Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay gidemedim..birsennnnn gel öpiim kısssss..Şenizbak kızıcam bide ardındanklava:işlerden falan bahsetmişin bi ara..kısss sen kendini düşünsene azcık ne kaynanası döverim seni bak heeeealsanaalsanasmilebırak herkes kendi şini görsün..dikkatli ol cnm bnm...

karıştırmaslar kuzum,uğraştırmayın beni,ama illada isterseniz yaparız bişeyler.
diğer alıntılarına birazdan cvp vercem.
hayır işte onu yapamıyorum anlatırmısın sana zahmet

şimdi kardelenim,mause den sağı tıkla,özellikler çıkcak,ordan adresi kopyalıcan bi dene,gene söylerim.

ya bende çok kararsız bi müşteriyim ama onların o halini gördükten sonra,kendi kendime karar aldım,daha dikkatli davranıyorum,bide eşim hakkına giriyosun çalışanların dediydi,ondan sonra dahada dikkatliyim.

öp canım öp,çok sevindik maviş için,üstümden yük kalktı sanki.
gel bende seni öpemŞeniz

kardelencim,kendi ismine tıkla,ordan çizelge yazan yeri tıkla,hani istatistikler falan olan yerden,oraya yapıştır.

hadi hayırlısı ne testleri yaptırdın kiben beklemedeyim işte en son gittiğimde doktor tek tüpün sağlıklı 2 ay bekle olmazsa aşılama yaparız dedi

ya bana ultrasonla bakmadı rahim filminden falan hiç bahsetmedi.Kan tesleri simir falan işte.Bende bütün sorcaklarımı unuttum zaten.Bi daha yazıp gidicem

ya bana ultrasonla bakmadı rahim filminden falan hiç bahsetmedi.Kan tesleri simir falan işte.Bende bütün sorcaklarımı unuttum zaten.Bi daha yazıp gidicem

canım,sen hamile kalabildiğine göre,tüplerin açık demekki,ondan dememiştir film milm bişey.

ay ben yapamadım ya sinir oldum

şimdi nerde yanlış yaptık,resmin üztünden sağı tıklayıp,özelliklerden adresi kopyaladık mı?
sonrada kardelen 49 u tıklayıp,çizelge yazan yere tıkladık mı,oraya yapıştırdık mı?
bu arda,ilkin bende yapamadım,tuğçe çıldırdı,meğer çok kolaymış.

kızlar ebrar gelirse mutlaka söyleyin ben duamı OKUDUM turkuazım inşallah gelir bebişin

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

yazıyo kardelen

Slm arkadaslar.ebrara ve sizlere bir haberim var. Hamileyimm.tüp bebek sonrası allah nasip etti.simdi dualarınıza ihtiacım vr.9ay sonunda sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin rabbim. Hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…