayalimin ablişi hala hasta:(((bi daha konusursan sende çok slm et ve geçmiş olsun dileklerimi ilet bi zahmet cnm bnm...

kızlar az bişey için geldim..unutulmaza bakmaya çalışyom..kociş bırakırsa tabialsanaalsanasmileyarın kısmetse ehliyetin işlemlerini halledicekte eksikler varmış bazı evrakları aradık çekmeceleri altüst ettim offf neyseki bulundu herşey....
çok yoruldum ben yaaaa...mutfagı da topladım çamaşır var asılcek kafamçokkarıştıkaçtım.:gitme:

ya slında arkadaşın sorduğu sorunun içeriğini bende yaşıyorum ama ben ilaçlardandır diye çok umutlanamıyorum malesef,gerçi şimdiye kadan böyle bişey olmadıydı ama,genede umudum Allah.
söylerim canımcım,buraya girerse herkeze yazacak vakti olmadığından,msn açmış,kim açıksa ona yazarım diye,şansa ben denk geldim,nöbetçi net memuresi oluncasempatiksalakcinni
ay seninde işin bitmiyo canım yaaaa

Back
X