oooo bütün güzeller toplanmış naber canlar
öyle tabi cnm.Allahımdan ümit kesilmiyo..inşşş umutlar boşa çıkmaz cnm...ya slında arkadaşın sorduğu sorunun içeriğini bende yaşıyorum ama ben ilaçlardandır diye çok umutlanamıyorum malesef,gerçi şimdiye kadan böyle bişey olmadıydı ama,genede umudum Allah.
söylerim canımcım,buraya girerse herkeze yazacak vakti olmadığından,msn açmış,kim açıksa ona yazarım diye,şansa ben denk geldim,nöbetçi net memuresi oluncasempatiksalakcinni
ay seninde işin bitmiyo canım yaaaa
ayy çok kötüü ben olsam bi saniye duramam sigara korkulu rüyam yaa..çık cnm boşver daha iyi biyere gidersin.kapalı alanda nasıl içiyolarki anlamadım...ilgine teşekkür ederim evet canım biraz sıkkın kursa başladığımı yazmıştım bilmiyom hatırladınmı yaaaaaaa galiba kursu bırakacağım çok anlayışsız insanlarvar sigarakullanıyolar benim için büyük bir problem kapalı alanda kullanmamalarını rica ettim çok sorun oldu neyse hayırlısı :1no2::1no2::1no2:
selam cnm nasılsın?derincim aleynacımm semracım sizede selamlar...
ohhh sefan olsun bitanemm çok sevindim yaa iyi yapmışınızŞenizkızlar gelemedim ya kociş geldi arkadaşlarıyla sözleşmişler hepberaber yemeğe gittik çok keyifliydi yeni girdik eve
kuzm,benim gittiğim yerleri biliyon ya sen,hangi cesaretle söyledin bu lafı.kaydirigubbakcemile3saol canım hadi öptüm seni
götür beni gittiğin yere kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydınnnnnnn........... hepiniz uyuyonuz mu ayol kalkın bakemmmmmmmmklava:
günaydın yeni katıldım msj ları nasıl okuyacağımı karıştırıyorum bi şey yazıyorum cevabı göremiyorum:)
kuzm,benim gittiğim yerleri biliyon ya sen,hangi cesaretle söyledin bu lafı.kaydirigubbakcemile3
aaaaaa,kızlar birden gitmişler akşam,kimse gidiyorum falan dememiş,gene site bakımda mıydı acaba?
tuğçem,günaydın canım,senle ben açıyos topici,gerçi ayşende erkenci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?