Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim ablacım cok şükür adetin bitmesini bekliyoruz bebiş yapcaz inş. :)))

iyiym kuşum sen nasılsın
ay kızlar kıyamam ya size canınız tost istiyor demek benim avatarı görünce
ama bana ne istesin ben yinede kaldırmıycam bu resmi:roflol:

kızz benim de canımı tost çektirdim yahuuuu.... neyse ye de tostlar şifa niyetine hehehehe işimiz çok.....

ben de var zaten bir sürü değişiklik yapmışlar ben de yeni çözdüm....

bende 164,kilo 74,sizce nasıl,ama öylede çok şişko durmuyom hasositososito
ben bi çayı demleyim.

ben de 157 boy 52 kiloyum potansiyel şişkoluğa doğru gidiyom yani... evlendiğimden beri 10 kilo almışım heeee evlilik yaramış banabayanssulusmile

tugcal tatlışımmm nasılsın, çok yorgun hissediyorum ben bugün kendimi, biraz da ateşim var daha yeni atlatmıştım tekrar grip olucam sanırım :2:
ayyy kzuum kıyamam dikkat et kendine valla ben de gribim aslında ilça da içemiyom şimdi içim dışım ballı limon suyu oldu.......

Kız beni gören yokmu gene hu hu
sevtunum nasılsın cicim???

günaydınnnnn nasısınız?opuyorumnanaktan
sana da güneydın canım naber???

kızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....

amaannıııınnnnnnn, kız tugcal bak şimdi benim annemde menepoza girdim sanırım diyordu, karnı ağrıyordu. ben hamile kalacam diye uğraşırken istermisin birde o hamile kalsın aboooooowwww akannehir akannehir akannehir

srma bacım ben de kendi anama dedim kızzzz dikkat et heee diye daha yeni giriyo benimki de 6 ayda bir adet oluyo ama tam kesilmedi yani.... dedim bak ben doğurmadan sen doğurursan red ederim seni de kardeşimi de ayırın babamla yataklarınızı dedim:roflol: :roflol: :roflol: terbiyesiz ne biçim konuşuyon sen benle diye telefonu yüzüme kapattı delüüüüüüü:roflol: :roflol:

tugcalcığım vallahi bugün biraz kötü bir gün geçiriyorum galiba hastalıktan mıdır yok başka bir şey mi kolum kanadım kırılmış gibibilmiyorumkismile

ayy kıyamam canım griptendir yaaa... aslında eşin izin vermiyor mu eve gidip yatsan dinlensen... istirahat etmeden geçmiyo meret....

maşallah darısı başımızaa kıss

naber turkuazım???
iyi cnm senden

selammmm tatlım, hoşgeldin a.s.

selam sağol cnm hoş gördüm :)

sevtunnnn kız benim içinde dua et bende alırım sana dondurmaaa
hemi de maraş dondurmasııııı :icecream:

kış işşallah canım ya bazen bana malum oluyo diyolarya ondanım yani allahıma şükürler olsun içime dogan oluyo vallahi bak kızlar işşallah tez zamanda hepimizde şişeriz he dua edelim arkadaşlar bir gün herkeze haber verelim burda olsunlar içimizden ne geliyosa birbirlerimize diyelim rahmetli babam derdiki agızdan çıkan söz allah katında kabul görürümüş mesela perşembe günü herkez burda olsun her zamanki gibi işleri olanlar işlerini bıraksın içimizden nasıl geliyorsa herkez dua etsin amin diyelim mesela ilk dua benden olsun hadi gerisi gelir işşallah nasip olursa selati tefficiye başlıcam ben şu kırkım bir çıksın allahıma ellerimi açıp dua edicem dicemki rabbim duy sesimi beni kapından boş çevirme kapına geldim okadar acizimki sana karşı rabbim beni affet işledigim günahlarım için benim ve eşimin boynunu bükük bırakma rabbim benimde olsun evlatlarım onları alıyım kucagıma doya doya öpeyim sarılıyım sevinci içime sıgmasın yuvamı şenlendir eşimi mutlu ediyim ailemi mutlu ediyim kucagımı boş bırakma rabbim 2 tane melek gönderdin bana azda olsa tattım anneligi yavrularımı yanına aldın sana boynum kıldan ince rabbim sen insanın taşıyamacagı yükü yüklemezsin rabbim acımı hafiflet tez zamanda bana çifter çifter evlatlar ver rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allahım senin aşkına peygamber efendimiz muhammet mustafanın aşkına açtıgım ellerimi boş çevirme yarabbim biz aciz kulların için bizede anneligi tez zamanda tattır hamile olanlara saglıklı hamilelik hayırlısıyla kucaklarına alsınlar sag saglim hamile kalamayanlarada tez zamanda evlat hasretini dindir yarabbim insanlara bebek kıyafetlerine bakmaya imrendirme yarabbim millete degilde bir gün kendimize almaya nasip et yarabbim acımızı dindir evlatlarla evimizi şenlendir eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbi duy sesimiziiiiiii

Son düzenleme:

bu haber bana çok iyi geldi inanki bende de yaş kompleksi var ya çok sorun ediyorum yaşı:dance:

aminnnn canım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…