iyiyim ablacım cok şükür adetin bitmesini bekliyoruz bebiş yapcaz inş. :)))
iyiym kuşum sen nasılsın
ay kızlar kıyamam ya size canınız tost istiyor demek benim avatarı görünce
ama bana ne istesin ben yinede kaldırmıycam bu resmi:roflol:
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
sizdede var mı böyle bişey?
bende 164,kilo 74,sizce nasıl,ama öylede çok şişko durmuyom hasositososito
ben bi çayı demleyim.
ayyy kzuum kıyamam dikkat et kendine valla ben de gribim aslında ilça da içemiyom şimdi içim dışım ballı limon suyu oldu.......tugcal tatlışımmm nasılsın, çok yorgun hissediyorum ben bugün kendimi, biraz da ateşim var daha yeni atlatmıştım tekrar grip olucam sanırım :2:
sevtunum nasılsın cicim???Kız beni gören yokmu gene hu hu
sana da güneydın canım naber???günaydınnnnn nasısınız?opuyorumnanaktan
günaydınnnnn nasısınız?opuyorumnanaktan
ayyy kzuum kıyamam dikkat et kendine valla ben de gribim aslında ilça da içemiyom şimdi içim dışım ballı limon suyu oldu.......
selam kızlarrrr
kızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....
selam kızlarrrr
amaannıııınnnnnnn, kız tugcal bak şimdi benim annemde menepoza girdim sanırım diyordu, karnı ağrıyordu. ben hamile kalacam diye uğraşırken istermisin birde o hamile kalsın aboooooowwww akannehir akannehir akannehir
meraba canım nasılsın ?
işler nasıl gidiyo, kızıyo mu patronun
yok gülüm bugün sesi çıkmıyor ailecek gribiz ya hiç hali yok sesiz sesiz oturuyor şimdilik de bakalım kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrr
maşallah darısı başımızaa kısskızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....
iyi cnm sendennaber turkuazım???
selammmm tatlım, hoşgeldin a.s.
Şenizselam canım:1hug:
tugcalcığım vallahi bugün biraz kötü bir gün geçiriyorum galiba hastalıktan mıdır yok başka bir şey mi kolum kanadım kırılmış gibibilmiyorumkismile
sevtunnnn kız benim içinde dua et bende alırım sana dondurmaaa
hemi de maraş dondurmasııııı :icecream:
kızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....
kış işşallah canım ya bazen bana malum oluyo diyolarya ondanım yani allahıma şükürler olsun içime dogan oluyo vallahi bak kızlar işşallah tez zamanda hepimizde şişeriz he dua edelim arkadaşlar bir gün herkeze haber verelim burda olsunlar içimizden ne geliyosa birbirlerimize diyelim rahmetli babam derdiki agızdan çıkan söz allah katında kabul görürümüş mesela perşembe günü herkez burda olsun her zamanki gibi işleri olanlar işlerini bıraksın içimizden nasıl heliyosa herkez dua etsin amin diyelim nesela ilk dua benden olsun hadi gerisi gelir işşallah nasip olursa selati tefficiye başlıcam ben şu kırkım bir çıksın allahıma ellerimi açıp dua edicem dicemki rabbim duy sesimi beni kapından boş çevirme kapına geldim okadar acizimki sana karşı rabbim beni affet işledigim günahlarım için benim ve eşimin boynunu bükük bırakma rabbim benimde olsun evlatlarım onları alıyım kucagıma doya doya öpeyim sarılıyım sevinciç içime sıgmasın yuvamı şenlendir eşimi mutlu ediyim ailemi mutlu ediyim kucagımı boş bırakma rabbim 2 tane melek gönderdin ban azda olsa tattım anneligi yavrularımı yanına aldın sana bopynum kıldan ince rabbim sen insanın taşıyamacagı yükü yüklemezsin rabim acımı hafiflet tez zamanda bana çifter çifter evlatlar ver rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allahım senin aşkına peygamber efendimiz muhammet mustafanın aşkına açtıgım ellerimi boş çevirme yarabbim biz aciz kulların için bizede annaligi tez zamanda tattır hamile olanlara saglşıklı hamilelik hayırlısıyla kocaklarına alsınlar sag saglim hamile kalamayanlarada tez zamanda evlat hasretini dindir yarabbim insanlara bebek kıyafetlerine bakmaya imrendirme yarabbim millete degilde bir gün kendimize almaya nasip et yarabbim acımızı dindir evlatlarla evimizi şenlendir eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbi duy sesimiziiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?